התגעגעתי!!!!!

liavsayegh

New member
התגעגעתי!!!!! ../images/Emo24.gif

לא הייתי פה כמה שבועות ואני מרגישה מנותקת לגמריי! פשוט המחשב המטומטם שלי החליט שהוא לא מוכן לפתוח דפי אינטרנט בלי להיתקע...אז עכשיו במקרה הצלחתי. נקווה שהוא הסתדר לתמיד. אז נקווה ש im back...
הלוואי הלוואי שלא ידפק שובבבב

דם דם

New member
יואוו ובדיוק רציתי

לשלוח לך הודעה במסרים לראות לאן התעופפת לנו נו אז אפשר רק לומר לך welcome ואל תיכנעי למחשב תראי לו מי הבוס

shawn 1

New member
נכון!

אנחנו בני אדם, המחשבים רובוטים, הם המשרתים שלנו! סתם שמעתי את זה איפשהו, וזה הצחיק אותי!

דם דם

New member
פעם הבאה שהמחשב

שלך עושה לך בעיות תכניסי לו מכות. תראי לו שאת המנצחת את הווינרית.כמו ש shawn אמר אנחנו בני אדם והמחשבים הם רובוטים שמשרתים אותנו.

liavsayegh

New member
חחח יש כאלה שלא משתנים...

התגעגעתי לשטויות שלך...בלי להעליב אבל גם לך יש קטעים כאלה לפעמים... (גם לי יש, מודה באשמה) חח והתמונות? שלא נדבר עליהם בכלל

דם דם

New member
חח..תודה תודה

אני מודה אני לא משתנה בהרבה...אני מקווה שזאת הייתה מחמאה כן אחרת________

liavsayegh

New member
אחרת....?

בוא נראה אותך!! קדימה! נראה מה תעשי לי...!
חחחחח

דם דם

New member
אני ישיג חנקן נוזלי

ואז נעשה מה שפעם דיברנו עליו, בסרט גייסון איקס שהוא הקפיא מישהי שם עם חנקן נוזלי וריסק את הראש שלה על השולחן והכול התנפץ קפוא כזה. משהו כזה בערך אני יעשה,אם זאת לא הייתה מחמאה.

liavsayegh

New member
אמא איזה פחד....

חחחחחח לי יש יותר שיטות...חכה חכה... רק תן לי לחשוב על ה-דרך, והכל יהיה בסדר.

liavsayegh

New member
מה עם המפגש שהתחילו לתכנן?

בגלל המחשב המטומטם שלי לא ממש הייתי מעודכנת במה שהתקדם שם...אז בסוף לא היה? אם לא, למה? (חבל, זה יכל להיות מקום מושלם להתנקם במישהו..חח)

דם דם

New member
כנראה מת

לא נראה לי שיהיה מפגש, או משהו כזה, כי לא כולם ממש יכולים לבוא וכול מיני בעיות כאלה ואחרות, אבל עכשיו בחופש הגדול אפשר לנסות לארגן לנו משהו,נראה מה יצא. אבל קודם צריך לדעתי לעשות מין דף קשר או משהו כדי שנתאם בינינו כמה דברים לפני מפגש אם יהיה.איך מגיעים מי מגיע וכו'

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דווקא עכשיו, חופש

יש תקווה באוויר, שייצא משהו

דם דם

New member
כן אה

טוב נו זה תלוי כאן בחברי הפורום, אפשר לארגן משהו נחמד לכולםנו רק צריך לתכנן אותו.צריך לדבר עם האחרים

למעלה