התגעגעתם? ספרו לחבריכם! ../images/Emo24.gif
לא התגעגעתם? שבו ועשו פרצופים לא מרוצים מחזרתי... או במילים אחרות: הנני כאן! מחשבי היקר תוקן, החיבור לאינטרנט נושם לרווחה והכסא יכול שוב להתחיל להתרגל לצורת ישבני! (הורד הגזמות-אני שוב מקוונת...
) לא הייתי פה רק כמה ימים, אבל בכל זאת הייתי צריכה להתמיד עד ארבעה (!!!) עמודים אחורנית בפורום כדי להשלים את כל מה שנכתב כאן בינתיים!
כיף לראות שהפורום גדוש הודעות וחברים חדשים (ברכת ברוכים הבאים שלוחה בזאת לכולם!) תודה לטלי ששמרה על הפורום לגמרי לבדה בימים האחרונים (לא היה מפחיד מדי, אני מקווה
). בהזדמנות זו אני גם אודיע שבניגוד להערה של טלי במפגש, היא לא תאלץ לנהל את הפורום לבדה... (כן, כן, אני אדם חופשי! לפחות לעת עתה...
) ומאחר שלא יכולתי להתאפק ולכתוב הודעת - אני כאן! שימו לב אלי! - אני מייעדת אותה כבסיס להודעות
שונות. אז כל מי שרוצה לספר שהוא כאן, לברך את עצמו במשהו, לספר כמה טוב לו בחיים... שרשרו להנאתכם!
יום נעים!
לא התגעגעתם? שבו ועשו פרצופים לא מרוצים מחזרתי... או במילים אחרות: הנני כאן! מחשבי היקר תוקן, החיבור לאינטרנט נושם לרווחה והכסא יכול שוב להתחיל להתרגל לצורת ישבני! (הורד הגזמות-אני שוב מקוונת...