התגעגעתי אליכן אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן

התגעגעתי אליכן אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן

אני עמוסה בעבודה בקושי יש לי זמן לנשום בזמן האחרון אבל יהיה בסדר אני צריכה להגיד תודה לאל שאני שישי הזה בבית ולא עובדת ...חח בכל מקרה שבוע הבא זה סוף העונה של יומני הערפד ?מה הם שוב יוצאים לפגרה של חודש או חצי שנה ?כמה שזה היה צפוי ...זה פשוט כ"כ מבאסה שחכינו בערך חצי שנה ופתאום שוב הם יוצאים לפגרה אבל הפעם זה בגלל החגים =קריסמס וכדומה כנראה :\ בכל מקרה תעדכנו אותי .... דרך אגב שמעתי שלפני שבועים נינה נפצעה וגם איאן אחרייה מה הם הולכים מכות במיטה ?חחח זה קצת משעשע ...חחח סתם סתם אני יודעת שנינה נפצעה בסט הצילומים ואני לא יודעת מה עם איאן אבל הם צריכים לשמור על כללי ביטיחות שם בסט . וזהו אני סיימתי עם החפירה שיהיה שבת שלום מקווה שתענו בהקדם לשאלה כמה הזמן הפגרה אוהבת ושולחת חיבוק ענקי מלא בגעגועים !!

noam239

New member
היי באמת המון זמן לא היית כאן!

היית חסרה התגעגענו חח העיקר שלפחות את נחה היום מהעבודה הקשה.. האמת שאין לי מושג כמה זמן הפגרה תיהיה אני לא זוכרת כל כך כמה זמן היא הייתה בעונה שעברה נדמה לי חודש משהו כזה אבל לא חצי שנה חח.. וכן זה בגלל החגים שלהם תמיד זה ככה מבאס..

Ayelet 363

New member
ברוכה השבה!

אין לי מושג לגבי הפגרה. יש הרבה פרקים שעוד לא ראיתי אז רק עכשיו גיליתי עליה.

noam239

New member
חח איילת את לא רואה את הסדרה יותר?

או שאת בכוונה משאירה לך פרקים ואז תצפי ברצף? (שזה רעיון מעולה אגב)

Ayelet 363

New member
בהתחלה

בהתחלה רציתי לחכות עם עונה 3 כי אני רואה עם אחותי את עונה 2 בקצב של הוט ולא רציתי לעשות זיגזג בין העונות. אחר כך השלמתי את הפער, אבל אז לא ראיתי גם את יומני הערפד וגם סדרות אחרות. אני רוצה להשלים, אבל לא יוצא לי.

Ayelet 363

New member
גם שקלתי-
למי שרואה בקצב של הוט

לא ספויילר כבד, רק מה שנראה לי שיקרה... אבל אני חוששת שיפרשו את זה כספויילר אם יודעים שכבר ראיתי חלק יותר מתקדם... גם שקלתי להפסיק לראות את הסדרה כי אני לא מאמינה שיש לסטלנה עתיד (אני מאמינה שדלנה יהיו ביחד), ואם הם לא יהיו endgame אני ממש אתאכזב (כן, הבנתי כבר שאני במיעוט
).

noam239

New member
חחחח מסכימה איתך בזה..

האמת שגם אני בהתחלה רציתי דלנה וכולי אבל עכשיו שסטפן הרע והוא ואלנה לא ביחד זה מרגיש מוזר.. אני רגילה ששנתיים הם ביחד ופתאום העונה הם לא. אני מתה שסטפן יחזור לעצמו והם יחזרו!! למרות שאני חושבת שצריך קצת דלנה (נשיקה לפחות) אבל לא זוגיות. הם ממש הפכים הוא תמיד יהיה רע כי זה דיימון והדמות שלו הכי יפה ככה. ובגלל זה זה לא יעבוד בניהם.אי אפשר לדעת לאן המפיקים שואפים מעניין באמת אם מי אלנה תשאר בסוף זאת ה-שאלה..

Ayelet 363

New member
קורה שאני רוצה זוג כלשהו שיהיה ביחד

בסוף הסדרה אבל רוצה זוג שסותר אותו באמצע סתם כי הוא כיפי... אבל פה אני לא רוצה זוג כלשהו בדרך של סטלנה, גם אם הם יהיו ביחד בסוף... וגם דיי איבדתי אמון בזה שהם יהיו ביחד בסוף.

Ayelet 363

New member
בעצם

אני כן אוהבת את הקטעים שרואים את הרגשות של דיימון כלפיה, אבל עכשיו פחות... כי זה גרם לי לאבד אמון בזה שסטלנה יהיו ביחד בסוף הסדרה. ומראש לא רציתי את דלנה באף שלב כזוג.

noam239

New member
הסדרה תחזור ב5 לינואר!

קראתי עכשיו אוף הרבה זמן!!

היי

האמת שגם אני עמוסה מאוד...
וכן, נראה לי שהסדרה תחזור בינואר... נקווה שהזמן יעבור מהר!

וווואווווו מההההההה ??????????

עד ינואר אני לא עמוד בזה זה עוד המון המון המון זמן :( עד שחכינו חצי שנה עכשיו עוד חודשים ...אוף בא לי לבכות

למעלה