התגעגעתי לפורום הזה.. המון זמן לא ההיתי פה (: בטח הישתנה פה המון .. עוד יומיים רידינג, ניפגש.
ב בר דותן New member 18/1/12 #1 התגעגעתי לפורום הזה.. המון זמן לא ההיתי פה בטח הישתנה פה המון .. עוד יומיים רידינג, ניפגש.
M MamoOoshA New member 18/1/12 #2 הכינוי שלך נורא מוכר לי ואני לא מצליחה לקשר שום פרצוף לשם. בכל אופן, תמיד כיף לראות פה חבר'ה מפעם
ב בר דותן New member 18/1/12 #3 הרבה זמן לא ההיתי בהופעות ... אולי ביגלל זה אל .. וההיתי בפורום בתקופה הקצת יותר תשנה שלו ליפני 3-4 שנים .. גם בפורום הרישמי ההיתי .. אולי ביכלל ממקום אחר ? אביב גפן אולי D:?
הרבה זמן לא ההיתי בהופעות ... אולי ביגלל זה אל .. וההיתי בפורום בתקופה הקצת יותר תשנה שלו ליפני 3-4 שנים .. גם בפורום הרישמי ההיתי .. אולי ביכלל ממקום אחר ? אביב גפן אולי D:?
M MamoOoshA New member 18/1/12 #4 ממ. לא חושבת הייתי בערך בשתיים וחצי הופעות שלו. סביר להניח שראיתי אותך פה.
M MamoOoshA New member 18/1/12 #5 ועכשיו ראיתי בהתפקדות שאתה מראשון אני מניחה שזה לא משם, כי השם שלך מוכר לי, ואין לי מושג איך אתה נראה אבל מאיפה בראשון?
ועכשיו ראיתי בהתפקדות שאתה מראשון אני מניחה שזה לא משם, כי השם שלך מוכר לי, ואין לי מושג איך אתה נראה אבל מאיפה בראשון?
M MamoOoshA New member 19/1/12 #9 חחחח היא למדה איתי בשכבה אני גיל, לא חושבת שזה באמת יעזור. Gil Mareli - חפש בפייס
מ מפתחSoul New member 21/1/12 #12 גם הפורום מתגעגע לאנשים מהעבר Welcome back, מוזמן לשתף בשירשור חוויות מרידינג
ב בר דותן New member 21/1/12 #13 =] עכשיו נאני לא מתכוון להעלם להרבה זמן שוב .. אני נישאר פעיל אז זה לא השירשור היחיד שאני ישתתף בוא