התגלה הסוד הכי כמוס

רֶשֶף

New member
גדי! התחלנו עם הטִיזֵרִים?

אגב, הסרטון הזה מומלץ במיוחד למי שנמצא בעבודה ואין לו כרטיס קול או סתם חובב סרטים אילמים. במיוחד מומלץ לנסות לדובב אותו כיד הדמיון. על פי הדמיון שלי זה הולך בערך ככה: "שלום לאדון וגברת כהנוביץ. רציתי לדבר איתכם על דרור. דרור הוא ילד נחמד, חיובי ומלא אנרגיות, אבל הוא לא מקשיב בשיעור, כל הזמן מצייר ציורים של אופניים על ספרי הלימוד והרבה פעמים אני תופסת אותו חולם בשיעור כשהוא מביט בערגה החוצה מהחלון. התרעתי על כך בפניו מספר פעמים. שלחתי אותו למנהל. ביקשתי שיערבב טוב טוב עם אבקת אפיה ו-250 גרם מרגרינה, אבל דרור מתעקש על חומוס. אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה, לתפוס את הנער לשיחה. לרדד אותו עם מערוך. לסגור לו את הקצוות עם מזלג ואם הוא ימשיך בסורו... לטגן אותו בשמן קנולה במשך 8 דקות עד שיתרכך..."

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רשף, גדול!!! גדי, אני מסוקרן לראות את הסרט המלא....

yahadas

New member
אני בעבודה../images/Emo46.gif

ןלא יכולה לראות בכלל, לא בלי קול ולא עם תמונה
מזל שאני כבר יודעת לעשות...

Eyal Hershtik

New member
לצפות בארוע בצורה קצת שונה ..../images/Emo36.gif

חברים כנסו , תורידו ,תפתחו את הרמקולים , תהנו ותשמרו לנכדים ......

IlanShacham

New member
גדול!

רק מישהו מוכן להסביר לי למה זה הכנס ה-50 של פורום טיולי אופניים?

S h u g i

New member
לא עובד אצלי ?!

הורדתי ... מריץ על win 2000 server ומקבל שגיאה על stremm ....MP3 של ואיך שלא ... ?%#$@ יש רעיון , קרה לעוד מישהו ? תודה יוסי .

המצגת מקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

עכשיו צריך לפתוח מיני פורום חדש - צילומי טיולי אופניים. מנהל הפורום - רונן בהמפפנקמר, או איך שמבטאים את שם המשפחה שלו... תמונות מדהימות, מוזיקה טובה. באיזו תוכנה השתמשת להכין את המצגת?

Eyal Hershtik

New member
אה ! אם אגלה לך אצטרך ...

להרוג אותך אחרי זה
. אחלה תוכנה שהכרתי לא מזמן ובימים אלו אני לומד אותה .... עכשיו יש 1 רשף שעושה פנורמות 1 רונן שעושה תמונות 1 גדי שעושה סרטים ו-1 אייל שעושה מצגות .....

למעלה