התגעגעתי אז באתי

גלגס

New member
התגעגעתי אז באתי

הי בנות!
עברו שלושה וחצי חודשים מאז שאדם וענבר הפסיקו לינוק. זה נראה כל כך מזמן ורחוק! עברו עלינו כל כך הרבה דברים מאז... והתינוקות הקטנים שלי כבר ממש מרגישים ילדים.
רציתי לשתף אתכן שלפני כמה לילות חלמתי שאני מניקה את ענבר. עכשיו, פתאום. זה היה ממש מוזר. חשבתי לעצמי- אבל היא הפסיקה לינוק. ואיך היא בכלל זוכרת איך יונקים? הם לא אמורים לשכוח את זה תוך כמה שבועות? בבוקר כשקמתי לא ידעתי אם אני מניקה אותם או לא. הכל התערבב לי...

בכל מקרה, כיף לקרוא פה מדי פעם...

נשיקות לכולן (כן, גם לחדשות...)

kokla2

New member
כיף לראות אותך כאן!

ומתי במציאות??

נשיקות לכולכם

איזה אורחת

איזה כייף שקפצת לבקר

מה שלומכם ?
את יודעת שאת מוזמנת לכאן תמיד - מניקה או מניקה בדימוס...

נשיקות וחיבוק גדול

Mr China

New member
וואו! התגעגתי

כיף לשמוע ממך. תוכלי לספר על הגמילה? זה היה הדרגתי? עם שניהם בו"ז? אני די שם (כבר חודשים אני אומרת את זה....).

גלגס

New member
כיף לבקר...

הדר- אני יודעת שאני מוזמנת תמיד... אבל אני בקושי על המחשב.
רק בהרדמות אני מרפרפת על האייפד לפעמים כשהשלושה מבקשים שאשאר לשבת לידם...

צ׳יינה! מה שלומך? איך עברתם את סנדי?
לגבי הגמילה- עד שלא תהיי לגמרי שם זה לא באמת יקרה...
פירטתי מלא על הגמילה בזמן אמת. ת יכולה לחפש פוסטים שלי מיולי אוגוסט.
בגול, מה שעשיתי היה תהליך הדרגתי ממצב שהם ינקו בכל זמן שחפצו בכך ובכל פעם שהתיישבתי איפשהו בבית וכשהם התעוררו בלילה עד לגמילה.
העקרון היה לתחום את ההנקה לזמנים מוגדרים ולמיקום מוגדר.
הנקתי אותם רק כשישבתי על המזרון ורק עם כרית ההנקה. הייתי מאד ברורה לגבי זה והם קלטו את זה מיד! בהדרגה הפחתתי את כמות הפעמים שישבתי על המזרון עם הכרית בערך כל שבוע וחצי הורדתי הנקה. עד שהגענו להנקת בוקר בלבד. ואז, יום אחד לא התיישבתי עם הכרית בבוקר והם לא ביקשו וככה זה נגמר. בצורה ממש חלקה ונעימה.
כמובן שהיה את העניין של גמילת לילה. לא יודעת אם את מניקה לילה או לא... זה היה החלק פחות נעים אבל גם עבר סביר יחסית בתוך כמה ימים.
הם לא קיבלו בקבוקים או משהו כזה. אוכלים דייסת שיבולת שועל עם טחינה וסילאן כל בוקר... גם אח שלהם הגדול... וגם אני...
ספרי איך הולך לכן...

למעלה