התגעגעתם? נחשו מי חזר לביקור?

התגעגעתם? נחשו מי חזר לביקור?

בעיניי הוא הגדול מכולם, ולא יעזור... שאבה ראנקס מאז הנפילה הגדולה שלו בשנות ה90 לא מרבה בהוצאות של דברים חדשים, אך מדי פעם יוצא איזה סינגל חדש. אבל על הסינגל הזה כולנו הולכים לשמוע ויש לי הרגשה שמדובר בלהיט גדול בהתהוות. וזה למה? כנראה בגלל שעסקינן בקומביניישן בין המלך של אתמול לבין המלך של היום-וייבז קרטל ושאבה ראנקס בסינגל משותף על הOld Cassete Riddim. שם הטיון החזק הזה הוא Test. תקשיבו וקבלו איזה בתים שאבה מביא, איזה פלואו, איזו ליריקה, לא מפסיק להפתיע אותי! הוראות: כנסו ללינק, רדו קצת למטה. יש במצעדים האלה עוד הרבה טיונים חדשים ונייס דרך אגב, כמו למשל Hits Pon Top A Hits החדש של קפלטון. במצעד השני(מצעד הסינגלים) מופיע הטיון של שאבה וקרטל, במקום ה8. לדעתי עוד יעלה למעלה ובגדול! פתח לי את השבוע באופן נייייייייס למדי... שבוע טוב לכולנו! שיידי ראנקס :)

rudeboy sound

New member
טיון ענק, שאבא מפתיע בגדול, וקרטל -

בכושר שיא! אחריי שיצאו כל החברה הצעירים מהאלייאנס - מובאדו, סיגנל, אידידידידידידידוניה היה נראה שקרטל לוקח לו קצת הפסקה ונותן תבמה לצעירים, אבל בחודשיים האחרונים כל מה שהבחור מוציא - חזק יותר מפעם. מומלץ לשמוע, הקטע שלו בטיון עם שאבא אשששש, הקומביניישן שלו עם מובאדו על ה GHETTO WHISKY רידם חזק ביותר - SUNRISE נקרא הטיון... ועוד קטע חזק מאוד שלו - WOMAN A MI SUNSHINE על רידם שנקרא FULL DREW הכל חדש חדש חדש................. האולד קאסט נמצא במיקסטייפ החדש שלנו, שישוחרר בסוף החודש הזה, שנקרא WAVE UP UNO FLAG עם המון רידמים חדשים..... הוא השני שיוצא כבר החודש כי המוזיקה לא מפסיקה לצאת ואנחנו ממשיכים איתה......

Carcass

New member
טיון חזק בהחלט...

באמת נראה לי הולך להיות הלהיט החם של החורף.

YAMBAM

New member
יאוו

איזה סחי הוא ניראה!!! עיניו לבנות כשלג ...

למעלה