התגעגעגעגעגתי

התגעגעגעגעגתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היייייייייייייייייייייי
מה שלומכם כאן? נכון, צריך להרביץ לי בטוסיק על שנטשתי את הפורום לזמן כ"כ ארוך
פויה.
הלו, הלו תרגעו, אל תכסחו........
אבל לא באשמתי...המחשב עושה לנו הרבה צרות ובקושי אפשר להשתמש בו. וואו, כ"כ הרבה דברים קרו מאז שהייתי פה בפעם האחרונה. הדרי, ממש שמחתי לשמוע שענייני הבריאות משתפרים ושמורידים לך מהכימו' קצת! עברתי על הדפים האחרונים כאן וראיתי שנכנסו המון חדשים. אז ברוכים הבאים לחדשים
. מקווה שתשארו כאן ושאוכל לפגוש אתכם מעל דפי הפורום. אנחנו כרגע בעניין של לחפש דירה (לקניה). אוף, זה עניין שכ"כ מתיש את הלב ואת הגוף. גיליתי שלבחור בית משלך, זה כמו לבחור בעל....צריך להתאהב................אז התאהבנו בדירה אחת מסויימת (אחרי שראינו בערך 20 דירות נוספות), אבללללללללללל..... קנו אותה לפננו. איזה יאוש. היא היתה ממש מיועדת לנו. כל העסק הזה מכניס אותי לכאלה לחצים והעניין הוא, שאני יודעת כמה לחץ יכול להיות מסוכן עבורי. טוב, מה אני מקשקשת לכן על הצרות הללו, העיקר הבריאות. אז....שירי, הדר, קארין, שבע, דובדבניל, טלי (מצטערת לשמוע על הפריצה לדירה), מתושלח, ריטה, כלנית, (ויסלח לי כל מי ששכחתי אותו כרגע) - התגעגעתי מאד!!! וטוב לחזור
שלכם
עדית

קאריני21

New member
איזו אורחת ../images/Emo24.gif

שלום לך!! מה שלומך??
איך מרגישה? נכון שהעולם יפה?? (טוב נו, לא העולם) ....
נכון שזה נהדר להיות מי שאת!! הינה הינה ... מזרימה לך מחשבות חיוביות. צר לי לשמוע על הדירה .... אבל כמו שטחנו לי במוח "הכל קורה לטובה". אז אני מקווה שאולי באמת שזה קרה לטובה שהדירה לא תהיה שלכם ותהיה לכם דירה אחרת יותר טובה.
אז קודם כל בראש ובראשונה ... חשוב האושר ויחד עם האושר ... יבואו שאר הדברים. אוהבת
קארין.

gaia20

New member
אורחת פורחת ../images/Emo65.gif

קודם כל קבלי- פויה!! פויה!! על נטישת הפורום לזמן ארוך
עכשיו קבלי חיבוק ענק
וגם פרח
אל תתבאסי בקשר לדירה, אני בטוחה שתמשיכו לחפש ובסוף תמצאו את הדירה שלכם, הדירה שתתאהבו בה אפילו יותר מהדירה שנמכרה כבר וכמובן- בלי לחצים....דה??????? פויה זאב לא אוהב לחצים...... בובה יקרה, שיהיה לכם בהצלחה עם הדירה ויש לך אישור (רק בגלל הדירה) להעדר לכמה ימים, אבל רק כמה ימים, לא יותר!!!! ראי הוזהרת!!! חיבוקים ונישוקים.

ל3

New member
עידיתוש

איזה כיף לראות אותך פה שוב- התגעגעתי. לגבי הדירה, כמו שהדר אמרה אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה וכנראה שהדירה ההיא לא הייתה מיועדת עבורכם. אני בטוחה שתמצאו משהו שיעלה בכמה מונים על הדירה שרציתם. בהצלחה מתוקה ומחכה לראות אותך פה יותר

שבע77

New member
הלווווווווווווווווווווווווווווו

אהלן אהלן, סוף סוף החלטת לרדת לעם????? סתאאם. אני ממש שמחה שחזרת אלינו, ומקווה שהמחשב יתנהג יפה מעכשיו והלאה... אני מאחלת לך בהצלחה בקנייה החדשה (אני בונה בית ותאמיני לי - זה הרבה יותר גרוע. אני צריכה לבחור חלונות, קרמיקה לשירותים, מרצפות, מטבח, וכו' וכו' וכו'...) בקיצור, תסתכלי על הכוס המלאה... שלך שבע

הי שבע../images/Emo24.gif

מה חדש?.... כן, אני משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה. אבל את יודעת.קל להגיד....

למעלה