התגעגעם
F fifanowftw New member 16/1/08 #4 אל תדאג...כשפיפא מגיע כולם במתח מהיום יהיה שלום...לא יוהיו קסאמים, לא יהיו קטיושות..לא יהיו חיסולי. כנאמר, When God said, "Let there be light", fifa said, "say please."
אל תדאג...כשפיפא מגיע כולם במתח מהיום יהיה שלום...לא יוהיו קסאמים, לא יהיו קטיושות..לא יהיו חיסולי. כנאמר, When God said, "Let there be light", fifa said, "say please."
F fifanowftw New member 16/1/08 #5 כוסומו עם המיקלדת הזאת -.- אגב, עשיתי היום בגרות באנגלית. וסיימתי עם זה! כל הכבוד
F fifanowftw New member 16/1/08 #7 האאאא אדוני קיבוצנקיות הולכות עם עלים ואם כבר תל-אביביות...הן נותנות או נערות-עמק-יזרעל. אבל כמוהן אין הרבה
האאאא אדוני קיבוצנקיות הולכות עם עלים ואם כבר תל-אביביות...הן נותנות או נערות-עמק-יזרעל. אבל כמוהן אין הרבה
F fifanowftw New member 16/1/08 #9 מה בהצלחה?? את הבגרות כבר עשיתי. אחחח את כזאת אהבלה לפעמים סתםסםת, אוהב אותך
K KingTino New member 16/1/08 #10 פיפא אני מאוד../images/Emo24.gif עשיתי סיאנס והעלתי נשמות בפורומים השונים ונסיתי לחפש אותך באחת הקמונות, בסוף לא מצאנו אותך
פיפא אני מאוד../images/Emo24.gif עשיתי סיאנס והעלתי נשמות בפורומים השונים ונסיתי לחפש אותך באחת הקמונות, בסוף לא מצאנו אותך
F fifanowftw New member 16/1/08 #11 ../images/Emo24.gif|חיבוקי|../images/Emo24.gif תינו, ימים שלמים צעקתי ובכיתי בגללך. סוף סוף אני רואה אותך
../images/Emo24.gif|חיבוקי|../images/Emo24.gif תינו, ימים שלמים צעקתי ובכיתי בגללך. סוף סוף אני רואה אותך
K KingTino New member 16/1/08 #16 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif פספורט געגעתי אליך ולשטיות שלך
T THE WIZARD 55 New member 16/1/08 #17 פספורט, אם אתה רואה את ההודעה שלי, תבוא לפה מהר...התגעגעתי אליך