התגעגעעעתתיייי :) :) :) :)

dominogrose

New member
התגעגעעעתתיייי :) :) :) :)

מה קורה גרושות וגרושים?? פרודות ופרודים?? סוף השבוע הגיעעעע!!! אחרי כל העבודה והלחץ , הגיעו כמה ימים רגועים!!!! היה לי שבוע די לחוץ , עבדתי הרבה , ובגלל זה גם לא יכולתי להיכנס לכאן! ויש לי גם בגרות ביום שלישי שאני לא יודעת איך לעבור אותה בכלל.... B-) B-) B-)

תם-תם

New member
בהצלחה מתוקה!

גם אנחנו התגעגענו... בהצלחה לך בבגרות, ולכי ללמוד! שלווה ואושר תם-תם

מיכל לב

New member
:))))))))))))) ,

היי חמודה, מה נשמע? ביקרת כבר בחנות הספרים? איזו בגרות יש לך ביום שלישי? מה זה משנה בעצם, קטן עליך!!!! אוהבת, מיכל

dominogrose

New member
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

יש לי בגרות באומנות ביום שלישי , וכרגיל...עוד לא התחלתי להתכונן.... מיכלו`ש , תזכירי לי איך קוראים לספר הזה של לואיז.... אני כזאת סנילית! אני מקווה שאת זוכרת.... יאללה לא תאמיני איך אני מרוששת!! אין לי ככסססףףף!!! נשאר לי אולי עוד כמה שקלים בודדים... כמו שאת יודעת יש לי 8 ש``ח בכספומט.... ניגמר לי כבר הטוקמן בפלאפון. ואני לא יכולה לקנות לעצמי כלום! ואני לא יכולה לנסוע לאף מקום!!!! קיבלתי משכורת , ואני צריכה להכניס אותו לבנק.. אבל אני... עצלנית כרונית. לא זזה מהבית... טוב אני אצתרך לסחוב את עצמי לשם - אין ברירה!

מיכל לב

New member
שמאל , ימין, שמאל....

קדימה להתנועע, תפקידי את המשכורת והקץ לתלונות. לספר קראו משהו כמו ``נשים בעלות כוח`` המחברת היא לואיז.היי והיתה לו עטיפה קצת מזעזעת , משהו עם וורוד שחור ואיור של בחורה מרימה משקולת, אבל אל תתני לזה לעצור בעדך. בנוגע לבגרות הזו באומנות, הלוואי עלי,נשמע דווקא משהו מרענן בין הבגרויות המעיקות ובאמת זה שטויות לעומת הבגרות האמיתית... דומינוגרוס, אל תתחמקי, מה עם הידיד הנצחי? מחכה לתשובה וכמובן, המון הצלחה ;-)

dominogrose

New member
i`m fulling in love again!

הגעתי למסקנה: א נ י מ א ו ה ב ת ! מה עוששיייםםם?!?! בהתחלה חשבתי לוותר על זה... לשכוח ממנו.... אבל אני לאאא יכוללההה!!!! הוא כל פעם משגע אותי מחדש!!! אני מנסה להתרחק ממנו...והוא מתקרב.... אני מנסה להתקרב אליו... והוא מתרחק....!!!! אני לא מבינה!!! מה עושים במצב כזה!?!?! אני לא יכולה להגיד לו בפנים מה אני מרגישה.... כי זה סיכון גדול מידי של הידידות שלנו... :( :( :( :(

מיכל לב

New member
and again...and again...and again

מה עושים?משתגעים ומשתגעים אלא אם כן מחליפים קצת מילים. לדעתי אין מנוס מלדבר, ואת יודעת קצת אומנות לא תזיק( מחר בגרות אז את צריכה להיות מומחית). אם ``דוגרי`` ,זו לא הדרך אז תשתמשי בגוף שלישי, ב``מה היה אם``... וכו`. הוא חכם , הוא יבין - סבבה, אבל זה משאיר לך אפשרות לצאת מזה איך שתרצי. ביננו , סיווני, נראה לי שאת מעדיפה להמשיך להשתגע מהספק ולא להשתגע מהאמת , לטוב ולרע... ;-)

מיכל לב

New member
וזה גם בסדר גמור ומובן...

אבל במקרה כזה תצטרכי זמן ועוד זמן ועוד זמן... מקווה שנשיקה ממני זה גם משהו:)))))))))))))) לילה טוב ובהצלחה בבחינה.

dominogrose

New member
אולי....

אני ארמוז לו קצת שגם אני בסביבה.... והוא לא צריך כל כך להתאמץ כדי לחפש מישהי.... כי יש לו אותתתתייייי ! ! ! ! ! מחר אני הולכת אליו בבוקר... איך שאני מתגעגעת אליו... לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן... (מיום שבת!) אז פנים מול פנים - אני בטוח לא אדבר איתו... אני די ביישנית במצבים כאלה... אני לא אדע מה להגיד ואיך להגיד... אבל אני אדבר איתו בטלפון או דרך האינטרנט (אם אני יעיז, ואם יהיה לי אומץ) הלוואי ויצא לי מזה משהו !

dominogrose

New member
אולי....

אני ארמוז לו קצת שגם אני בסביבה.... והוא לא צריך כל כך להתאמץ כדי לחפש מישהי.... כי יש לו אותתתתייייי ! ! ! ! ! מחר אני הולכת אליו בבוקר... איך שאני מתגעגעת אליו... לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן... (מיום שבת!) אז פנים מול פנים - אני בטוח לא אדבר איתו... אני די ביישנית במצבים כאלה... אני לא אדע מה להגיד ואיך להגיד... אבל אני אדבר איתו בטלפון או דרך האינטרנט (אם אני יעיז, ואם יהיה לי אומץ) הלוואי ויצא לי מזה משהו !

למעלה