התגלחת ???

אפרסק

New member
התגלחת ???

היי יאיר איך זה אחרי גילוח ? ת`אמת היית מאד מיסטי עם הזקן אבל עכשיו אתה ניראה מיסטיקן קצת מסוכן אולי אחרי שהעור יתפוס קצת שמש תיראה אחרת רק אל תגיד לי שזה כל התרגיל... אתה לוקח את מה שאני אומר בכיף .ככה אני מקוה. דרך אגב אני טלה ואני גאה בזה כמו בלון נפוח וקראתי את מה שכתמת היום רק בלילה ואל תאמין... היום היה לי סידורים ותשלומים בלי תיכנון ככה פתאום על הבוקר זה נפל עלי הא.. זוגיות ? השקעה נירחבת ככה כל התקופה הזאת תגיד החוצפה שלי והדיבור הדוגרי הזה , זה קשור ג``כ לטלה שלי תאמין לי שרק פה אני מדבר ככה בלי חשבון ובלי לחשוב אני מרגיש בבית אתה לא תיפגע כי אתה תבין אותי... יש לך להגיד לי משהו ? אני ישמח

חמוד, הזקן עוד במקום ! וגם אני..

לא התגלחתי בכלל, ואם תסתכל בכל תמונה שיש לי באזור, תבין שטעית. גם בתמונה החדשה של בפורום לא התגלחתי, אני פשוט נראה צעיר יותר, כי בדיוק יצאתי מהים.. אבל תודה על המחמאות. מיסטיקן קצת מסוכן.. קניתי. בטוח שבנות יאהבו את זה.. לגבי השאר - תרגיש חופשי. בדיוק כפי שאני אומר את מה שאני אומר - אם כי לפעמים בצורה קצת דיפלומטית יותר (אחרי הכל, מנהל הפורום..) ככה גם אתה יכול להרגיש חפשי. בקצור, תהיה טלה ומאושר. בבית ספרנו לא יגידו לך כלום, ואפילו להיפך.

למעלה