התגעגעתי אז באתי

התגעגעתי אז באתי

שלום לכולם. איזה כיף למצוא אתכם.
הייתי בנתק מהפורום הרבה זמן, גם בגלל שאי אפשר היה להכנס לפורום הישן. לא הצלחתי לעבור את מסכת ההרשמה. ניסיתי כמה פעמים ולא עבד. גם לא התחברתי למראה של הפורום הישן ולא הצלחתי לעקוב אחר ההודעות כך שדי מהר עזבתי... האמת נורא היה לי חסר לכתוב ולעדכן ולהתעדכן אך לא הצלחתי להרשם, זה עיצבן...
איזה כיף לגלות אתכם כאן. ראיתי את כל התסבוכת שהייתה באתר ואני שמחה לגלות ושנפתח כאן הפורום, ליבי אני איתך. תמכת בנו בכל השלבים וזה מה שחשוב. אני שמחה לחזור

אז קצת לספר על עצמי מי שזוכר/מכיר אני פלונטר
אני אוטוטו 10 חודשים מהניתוח. ירדתי כ35 קילו. נראת נהדר, מרגישה נהדר.
יש לי עוד 7 קילו למשקל החלומות. אבל אני כבר במשקל של BMI תקין. בתחילת הדרך לא האמנתי שאגיע למצב שבו אני נמצאת היום אבל אני כאן
אך אני מרגישה שגם אם לא ארד עוד, אני מרוצה. (כל עוד לא תהיה עליה) אני עדיין במגמת ירידה כך שזה מצויין.

vo5

New member
ברוכים הבאים

ליבי3617

New member
כיף שבאת

אני שמחה לראות שלאט לאט כולם חוזרים הביתה

תודה על התמיכה.
אשמח שתישארי, תעדכני ותתעדכני.

אגב מי קבע את משקל החלומות? מקווה שזה לא BMI נמוך מדי... כרגע כשאת במשקל תקין זה מצויין.
איך את שומרת?

תודה, כיף לחזור

כן, זה כיף לחזור הביתה!!!
את משקל החלומות קבעתי עוד שהייתי בתחילת התהליך. וחשבתי לאן אני חולמת להגיע כי זה חלום. ואני מרגישה ממש קרובה אליו. מי היה מאמין?! הייתי במשקל הזה כשהשתחררתי מהצבא לפני כ22שנה... אם אגיע אגיע , לא לחוצה.
כרגע אני אוכלת מסודר,שותה (עדיין לא טעים לי מים אז אני משלבת עם מיץ דיאטטי). משתדלת לעסוק בפעילות ספורט סדירה, למרות שעכשיו לא כלכך יוצא בגלל החגים ויש4 ילדים בבית.... (אני בד"כ יוצאת אחרי שהם ישנים ). כל הזמן עם היד על הדופק. והשרוול מגן עלי מאוד. יש חשק למתוקים אבל לא בכמויות של פעם. קוביית שוקולד סוגרת לי פינה וגם מצאתי תחליף נהדר לא מזמן שזה תמר או שתיים.

חנה101010

New member
מה שלום רעמת השיער המדהימה שלך?

הי פלונטר,
כיף לפגוש אותך שוב. זוכרת את הקוקו המהמם שלך. איך הוא שרד את הירידה המהירה? אני שואלת מפינת הנשירה המעצבנת שלי...

למעלה