התגעגעתי לכתוב לכם

הפרק היומי - תגובות

ויקטור נראה מאוד מאוכזב מההחלטה של אשלי...אוווווו ומקביל ניקי מאוד כועסת על ההחלטה של בראד....אפילו כשהיה ביניהם רומן היא לא דאגה לו ככה... (אגב, נכון שניקי נראתה נפלא במיוחד היום?). בילי וראול ממשיכים וחוזרים על סצינות ישנות. חוץ מזה...אין לי הרבה מה לומר על הפרק של היום.

ים כחול

New member
התגעגעתי לכתוב לכם ../images/Emo13.gif

לא יודעת מתיי אסיים לכתוב את הסיכום , מקסימום שחר ידביק בדבק שרשורים מיוחד שיש לו
"אתה גבר ניפלא אבל אתה לא ויקטור !!!" כה אמרה ניקי לג"יגולו , איזו מכה מתחת לחגורה איייייי זה כאב ! " את מקנאה , והגיע הזמן שתתגברי על מה שהיה ביננו" כך אמר השחצנון שלנו . אם יש משהו שדומה לו ולויקטור זה אגו מנופח היטב
נינהלה תני ל
שלך קצת להשתכר
זזה אופייני לסופרים כך אמרה כריס הקדושה לנינה המיואשת
ואני אומרת : לא הפסד גדול . להיפך הזדמנות פז לברוח
קצת צורם לי שניקי תופסת טרמפ
על מחלתה של קאסי הרובוטית הקטנה (אהבתי את הדימוי שלכם) היא יורדת על בראד ומצטערת : " הו סליחה זה בגלל שקאסי חולה" היא מגיעה בודדה לויקטור " הו ויקטור זה בגלל שקאסי חולה "
מעניין עוד כמה פעמים נשמע ממנה את השם קאסי השבוע (או החודש ?) אני מניחה שהיא תגיע לויקטור כשקאסי תחלים בתירוץ לחגוג את הבשורה . כמה טוב שיש נכדים

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif התגעגעתי לסיכומים שלך.

ניקי באמת מתרצת תירוצים אבל אהבתי את המשחק שלה היום. מסכן בראד. הבחור עומד להתחתן ומה מקבל במקום מזל-טוב? השוואה אומללה בינו לבין האויב מס' 1 שלו... לא יפה ניקי! היה מין פרק דכאוני כזה. כולם היו במצב רוח אפלולי, ואפשר להגיד שאף אחד לא חייך היום.
אז הנה, בשביל כל הצח"מים המיואשים...

ים כחול

New member
ממשיכה כי....

בטעות לחצתי שלח במקום על אייקונים
נכון שאמרתי שראול מרדים ומשעמם אז חייבת לציין שאני ממש מחבבת אותו למרות זאת ,מה גם שהוא התעורר וקיבל תפנית מעניינת לדמות , כמו שמאק אמרה לו שהוא השתנה, רציתי לומר לה : שהיה לה בטח נוח הרבה יותר כשאמר אמן לכל מה שרצתה . עכשיו הוא סוףסוף קיבל שכל אז קצת קשה לה עם זה , לא נורא היא תלמד להתמודד . לא קורה לכם לפעמים שאתם רוצים שיהיה לו טוב ושהם יחזרו להיות חברים ? היום זה קרה לי ברגע שהוא כמעט הושיט לה יד..... רגע כואב. למה כל הביקורים המיותרים של אשלי ?? בטח לא בגלל רעשן (שנראה כמו משקולת מתאגרפים קרה) האם היא מנסה לבדוק עד הדקה ה90 אם יש עוד סיכוי .... ?

גמני לרגע קטנטנן רציתי שהם יחזרו

מרוב שכאב לי על ראול. הקטעים עם ויקטור ואשלי נהיו כאלה פאתטים ומשעממים. פעם היא קופצת אליו ואומרת לו איזה 2 מילים ואז הוא חושב יומיים על מה שהיא אמרה ואז הוא קופץ אליה וחוזר חלילה... מתי הם כבר יסיימו עם הסבב הזה של ה"אני אמרתי לו והוא אמר לי..." ואהבתי איך שניקי באה לויקטור כדי להיות בודדה איתו ביחד. אבל מה? זה כזה שקוף שהיא בודדה בגלל שבראד עומד להתחתן עם אשלי והנה הלך לו עוד מעריץ שלה... ומאחר ועם ויקטור הענינים שבלב לא כ"כ במצב טוב, אז טבעי שניקי תרגיש קצת בודדה בעולם ובחווה המפוארת שלה... אבל כמו שאמרת ימוש, למה לעזעזל להטיל הכל על קאסי? גם ככה הילדה מרגישה כאילו כל ג'נואה סיטי על כתפה.

taish

New member
הרמוניקה, הנה בשורה שתשמח אותך:

התחלתי לחבב את מאק! (קצת...) אבל זה בעיקר משום שהיא התחילה להתייחס לראול בכבוד הנדרש...הבעיה היא שכמו במקרים רבים אחרים בסדרה, גם כאן זה too little, too late... לא נורא, היא עדיין הצליחה לזכות בסימפטיה שלי היום. ונכון, כולם היו די מדוכדכים היום (אולי חוץ מבראד), וזה היה די מבאס. זאת למרות שצפיתי רק ברבע השעה האחרונה, כך שאני לא ממש יודעת מה היה הלך הרוח הדומיננטי בתחילת הפרק...

נו, גם זה משהו! יש, יש תקוה!../images/Emo13.gif

ראול הפך לנו פתאום לגבר-גבר... ומעצבן אותי לראות את הגורם העיקרי לכל הבלאגן יושבת לה בבית-קפה ומנסה להגיע אל ליבו של בילי עם מבטים של כלכלב תמים ועזוב ברחוב...

זה נראה לכם תרוץ

שפתאום ויקטור חוזר הביתה? וויקי גם זה נשמע דבילי??????????? מה כבר הם יכולים לעשות אם הם גרים קרוב? בקושי הם באים לבקר וכל היום בעבודה

למעלה