התגעגעתי אז באתי

התגעגעתי אז באתי../images/Emo24.gif

נורא התגעגעתי אבל הייתי מאד עסוקה עם המון עבודה ואין לי דקה של נשימה אבל אני מתעדכנת מדי פעם נראה לי כי פיספסתי מספר פגישות וחבל לי מאד על כך . מאד הייתי רוצה לראות את הזאטוטים הגדולים. לכל החדשים - אני רחלי אמא לעידו בן שנה וארבעה שפחדה נורא נורא נורא ובזכות הפורום היקר הזה הביאה את עידו לעולם ללא חשש כלל. עידו גדל , כבר בגן עומד ומטייל בעזרת חפצים כבר תקופה ארוכה בזמן האחרון התחיל לעשות מספר צעדים לבד אבל עדיין נורא חושש. נורא כיף לנו לראות את התפתחותו . הוא אפילו כבר נותן נשיקה בלחי -שזה הכי כיף שיש מחכים כבר שיילך בכוחות עצמו!

אומנם קלישאה אבל אני באמת

לא מאמינה שעברו כבר שנה וארבעה חודשים מאז הלידה??? אני זוכרת את העוגה הטעימה שהבאת למפגש שהיית בהריון
תשלחי תמונה טוב? איזה כיף.
עידית

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לאון עוד מעט בן שנה ו-5 ועדיין מטייל בעזרת החפצים (או על 4, הכי בטוח). הילד זהיר בצורה יוצאת מן הכלל. עשה שני צעדים, נחת על הטוסיק ומאז פוחד לנסות. נחכה ביחד.

כן אני מחכה...../images/Emo9.gif

איזה כיף להיות כאן בפורום , תמיד יש עם מי לדבר תמיד יש עם מי להתייעץ. תמיד אני מקבלת כאן תמיכה ת ו ד ה טניוש מחזיקה אצבעות לשתי הזאטוטים "הפחדנים" מתה כבר לראות את עידו הולך! מתי נפגשים??????????????

ליבי א

New member
שאלה לי לרחלי ואייל

נעים מאוד אני ליבי אמא לנוגה בת שנה וארבעה חודשים ויש לה קלאב פוט דו צדדי והיא עדין לא בגן היא תכנס בספטמבר הקרוב ואני קצת חוששת לגבי המתקן דניס בראון מה אני עושה בשעות הצהריים שהיא תלך לישון. אשמח לשמוע מה אתם עושים האם שמים לבן שלכם את המתקן בגן או שאתם מוציאים אותו הביתה בצהריים ושמים לו בבית? תודה מראש.

שלום וברוכים השבים!!!!!

כידוע, לא נכנסים לפורום בחזרה ללא תמונה מעודכנת... חייבים לראות את הפלא הזה.....

אל תדאגי

גם אני דאגתי ופחדתי. אבל מצאנו גן מאד נחמד ובגן שמים לעידו את הנעליים בשעות הצהריים רק בזמן שינה . כלומר במידה וישן שעה הדניס בראון עליו שעה . ברגע שהוא מתעורר מורידים לו את הנעליים. אם ישן רק שעה אנו מנסים להשלים לו שעות בבבית אבל אני לא מציעה לבזבז שעות שינה בלי הדניס בראון -חבל! וכך בבית את יכולה להנות ממנו בלי הנעליים. תספרי לי קצת עליכם , האם היא כבר הולכת בכוחות עצמה? אני מנסה כל הזמן ללמד את עידו ללכת בכוחות עצמו אבל נורא פוחד הוא הולך מספר צעדים אך נורא חושש. דרך אגב, מאיפה אתם?

ליבי א

New member
זה מעודד מאוד

לשמוע שאתם מסתדרתם עם הגן והם יכולים לשים לו את דניס בראון זה נכון שכל הזדמנות שישנים אז כדאי לשים מה שחשבתי זה שאני פשוט הוציא אותה בצהריים מהגן והיא תישן בבית עם הדניס בראון. אנחנו גרים בתל-אביב אנחנו מאוד מרוצים מהתקדמות הטיפול. נוגה עדין הולכת בכוחות עצמה אבל נראה לי זה בקרוב מאוד זה יקרה היא הולכת בכל הבית אבל נשענת על הקירות או על כל דבר אחר אם היא מצליחה היא פשוט זוחלת, ללכת בסוף הם ילכו כל אחד והקצב שלו לנוגה גם עוד לא יצאו שיניים ודאגתי ואמרו לי שזה יותר טוב ועד גיל שנה וחצי אין מה לדאוג אז כמו שאמרתי אנחנו מת"א ומטופלים בתה"ש. אשמח אם ניהיה בקשר ספרי קצת עליכם ועל עידו. ביי בנתיים ליבי

טאניוש

New member
אנחנו לא שמים נעליים בצהריים

לאון כמעט ולא ישן בצהריים, נורא קשה לו להרדם, ועם הנעליים הוא בכלל לא מצליח. אנחנו שמים את הנעליים בערב אחרי האמבטיה ואת הבקבוק של הלילה אוכלים כבר עם הנעליים, מורידים בבוקר אחרי הבקבוק, יוצא בערך 12 שעות. במשך היום עושים מתיחות. אני מקווה שזה מספיק, כי פתרון אחר פשוט אין לי.

למעלה