התגעגעתי, אז באתי!!

yaeli008

New member
התגעגעתי, אז באתי!!

היום היה היום הראשון. לא פשוט, אבל שום התחלה לא קלה:) כמה שאלות: * איפה נמצא הבנק בחינות? * עם מי לומדים דתיים [ דתיות. היינו הך]בחוג? אין איתי ב כ ל ל דתיים באף קורס . וזה קשה לי, אני זקוקה לחברה. [ נכון, לאט לאט מכירים אבל אני בטוחה שאם אני אסתובב עם אנשים בהשקפה דומה לי זה יקל עליי את ההסתגלות.] אשמח להכיר. ג.אני נמצאת באוני' הרבה ונשמע שיש כאן הרבה הרבה חבר'ה נחמדיפ, כאמור, אשמח להכיר [ מכל עדה , מין , ואמונה]. ד. שוב, ממש ממש ממש תודה לכל החבר'ה החמודים שהחליפו איתי מספרים ועודדו אותי היום. בייחוד עמית. עד כאן דבריי להערב תודה!

yaeli008

New member
אגב,

נסיכה שהאמינה באגדות , השמיעי קול!! והכנימה נחמה- עוד כשכתבת את את המאמר המושקע למדיי על אוני' לפני שנה + , הדפסתי ותייקתי היטב:) מאז הוא האורים ותומים שלי. תבורכי מנשים!

TheBigBrother

New member
היי, ברוכה הבאה

צער לי לאכזב אותך אבל באונ' חיפה כמעט ואין דתיים. יש בקושי פה ושם,בודדים.אבל אני בטוח שתסתגלי יופי גם עם החילוניים. לגבי בנק הבחינות אז הוא נמצא פה מצד ימין למעלה

amitk80

New member
תשובות לשאלות

היי, לא יהיה פשוט למצוא הרבה חבר'ה דתיים אבל יש לי ידידה שהיא דתיה (לא שומרת מרחק נגיעה) וכמה חבר'ה שהם שומרי מסורת. בקשר לבנק בחינות אני ראיתי שענו לך ועזרו לך. אם את צריכה עזרה אז יש לך את המספר שלי ואת מוזמנת לדבר איתי. נקווה שאולי עוד נתראה השבוע באוניברסיטה. לילה טוב ובהצלחה!

yaeli008

New member
יש לך ידידות מכל זן, מה?:) וכן, אשמח.

אחלה פשוט תדבר איתי כשאתה שם ולא שבוע לפני. ככה זה יהיה פרקטי יותר. תודה, את מקסים!

stkachov

New member
מרחק נגיעה

זו סדרה בטלויזיה

yaeli008

New member
../images/Emo6.gif

יש שומר *נגיעה*, ויש שומר נגיחה. כ"א ויכולת האיפוק שלו. יו, זה מזכיר לי קטע [ שבוע שעבר הלכתי לאוני' , ושאלתי איזה עלם חן איפה האגודת סטודנטים. " שמאלה, ואז למעלה, ואז למעלית, ואז לחדכ [ שלא עודכן מאז שנת 88], ואז למסעדה עם הנוף[?] ..
"." "תוכל בבקשה ללות אותי?" " להחזיק לך גם את היד?" " אני לא נוגעת בבנים" [ <- זה מה שנקרא שמירת נגיעה] " מגניב. אני נוגע ר----ק בבנים!!!" [שקל?שנקל?בלון?]

stkachov

New member
עושה רושם

שאת מתחילה עם כל מה שזז
אני מציע לך למצוא חברות דתיות בהקדם שתחזקנה אותך, אחרת רוחך הטהורה והזכה תאבד לה במהרה במסדרונות האפלים של בניין המדרגה.

yaeli008

New member
פלרטטנית צמרת אנוכי

ולפי המגוון המאוד לא מגוון שיש אצלי בחוג [ בנות, בנות, ומרצה אחד] חוששתניש אהפוך לפלרטטנית צנרת. ותודה [ נכון אתה מהפורום של מיכל שפונד כספי [ תזונה או משהו] אתם בקשר?

yaeli008

New member
הא, עוד שאלה

מהמחשב באוני אני מצליחה להתחבר למידע וירותים לסטו', מהבית לא. הייתכן שיש לזה קשר לחוסם קוקיס שלי? חן חן

yaeli008

New member
יש לי ווינדוס 95, וגם זה בחסד של איזה ידיד

סתם, לא יודעת. אקס פי רגיל.

stkachov

New member
חחח

מיכל כבר מזמן לא מנהלת הפורום, ולא אנחנו לא ממש בקשר
ולשם מה בדיוק באת לאוניברסיטה? ללמוד או לתפוס בחורים?

yaeli008

New member
לאכול מקדולנד כשר |דוס|

קשישות בגילי כבר נואשו מנסיונות כוזבים של שניהם:)

Josette

New member
איתי לומדות 3 בנות דתיות חמודות

סיעוד שנה א' מה את לומדת?

tutiris

New member
גם איתי לומדות3 דתיות חמודות

ריפוי בעיסוק, שנה ג'.

yaeli008

New member
אגב, נפגשתי היום עם עמית המקסים ../images/Emo23.gif

איזה שאנטי באנטי הדבר ההזה, בעודי לחוצה כמו פורפרה:)

yaeli008

New member
טוב, דימוי גרוע.

באתי להגיד לחוצה כמו טמפון, אבל ויטלי דיבר פה על נפשי הרכה ולא רציתי ל הרוס לו את המיתוס.

למעלה