התגעגעתי אליכם

התגעגעתי אליכם../images/Emo24.gif

שבוע טוב..... כל כך התגעגעתי ומיום רביעי בשבוע שעבר ניסיתי להיכנס לפורום ולכתוב לכם אבל הייתה לי בעיה עם הסיסמא. אז עכשיו אני פה ויש לי מלא דברים לשתף אותכם ולספר לכם אבל הכי חשוב לי זה להודות לכם על כל הברכות המדהימות שכתבתם לי ואיחלתם לי ביום הולדת שלי....ריגשתם אותי מאוד ועשיתם לי כולכם,אחד ואחת טוב על הלב. אני יודעת שאתם כבר מעודכנים לגבי המופע של ג'טיקס... אז חברים מתוכננות כבר מלא הופעות ואני ישמח לראות אותכם מגיעים...חלק מכם כבר הגיע למופעים ואני מבטיחה שמהיום המופע יתארך ל40 דקות.כך שמי שמגיע מרחוק יהנה ממופע שלם.מחכה לראות אותכם ולהכיר אותכם מעבר לשמות שלכם. דבר נוסף הוא שאני יודעת כמה אתם עושים ומתאמצים , אם זה ההצבעות שאתם לא מפספסים והתגובות המדהימות שלכם על כל כתבה באינטרנט שיוצאת....אני רואה את הכל ומאוד מעריכה... אז אני מוסרת לכולכם חיבוק ענק ונשיקות....ומאחלת לנו שבוע מקסים מלא במוזיקה טובה.. נ.ב.:בהצלחה לכולכם במבחנים ובבגרויות אני בטוחה שתעברו את הכל על הצד הטוב ביותר... שלכם גילת

בוקר טוב לך יפתי ../images/Emo25.gif

נו, תגידי לי את... יש עליך בעולם?.... את אפילו לא צריכה לענות... את יודעת את התשובה. אני מודיעה לך בשם כולנו, שכמה שעשינו עד היום, זה כאין וכאפס לעומת מה שנעשה בהמשך.... אנחנו נקרע לכולם את הצורה עם ההצבעות והתגובות... חכי-חכי... כל אחד ואחת פה הם משהו מיוחד, אבל את כבר יודעת את זה לבד..... אוהבת אותך ילדה שלי וסומכת עליך תמיד !!!!

נשמה!!!!! יום דמהים שיהיה לך

ריאת שאני מתכנן למוד פיתוח קול וכנראה גם ריקוד? תרצי לתת לי טיפים?

1mayush

New member
אני יודעת שבהרצליה יש סטודיו מעולה לריקוד.

עם מורים סופר מקצועיים. DNA שאגב, זה הסטודיו איפה שמתקיימות החזרות לרוקדים עם כוכבים
אבל אני לא יודעת אם זה קרוב

1mayush

New member
יש לך מסנג'ר או אייסיקיו?

תשלח לי במסר בבקשה.. במקום להאריך את השרשור כאן סתם.

לילו BD

New member
גיליתי ../images/Emo140.gif

מדהימה אחתתת !!!
אנחנו נעשה כל מה שאפשר לשמח אותך
אוהבים (ואני במיוחד
) לילו BD

oOosapiroOo

New member
גילתייי?../images/Emo13.gif

אני אוהבת אותך המון המון המוןןן את הכי חמודה בעולםם!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמדהימה!!../images/Emo99.gif

תודה ובהצלחה לך במופעים!!
אם יהיה אחד קרוב ברור שאני אבוא!

doshie

New member
אחח גילתוש שלי!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אז נשמה שלי אני חולה עלייך !!!אני יודעת שלא הספקתי להגיב בפורום ולהגיד לך מזל''ט כי נישארתי שבועיים בפנימיה...אז נשמתי שיהיה לך מז''לט(למרות שזה היה בשבוע שעבר..אני חולה עליך שתצליחי בכל מעשה ידייך(זה כבר מגיע...)אני אוהפתותך הכי שבעולם ומתגעגעת נואשות אז השבוע אני בבית...אני אבוא !!!!ובהצלחה עם ההופעות את תתני תביגסט ותראי לכולם מי זאת גילת היללל חולה עלייךךך!!!!

CuteRic

New member
גילתי! |ךב|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל אני בטוח יגיע להופעה של בקניון קרית אונו.. (אולי כי זה מרחק רמזור קטן מהבית שיליD:) 40 דקות? יאיD: את תחשפי שירים חדשים שלך אוליי?D::D::D:: ויש לי מייצ"ב מחר במעדים, ביום חמישי במטמטיקה, עבודה בתנ"ך להגיש, ובוחן קטן ומעצבן בהיסטוריה ביום שישי.

למעלה