התגלות

shacharbm

New member
התגלות

לפעמים אתה מרגיש לבד זה לא שהעולם נגדך הוא פשוט לא איתך אתה מרגיש שונה ומבודד כאילו שכחו את קיומך כאילו הפכת אוויר רק שאותך לא נושמים אפילו לא מסתכלים רק מביטים וגם זה בהבזק קצר בדרכם למקום אחר, יותר חשוב העולם אינו רע, רק בודד אתה לבדך כותב כך סתם וגם זה הוא לחינם ומחר עליך להוכיח כישוריך אך בעצם בשביל מה הרי אין זה ישנה מעמדך ומיד לאחר ישכחו שוב את קיומך לעיתים אתה מזכיר כי אתה קיים אך אין זה מעניין אף אחד אף אחד אינו באמת שואל לשלומך רק כאשר רוצה דבר מה ממך אתה כאן בשביל להיות מנוצל וכאשר נגמר אתה כאילו נעלמת כאילו לא היית קיים מעולם עד הפעם הבאה שפתאום תצוץ מלב האדמה ושוב תחשוב כי יש בך משהו אך מהר מאוד תגלה כי המשהו הזה אינו אתה אלא רק בבועה שבירה שבנגיעה קטנה נשברת ונעלמת כאילו לא הייתה מעולם הינה סיימת לכתוב וכעת שוב תרגיש את החלל החלל שמבקש להתמלא, אך לשווא החלל שרוצה קצת אהבה וחיבה אך לשווא חלל שרוצה משהו אמיתי וכנה ולא רק ניצול רגעי אך לשווא הינה כתבת את מה שהכי פחדת לכתוב שאתה אפס קטן בעולם גדול השאלה היא האם זה כה נורא? ובכל זאת העיניים מתרטבות ויורדות להן הדמעות הגרון נסגר והנשימה קשה והכל סתם זה לא דיכאון זו המציאות זה לא סתם מצב רוח זו התגלות

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif וואו ../images/Emo70.gif אני נפעמת כולי

הצלחת לתאר מצב בדיוק מושלם מצב שלצערי הרבה עוברים התחברתי התרגשתי והכי חשוב נגעת בי בחיבור שבו גם אני בעצם מרגישה ככה אני שולחת

fabella

New member
התחברתי כל כך

להרגשה שהצלחת להעביר כל כך טוב.. שולחת

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מצויין....

אחלה כתיבה. כזו כתיבה אני רוצה, כתיבה שחושפת דברים מבפנים. זו דרך להסתכל על העולם, דרך פסימית, כי אולי להיות מנוצל זה לא כל כך רע. הרי העולם ניצל גם את כישרונו של דוסטויבסקי בלי לשים עליו יותר מידי. אולי ניצול זה שם המשחק.

למעלה