התגעגעתי אליכם חברי הפורום

bobani

New member
התגעגעתי אליכם חברי הפורום

מצטערת שאני לא פעילה כבעבר, משתדלת להתעדכן ולהכנס אבל למזלי הטוב סוף סוף אני קורעת את "התחת" בעבודה. מגיע בשמונה בערב כל יום הביתה וממוטטת ... בכל אופן בבקרים אני עובדת בסטודיו ואחרי הצהריים אני מדריכה בתיאטרון בובות גם הפעלה וגם בניה אני ממש מתגעגעת לכולכן
צריך לארגן פגישה עם כולם ואשמח להעביר סדנה באותה פגישה
חייבת להשוויץ אבל סגרתי השבוע ירידה של 10 קילו !!!!!!!!!

גמאני מתגעגעת!

מצטערת שכבר אין לי זמן לכתוב, ובטח לא לפרט יותר מדי. אני מספיקה רק לקרוא, בעיקר כותרות
וכל הכבוד לך בובני על ה-10 קילו שהורדת! את 10!!!

גם אני מתגעגע אליכם מאוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני אומנם מקפיד לקרוא בחצי עין ( השניה כבר עצומה וישנה
) את ההודעות אבל עם כל הרצון להגיב ולהביע את דעתי או סתם לשתף אתכם בכל מיני דברים, המילים פשוט לא מתחברות לי לכדי מחשבה. אני עובר תקופה עמוסה אבל מהנה למרות הקושי וההעדרות מכם ומהפורום
לא נורא, שבוע הבא זה נרגע והעבודה נכנסת לקצב איטי ושפויי. הראלה - קודם כל ברכות וחיבוקים על ההורדה במשקל!!!!!!!!!!! פששששש 10 קילו זה לא הולך ברגל וזה שאני לא יודע על כך מעיד על זה שבאמת המון זמן לא דיברנו ואפילו לא הסתמסנו
אני גאה בך על כך ואני בטוח שגם את העשרה הנוספים תורידי בקלות אם רק תחליטי שזה מה שאת רוצה ועושה. תודה ענקית על ההודעה שהשארת לי היום ב
זו היתה הודעה מקסימה
נמוש - מבין אותך ואת ההחלטה שלקחת למרות שברור שהייתי רוצה לקרוא יותר הודעות שלך אבל אני משוכנע שכשיהיה לך זמן מדי פעם אז תעלי כמה הודעות ובנתיים כייף לדעת שאת לפחות איתנו וקוראת
קינמון - סתם התגעגעתי
וכמובן לכל אחד ואחת מכם ( כן, גם אליך אילן
)

למעלה