התגעגעתם?

MC SammY

New member
התגעגעתם?../images/Emo32.gif

אני כן
השבוע שעבר: שיר השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אמוטיקון השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

MC SammY

New member
../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: רבות הדרכים-דניאל סולומון ודנה עדיני (קצת נוסטלגיה טרייה לא הרגה אף אחד) וגם Ziggy Marley-Rainbow in the sky אלבום השבוע: Ziggy Marley-Dragonfly מאכל השבוע: נס קפה, עד כמה שזה מאכל
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "All this time you were pretending, So much for my happy ending" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי. יותר נכון הלילה
משהו שהרס את השבוע: אל תשלחו לי מיילים אוקיי?
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו ספציפי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני,חברים,אלכוהול...השאר כבר יקרה מעצמו. שיר שפתחתם איתו את השבוע: 2 שירים. T.O.K-Fire Fire
Damian Marley-All night
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש יש כמה.

K C

New member
למה לא

השבוע שעבר: שיר השבוע: The Tokens - The Lion Sleeps Tonight אלבום השבוע: תומר יוסף - צוחקים מתחת לאדמה, גם בגלל שזה האלבום היחיד ששמעתי מאכל השבוע: הפיצה שהכנתי היום. משהו בסט משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Dennis Brown - Things in Life, כל השיר צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): חום, לצערי אמוטיקון השבוע: החרדי הזה, לא עולה משהו שעשה לכם את השבוע: סלואו משה, לפחות ההתחלה משהו שהרס את השבוע: לא הרס... השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד, כמה טבילות אולי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא מתאים לכאן שיר שפתחתם איתו את השבוע:Richie Spice - Crying For Love האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין ודניאל סלומון... איזה שיר. אף פעם לא ימאס

בכיף שלי

השבוע שעבר: שיר השבוע: שמוליק קראוס- אדון שום כלום אלבום השבוע: "curtis - curtis mayfield" אלבום Fאנק משובח מאכל השבוע: טילון שעשוי מטופו משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): דרוש שינוי! חחח צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): מלא צבעים פסיכודלים חח.. אמוטיקון השבוע: מה זה אומוטיקון? סמיילי?
משהו שעשה לכם את השבוע: בטיפול משהו שהרס את השבוע: לא הרס את השבוע, אבל אכזב טיפה.. לא קיבלו אותי פעם ראשונה בחיים שלי בעבודה ובגלל שעשיתי צבא חלקי, וזה לא חוקי לא לקבל על סמך זה, כי העבודה לא דורשת רקע צבאי.. השבוע שבפתח: עבודה חדשה, ביט חדש, שיר חדש, אולי גם פגישה ראשונה אצל פסיכולוג חחח משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד פרק של בטיפול? חחח סתם.. האמת מחכה למצוא איזה עבודה שאני אהיה מרוצה בה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא עבודה שתהיה טובה לי ופסיכולוג טוב שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהוד בנאי- "אסתר", זה השיר שאהוד שר בו "כל הלילה על האש, על נפשנו אבקש.." שאחריי זה שבק ס' שרו האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד אבל אם בקטע של הפנטזיות אז את אהבת חיי

התגעגעתי אלייך, הכי חשוב ../images/Emo70.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע:
She's Hot, לא יודעת בשבוע האחרון רק TOK מתנגנים אצלי- נידלקתי על ה'לה לה לה' בסוף השיר הזה. אלבום השבוע:
2 אלבומים של TOK, לא זוכרת ת'שמות שלהם. מאכל השבוע:
קובה של אמא
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מ- 1 עד 10 כמה התגעגעתם אלי?" חחחחחח.. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
נראה לי בא בטוב סגול. משהו שעשה לכם את השבוע:
ראיתי אנשים טובים מהעבר. משהו שהרס את השבוע:
הייתי בריאיון עבודה בספא, והמנהל אמר שלפעמים המטופלים מעוניינים בהרפיה, קאטלק יופי! חצוף!! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:
למצוא עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
לעבוד
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Shake Yuh Bam Bam של TOK- כיף לאללה!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לא מדובר באדם אלא בחיה, בא לי לראות ת'ראש של נסראללה ניפרד מגופו! שיהיה אחלה של שבוע
-כשף!

JamicaniT

New member
מאוד. ../images/Emo23.gif.

השבוע שעבר : שיר השבוע: Damian Marley - There For You אלבום השבוע: 'Welcome To Jamrock' מאכל השבוע: פופקורן. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "and I wonder if history will teach us again" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): חום :) אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: כל הסופשבוע. משהו שהרס את השבוע: אין כזה.
השבוע שבפתח : משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנצל את הרגילה כמו שצריך. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טיולון שכזה. שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוקי - אלוהים. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לראות אנשים טובים.

טובא

New member
RUN IT

השבוע שעבר שיר השבוע:never give up אלבום השבוע:אולי זה אני-יוני בלוך מאכל השבוע:שווראמה בלאפה(התגעגעתי) משפט השבוע:אם לא עכשיו אז מתי?(מוקי) צבע השבוע:לבן משהו שהרס את השבוע:ממממ עזבו משהו שעשה לכם את השבוע:הסט שלנו(007CREW)באפטר פארטי של זיגי בסלואו משה השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע:להעביר את מה שנשאר מהדירה שלי לבית החדש! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חחח אין מצב שאני ארשום את זה כאן.... שיר שפתחתם איתו את השבוע: בואי הביתה-צ'ולו. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוהד ורביד. כי צריך לשבת כבר על מה שתכננו

eviaman

New member
אהלן...

השבוע שעבר...: שיר השבוע: Bascom x - lonley אלבום השבוע: אין לי משהו ספציפי... מאכל השבוע: ללא ספק, שביום שלישי שחזרתי מטורקיה.., ישר הקפצתי לגרון מנה של שווארמה בלאפה..., הדבר האמיתי זה כאן, בישראל. משפט השבוע: מתוך השיר של לוצ'יאנו FOR THE LEADERS Imagine all the many that you spend on arms, guns and bombs to distroyed צבע השבוע: אדום אמוטיקון: לישון שוב עם מאיה ( חברה שלי לשעבר, חזרנו אחרי חודשיים) משהו שהרס את השבוע : המשהו שהורס לי בינתיים את המצברוח כל הזמן שאני חושב עליו, המלחמה בצפון, והחברים שאני יודע שכרגע הם שם והסיכון גבוהה וכך גם הפחד והדאגה. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של ברי סחרוף בקיבוץ , פלוס זה שאח שלי חוזר מדרום אמריקה.... והשיר שפתחתי איתו את השבוע זה... CHUCK FENDER- JAH IS WORTHY אני עכשיו חורש על ה... HARD TIMES

Nechi Nech

New member
אהלן

השבוע שעבר: שיר השבוע: צ'ולו - בואי הבייתה אלבום השבוע: *מיקסטייפ השבוע - איימאר סאונד - king nuh sleep מאכל השבוע: לאפה משהו פסיכי משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וואלה מוזר מאוד, אין.. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): מה? אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: שני הדאנסים של חמישי ושישי בסלואו משה! משהו שהרס את השבוע: לא היה משהו כזה.. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יסס כמובן שבוע פורה במיוחד!!!! שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אענרף.. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Wanye Wonder - My Everything - ביג טיון! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין..

למעלה