התגעגעתי אז באתי!

Maladict

New member
התגעגעתי אז באתי!

חסר לכם אידיוט? מה שלומכם?! שנים להתראינו , מישהו יכול לעדכן אותי בהתפתחויות האחרונות של הפורום? הלימודים האלו הורגים אותי!

Athaclena

New member
חכמים שכמותך כבר מזמן נמאס לי לראות

...טוב, מיציתי. אתה כל כך עסוק שמה? אתה בקושי מבקר כאן!

Maladict

New member
כן כן:( המון המון עבודות.

צריך להגיש שתי עבודות במקצועות המתמטיים ושתי עבודות בתיכנות במהלך שבוע. רק לצורך הבהרה אנשים שלומדים דברים שלא קשורים למחשבים בדרך כלל צריכים להגיש מקסימום עבודה אחת בשבוע אם בכלל ולי יש 4!!!!! הם הורגים אותי!!! והעבודה שלי על אנק מורפורק מתקדמת בצעדי ענק!!!! אחרי שאני אגמור אותה ואגמור את המצגת אני אפרסם אותן בפורום שתורידו להנאתכם.

הו!

מלדיקט! טוב שבאת! יש פה סרבן פיתות. טפל בו. תודה, ההנהלה. (ההנהלה האמיתית, לא "תפוז אנשים מודיע")

Maladict

New member
מי זה זה?!?! (במבטא רוסי כבד)

אני מטפל בו תוך שניה מכניס אותו לפיתה ואוכל אותו!!!

רואה? רואה ?!?!?!?!?!?!?!

לא די שהוא מחלל את כבודו של לואיס, הוא גם מסרב פיתה בפומבי! (ואגב, מאז שנעלמת נעלמה גם לימילו. מענין לאן)

אמרתי מודה באשמה! @$&!*^#!

מה זה הפיתה
אוף
פוי
חרק

ויימס

New member
מלדיקט עושה 2 דברים,

בעצם הוא עושה הרבה דברים, אבל שניים עיקריים: הראשון זה להכניס אנשים לפיתה והשני זה להגיד שלדברים יש טעם של עוף.

AAAAAAAAAARGH../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את אשכרה לא צחקת כשכתבת שהמקצוע שלך הוא מעצבנת מקצועית
עכשיו דווקא אני אעשה דווקא
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין
לא מעניין

אין על לואיס!

הכל עובר עליך וקקה בידיך. (זה הדבר הכי בוגר שהצלחתי לכתוב בתגובה לשטויות שכתבת שם). ואותך למלדיקט. אתה תאכל חיים בפיתה. ושלא תגיד שלא אמרתי לך. לואיס המלך!

טוב, נו, די כבר!

תשת...תהיי בשקט בבקשה, יא משהו מאוד מאוד גורם לתחושת דחייה שנגרמת רק על ידי פגר של נשר קרח שנמצא על הר הואואווואההי אך למעשה גדל במקום שבו גם גדלים המנצלשבכים הדלגשונים, הלא הוא מושבם של אלי השיניים הטוחנות לפי מה שאיזה בחור מוזר ברחוב עם עיניים מתגלגלות סיפר לי, יא חתיכת דניאל רדקליף!

ויימס

New member
בתור מישהו שנמצא בפורום יומיים וחצי

הוא תרם לו פי 40 בערך מ... אנשים אחרים... *הבעה מיסתורית* אז תעזבו אותו בשקט, אתה, מלדיקט והקניבליזם שלך, ואת, חולת לואיס שכמוך, ואת יודעת מה....? את יודעת? לואיס הוא... סתם מישהו שעובד בכנרת! אני בטוחה שאפילו אין לו שפם וכובע של קאובוי! ...בבקשה אל תרביצי לי!

ויימס

New member
לואיס הוא דווקא בסדר...

רק בגלל שקרניאלה לא מבינה את גדולתו של מעשי קסמים, זה לא אומר שלואיס איננו מעניין. למעשה, אה... הוא כן. אבל... רק קצת.

למעלה