התשוקות שלנו 109.../images/Emo112.gif
פרק חדש;] "OMG She's Alive!!!" צרחו כולם. "וואי זה חדש" אמרה דרדר. יעל המשיכה להביט בגל בתדהמה. "מה...?" שאלה. "חשבנו שאת מתה" אמר איתן בדמעות וחיבק את גל. "זייפתי את המוות שלי" אמרה גל בקול דרמטי. "מה? למה?!" שאלה יעל. "כי מישהו אחר רצה לרצוח אותי באותו הלילה!" אמרה גל. "טוב, אז לא הצלחתי לעשות את זה אז..." אמרה אור והרימה את האקדח של יעל. "אבל אין סיבה שאני לא אעשה את זה עכשיו!". ג'ק יצא מהבניין כולו מלא פיח ולכלוך ובידו גופתה של דורין. "הצלתי אותך אהובתי!" אמר והניח אותה על הרצפה. דורין השתעלה קלות ופקחה את עיניה. "מה? איפה אני?" שאלה, מטושטשת. "במקום בטוח" אמר ג'ק וחייך. דורין חייכה. "רגע!". "מה?!". "תרזה! היא נשארה שם, בלהבות!" אמרה דורין בעצב. "הו" אמר ג'ק בעצב מזוייף. "מה אתה כל כך שמח?!" נדהמה דורין. "כלום, כלום" הכחיש ג'ק. אורטל התעוררה מבין הלהבות. "איה, הראש שלי..." אמרה ונגעה בראשה. "עדי עוד תשלם על זה!". "וואי, הכל כאן בוער, אני חייבת לצאת מכאן איך שהוא!" חשבה לעצמה. לפתע משום מקום, הגיח איש עם מסכה על הפנים. "בואי איתי, אני יודעת איפה יש יציאת חירום!". אורטל הביטה בו בתדהמה. "אור?!" נדהמה יעל. "כן" אמרה אור ברשעות וכיוונה את האקדח לגל. "אבל... אבל... למה?!" נדהמה דרדר. "זה לא עניינכם. גל צריכה למות!" אמרה אור. "אני אגיד לכם למה!" אמרה גל ועייניה נצצו. "את לא תעזי!" צעקה אור. "היא רוצה להרוג אותי בגלל שאני יודעת שאיתן...". בום! נשמעת יריית אקדח. "ג'ק!" התעצבנה דורין. "באמת כלום! וואי איזה יום יפה היום, לא?" אמר ג'ק שניסה להעביר נושא. "נו ג'ק!!!" צרחה עליו דורין. "טוב טוב..." אמר ג'ק. "דורין, אני לא אוהב את...". "לא!!!!!!!!!!" צרחה יעל. אור הייתה שרועה על הרצפה, בתוך שלולית דם. גל הרימה את מבטה. עיניה נתקלו באיתן שעמד שם והחזיק אקדח. "לא יכולתי לתת לה להרוג את אהובתי" אמר וחייך. גל חייכה חזרה. "מי אתה?" שאלה אורטי. "זה לא חשוב עכשיו, אנחנו צריכים לברוח! מהר!" זירז אותה האיש במסכה. "אבל מה עם תרזה?" שאלה אורטי והביטה בגופה. "את לא רואה שזאת בובה? תרזה תמיד חייה בסוף, עוד לא למדת?" אמר בקול משועמם. "אע. וואלה נכון. טוב בו נלך" אמרה אורטי. לפתע החלה התקרה ליפול עליהם. "המשרד שלי עולה בלהבות!" בכתה עדי. "ששש תרגעי" אמר ה רוברט וחיבק אותה. "אבל דורין! ואורטי! הן ימותו" בכתה עדי. "עדי...". "אני הולכת להציל אותן!" אמרה ויצאה מהחדר מהר כל כך כאילו היא הבזיקה. "ג'ק! דורין!" קראה עדי לעברם. "וואי ניצלתי" אמר ג'ק בשקט. "עוד לא גמרתי איתך" אמרה דורין ושלחה עליו מבט כועס. "איפה אורטי?" שאלה עדי. "בתוך הלהבות" אמרה דורין ודמעות עלו בעיניה. "וגם תרזה" אמר ג'ק וניסה לכבוש את חיוכו. "אע, אני לא דואגת לתרזה" אמרה עדי. "היא בחיים לא תמות זאתי!". ג'ק נראה כאילו הוא רוצה לחזור למשרד הבוער ולהשרף. "אז גל," יעל, גל, איתן ודרדר היו בבית חולים לאחר שהובילו לשם את גופתה של אור. "מה?". "מה אור לא רצתה שתספרי לנו?" שאלה יעל. "אה זה.." אמרה גל והביטה באיתן באופן מוזר. "נו?" שאלה דרדר בסקרנות. "טוב, אבל אתם תחשבו שאני משוגעת.." אמרה גל. "נו לא!" אמרו ביחד. "טוב. אז ככה...לאיתן" אמרה גל ובלעה את רוקה "יש אח תאום מרושע...".