התגעגעתי כ"כ - איזה כייף להיות פה!!

התגעגעתי כ"כ - איזה כייף להיות פה!!

מצאתי כמה דקות לנשימה והחלטתי לקפוץ לביקור! התחלתי השבוע את לימודי התואר השני ומה אגיד לכם, לא היה Cal. אני לומדת שלושה ימים בשבוע (ראשון-שלישי) מהבוקר עד הערב. בהפסקות בין השיעורים אין זמן לאכול (טוב לדיאטה!), לשתות (קצת פחות טוב!) או, לצורך העיניין, לספק כל אחד מהצרכים שמוגדרים כצרכים הבסיסיים ב"טבלת הצרכים של מאסלו".. כל הפסקה כולם בהיסטריה המונית לחפש ולצלם את עשרות (!!) המאמרים/ הפרקים מספרים באנגלית שיש לקרוא לשיעור הבא!! אני חוזרת כל ערב עם מיגרנות נוראיות, גמורה מעייפות ועם כאבי פרקים. בימים ה"חופשיים" אני מנסה להשתלט על ים המאמרים והעבודות שניתנו לי לאותו השבוע וכמו שזה נראה עד כה, גם אם אשב ללמוד 24 ש' ביממה, לא אספיק להשתלט על כל החומר. החל מסמסטר הבא, בנוסף לשלושת הימים העיוניים, אתחיל גם יומיים בשבוע פרקטיקום באחת המרפאות/ בתי החולים הפסיכיאטריים בארץ. אין לי מושג איך אעמוד בזה... אני יודעת שמיד יהיו כאלו שייעצו לי "להוריד הילוך" (זה מה שאני הייתי מייעצת), הבעייה היא שבתואר השני אין מועדי ב', אין לחזור על קורס, אין הטבות או פריסת הלימודים על יותר משנתיים. הודיעו לנו חגיגית כי מי שנכשל במבחן, זהו המבחן האחרון שלו בתואר... טוב, אבל למה רק לקטר?? מעבר לכל הכתוב לעיל, אני מאוד מאוד נהנית מהשיעורים, החומר מעניין אותי בטירוף ואפילו מצאתי כבר מרצה אחד שבהחלט שווה נישנוש (
) אני מניחה שייקח קצת זמן ואתרגל לכל הטירוף הזה (תרתי
), ארגע ואז גם ארגיש יותר טוב. פיזית. נכון לעכשיו קשה לי בכלל לעכל את העובדה שאני לומדת לתואר שני בקלינית, אבל מדי פעם כשאני חושבת על העניין אני מתמלאה באושר עצום שקשה לי לתאר אותו במילים. אני בדרך להגשמת חלומי
אוהבת את כולכם ומבטיחה לנסות ולהיכנס מדי פעם, להתעדכן ולהגיב. התגעגעתי מאוד
ענק לכולם אירית

איריתוש ../images/Emo99.gif

מה שלומך יפיפיה? מזל טוב על הלימודים. לפעמים המילה "להוריד הילוך" לא טובה. פשוט צריך לנסות להתאזן ולא להלחץ. או, זה כבר משפט טוב יותר
מאחלת לך המון בהצלחה בלימודים עם המרצה
<אחחח איזה נשנש
> וכמובן, הבריאות ... וגם.......................... לא לשכוח אותנו
אוהבת
רין.

ל3

New member
איריתוש ../images/Emo24.gif

אני כל כך מאושרת בשבילך ילדה- את עושה את זה!!! כן כן אני מבינה את הטירוף- אז בואי אני אספר לך קצת על סדר יומי ואולי צרת רבים נחמת ..... אז ככה אני לומדת חמישה ימים בשבוע משמונה ורבע עד שלוש וחצי אחר הצהריים אבל,,,, בשביל להגיע ללימודים בשמונה ורבע אני קמה כל יום בחמש וחצי - כן כן חמש וחצי מתארגנת ויוצאת לכיוון התחנה המרכזית בשש ורבע כשבשש ועשרים יש לי אוטובוס. הביתה בחזרה אני מגיעה בערך בחמש אחר הצהריים ומיותר להגיד שאני גמורה ואין לי כוח אפילו לדבר! מכיוון שהמסלול שלנו הוא רק שנתיים ( הסבה)אין לנו חופשים וגם לא חופשת בחינות משמע לומדים רגיל ומחרת הבחינה. והחומר, אלוהים- אנטומיה זה סיוט פשוט לא יאמן כמות החומר וכימיה מכה שלא כתובה בתורה אבל בין כל הבכיות האלה גם אני כמוך איריתוש, שכשקשה לי אני מסתכלת על המטרה- מה יהיה עוד שנתיים שאעשה מה שבאמת רציתי לעשות ושאני מגשימה את החלום עם כל הקשיים וזה מה שידחוף אותנו קדימה נכון? אז אני גאה בך חמודה ומאמינה בך שתצליחי בגלל הרצון הזה שלך לא לוותר ואל תשכחי שאני כבר משריינת אצלך תורים רק תדאגי לעשות הנחה לחברי מועדון?..

gaia20

New member
איריתושקה../images/Emo6.gif

קבלי ח"ח על המאמצים שלך אני מצדיעה לך על היכולת הזאת לעמוד בעומס כזה, אני מיד היתי קורסת... אני שמחה לשמוע שבשבילך זה הגשמת חלום...איזה כיף להגשים חלום...וגם לדעת שעבדת קשה בשבילו
קבלי חיבוק ענק

gaia20

New member
ד"א....

גם אני מצפה ל 10 אחוז הנחה, לפחות, לחברי מועדון....

1ט ל י

New member
היי.

אני מניחה שעם הזמן מתרגלים לעומס (אני מנסה לשכנע את עצמי)... יש לי 46 שעות סימסטריאליות בשבוע, משמע פחות או יותר משמונה עד חמש וחצי, או מעשר עד שבע כל יום חול (ראשון עד חמישי)... אני מאד נהנת, למרות העייפות המצטברת... אבל... היום... היום... נסעתי לסבתא שלי להביא לה חתולה, בכדי שהיא לא תהיה בודדה. מצאתי גורה בדיוק כמו שהיא רצתה. אמא שלי הייתה נחמדה, ואחרי שהיא סיימה לעבוד היא הסיעה אותי אל החברה שתרמה לי את החתולה, ואחרי זה הסיעה אותי אל אמא שלה (סבתא שלי) עוד בזמן שבו הייתי אצל סבתא שלי, אז היא (סבתא שלי) התחילה להרגיש לא טוב. לא הצלחנו להשיג את המוקד בטלפון, אבל נזכרתי שיש לסבתא שלי לחצן של מוקד בבית, ותוך דקה הם ענו, ותוך חצי דקה רופא התקשר אלינו. אחרי שעה וחצי בערך הגיעה אלינו רופאה שלהם, שהייתה ממש נחמדה, ובדקה אותה טוב, והזמינה אמבולנס שיקח אותה למיון... במיון אמרו שזה כנראה שבץ, והיא מאושפזת עכשיו... את הגורה בת החודש וחצי לקחתי איתי הבייתה, ונתתי לה להסתובב חופשי בבית, והלכתי לחדר. בלי ששמתי לב, היא נכנסה לחדר שלי, ובאה אליי, ואני בטעות דרכתי עלייה. אני ממש מפחדת שהזקתי לה, ואני לא יודעת מה לעשות. אחת החברות שלי תבוא לבדוק אותה אחר כך, ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי. אני מרגישה ממש אשמה, ואם קרה לה משהו, אני לא יודעת מה אני אעשה. אני חושבת שהיא רק מפוחדת, כלומר, היא הולכת והכל, ולא מיללת וכשאני מלטפת ותה היא משמיעה קולות הנאה, אבל היא שקטה פתאום... היא לא הייתה ככה קודם... היא רק שוכבת בסלסלה שלה... בקיצור, היה לי יום נוראי... מחר יש לאחיינית שלי בריתה, וסבתא שלי כנראה לא תוכל לבוא... אני פשוט מקווה שיהיה טוב, והזאב חוגג על הבכי שלי... סוף שבוע נעים שיהיה לכולם

1ט ל י

New member
היי.

כבר התחלתי להרגיש יותר טוב, וגם החתולה והכי חשוב, אמרו שסבתא שלי תהיה בסדר... עם זאת, החתולה לא בסדר. אני לא יודעת אם זה בגלל שדרכתי עליה, או בגלל שנתתי לה שמנת, או סתם כי היא חולה, אבל יש לה דם ביציאות (סליחה אם אני מגעילה אתכם), ואני מפחדת שזה בגללי... דיברתי עם וטרינר, והוא אמר שאם היא מתנהגת כרגיל, אז אפשר לחכות למחר עד שהיא תראה וטרינר. ובניגוד לאחרי שדרכתי עליה, היא מתנהגת כרגיל, היא אוכלת, משחקת איתי ומשתוללת לה ברחבי החדר שלי. אם משהו ישתנה, אני אקח אותה כבר היום לוטרינר...

gaia20

New member
הי טלי

אני בהחלט מקווה שסבתא שלך תרגיש יותר טוב, וגם החתולה הקטנה... בהחלט היה יום לא טוב אבל היום הזה עבר, ומחר יום חדש. שהוא יהיה הרבה יותר טוב
חיבוק גדול
אנא עדכני אותנו מה שלום שתיהן

1ט ל י

New member
היי

סבתא שלי יצאה מבית החולים היום, וגם לקחתי את הנסיכה סיסי לוטרינר, והיא במצב טוב (אבל עם פרעושים), והוא טיפל בה יפה מאד. בכל אופן, הנה כמה תמונות:

gaia20

New member
אוי, היא כזאת בובה../images/Emo99.gif

והיא לבנה לבנה...אני חולה על חתולים לבנים!!
אחלה חתולה הבאת לסבתא שלך, היא ממש מקסימה! ואיך סבתא שלך מרגישה? לאור התמונות המקסימות, אני חייבת להעלות גם תמונות משלי אני לא זוכרת אם ספרתי, אבל לפני כמה חודשים מצאתי גור חתולים...ישב לו בדד על המדרכה, ילל שמישהו יתייחס אליו... ומי אם לא אני...מכל השכונה...היתה חייבת לצאת החוצה לבדוק מה פשר היללות האלו.... היום הוא כבר גדל, בן 5 חודשים הבחור. חתול לתפארת. בתמונות הוא בן חודשיים בערך, משחק עם גאיה ("משחק"= ראה ערך "מתעלל") היום, גם אחרי שהוא קצת גדל...הוא עדין מציק לה אבל הם גם ישנים ביחד, היא מלקקת אותו, מנקה אותו ביסודיות והוא פשוט יושב ומחכה לסיום המקלחת
תהנו מהתמונות

למעלה