התגעגעתי! ♥ אני מאמין שהתמונה תסכם את ה-8 ימים ההזויים לגמרי שעברו עליי
מ מרמותק New member 3/8/11 #1 התגעגעתי! ♥ אני מאמין שהתמונה תסכם את ה-8 ימים ההזויים לגמרי שעברו עליי
פ פליצי קפיצי New member 3/8/11 #2 אם אין טובלרון אז אני לא מתגעגעת. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif כמה טוב שבאת הביתה!!!!! אונס קבוצתי במפגש. (ממש התגעגעתי, חסרת כאן)
אם אין טובלרון אז אני לא מתגעגעת. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif כמה טוב שבאת הביתה!!!!! אונס קבוצתי במפגש. (ממש התגעגעתי, חסרת כאן)
M MeshiNS New member 4/8/11 #3 אאעאעאעעאע ../images/Emo23.gif בדיוק אתמול שאלתי את עצמי מתי אתה חוזר ואם כדאי לי לרשום לך בפייסבוק שמתגעגעים אלייך פה ^-^
אאעאעאעעאע ../images/Emo23.gif בדיוק אתמול שאלתי את עצמי מתי אתה חוזר ואם כדאי לי לרשום לך בפייסבוק שמתגעגעים אלייך פה ^-^
N NyaPrawr New member 4/8/11 #4 וואי, לגמרי. מהזה התגעגעתי ../images/Emo23.gif ומתןוש, אני הכי שמחה בשבילך בעולם. זה הגיע לך, ובאמת אין לי מושג מה המקום הראשון הצליח לעשות שניצח את הרעיונות המוטרפים שלך P:
וואי, לגמרי. מהזה התגעגעתי ../images/Emo23.gif ומתןוש, אני הכי שמחה בשבילך בעולם. זה הגיע לך, ובאמת אין לי מושג מה המקום הראשון הצליח לעשות שניצח את הרעיונות המוטרפים שלך P:
פ פליצי קפיצי New member 4/8/11 #8 רגע, תגידי. את בארץ כבר? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אני מבולבלת
פ פליצי קפיצי New member 5/8/11 #11 ניצןןןןןןןןןן ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את יודעת מה מלא זמן לא כתבתי?! קפיץ-קפוץ-קפיץ (איך לא פגשנו כאלה כשהיינו בירושלים, איך? )
ניצןןןןןןןןןן ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את יודעת מה מלא זמן לא כתבתי?! קפיץ-קפוץ-קפיץ (איך לא פגשנו כאלה כשהיינו בירושלים, איך? )
פ פליצי קפיצי New member 5/8/11 #13 בכיכר ציון תמיד יש ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif פשוט שם לא היינו אני חושבת.
B Blue Emptiness New member 4/8/11 #5 מתני! ../images/Emo23.gif כבר כתבתי בפייסבוק אבל אין עליך ומזל טוב! מסכימה עם ניצן. + אף אחד לא שם לב למה שכתבתי בשרשור אוף! :<
מתני! ../images/Emo23.gif כבר כתבתי בפייסבוק אבל אין עליך ומזל טוב! מסכימה עם ניצן. + אף אחד לא שם לב למה שכתבתי בשרשור אוף! :<
A alina maria New member 4/8/11 #6 מזל טובבבבבבב היו אמורים להיות פה מלא סימני קריאה אבל המקלדת שלי קצת גוססת כי נשפכו עליה מים בטעות. בכ"מ אני ממש שמחה ובאמת כל הכבוד והתגעגעתי 3>
מזל טובבבבבבב היו אמורים להיות פה מלא סימני קריאה אבל המקלדת שלי קצת גוססת כי נשפכו עליה מים בטעות. בכ"מ אני ממש שמחה ובאמת כל הכבוד והתגעגעתי 3>