התגעגעתם אלי?

התגעגעתם אלי?

האמת, שצריך הייתי לסיים את הכותרת בסימן קריאה ולא בסימן שאלה, אבל אני בחור צנוע.

א י ל ה

New member
תודה

עכשיו נהירה לי התחושה המוזרה שהייתה לי בבטן בימים האחרונים. ואני לתומי חשבתי כל הזמן שאני צריכה להקיא. איפה היית ומה עשית?

קפת

New member
מה, לא חסמתי אותך?

שיט. הייתי צריכה. אתה לא מבצע בי את זממך כבר יותר משבוע, וזה כשלון תמורה. לך, תרעה בשדות זרות.

האמת

שלפני שבוע נולדה לי ילדה. בגלל זה לא הייתי פה. אל תגידו שלא הזהרתי מראש, כל מי שישתפך לי באופן פרטי, יחטוף אאוטינג מביך. הפאסדה המגאלומנית שלי נותרה בעינה.

א י ל ה

New member
שיט!

איך קשה לשמור על פאסאדה עליונית סלאש מגלומנית כשנולדת ילדה, הא? לבי לבי עליך. <מזל טוב>

קפת

New member
זה לא ממני!!!

מזל טוב, חמורמותק. לא ישנים בלילה, מה?

קפת

New member
אויש, אתה ממש מגעיל

ההפך ממה שיש לי: איך אתה כבר יודע שהילדה טיפשה?!? איפה יצחק קדמן כשצריכים אותו? מי נתן לאיש הזה רשות להיות אבא?

מותקפתמותק

חבל שאאלץ להרשות לגן המרוקאי הבודד שלי להתפרץ עליך. לא לדבר לי לא יפה על הילדה. את הרי לא רוצה שאשלם לעשרה גברים חסונים ומסוקסים כדי שיבצעו בך מעשים מגונים, נכון? (משהו בי רומז לי שהאיום המרומז שלי לא מי יודע מה מתאים לקפת, אבל מילא)

אם אכן היו בקרבתך עשרה גברים

חסונים, מסוקסים שעושים מעשים, זוגתך הייתה יולדת בת, אבל לא מזרעך. נראה לי שלקפת אין ממה לחשוש. (אגב, ירוחם זה שם נפלא לילדה קטנה. לך על זה.)

מה, הדבר הזה גם מתרבה?

ואני חשבתי שמגלומנים אמיתיים משבטים את עצמם ולא מתרבים בדרכים קונבנציונליות. אבל מה אני יודעת. אני רק טייס.

למעלה