התגעגעתם???

התגעגעתם???

אני רכוש צהל... חחח אתמול אחרי השרשרת חיול נסענו לניצנים שם הטירונות... וטרטרו אותנו עד 1 וחצי בלילה =(( וקשהההה... אוף!! היום יצאנו שבת...וגם שבוע הבא כנראה יוצאות... חוץ מזה אני שפוכההה.. וכואב לי מהחיסון הכל התנפח בעע קיבלתי פקידה רפואית... אחרי ריב קל עם הקצין מיון.. היו צחוקים ובכי אבל יהיה טוב... שתהיה לכולם שבת שלוםםם =)

מיטללל

New member
יום את לא פה

וכבר שכחת את מלאכת השרשור?
כיף לשמוע ממך :) איך את מרגישה? הספקת כבר להתגעגע אלינו? איך הבנות? איך המפקדות? איך הסוויטה?.... מה הייתה מריבה עם הק.מיון? בסוף קיבלת מה שרצית? את
תהני בסופ"ש

אני רוצה שרשור לבד נו.. תסלחי לי חח

סתם, אני ממש שפוכה שלא שמתי לב שיש כבר אחד, סורי. אני מרגישה על הפנים!! כואב לי הכל ואני עייפה... אבל יהיה טוב נעבור את זה. התגעגעתי להכללל ולכולם שאני מכירה....=((( הבנות יש ויש... באוטובוס לבקום היו בנות הכי סבבה.. אבל התפרקנו בעעע אחרי זה היה לי מחלקה כל ניום ורק ב12 ומשהו בלילה חילקו את הפלוגה למחלקות וכיתות... יש לי כיתה נחמדה.. ואלה שבאוהל לא ממש הספקתי להכיר אבל חלק נחמדות רצח עשינו שירה בציבור באוהל חח והסוויטה עם 4 כיווני אויר מגעילללל.. 10 בנות נראה לי... ואין מקום לזוז בכלל!! המפקדות נציות מה יש עוד להוסיף... (ווואי וואי באזרחות.. הלך עליהן חח) קצין מיון אמר לי אני מקבלת בודקת ציוד אלקטרוני וזה מה יש... ואני כזה מהזההההההההה מה אני קשורה לזה...1??!?!?! ואמרתי לו שאני לא רוצה לדבר אל ציוד בשירות..זה לא מעניין אותי.. ואז אמר לי שהוא לא חבר שלי ושאני ארגע.. אמרתי אני רגועה וטוב שכך. ואמר מה אני רוצה.. אמרי לו למדתי פקידה רפואית... יותר חכם אם כבר לשים אותי במקצוע שאני מועילה בו.. אמר לי לחכות בחוץ ואז אמר שקיבלתי פקידה רפואית... זהו בערך סיכום השיחה.. (בקצרה) ואמר שיהיה לי קורס בצריפין אחרי טירונות...:) לקבלת המפקדתתתתת ברחווווווווו חחחח

מיטללל

New member
סלחתי (-:

באמת כל הכבוד על ההתעקשות :) נשמע שדיי סבבה לך אינשאללה עד מחר בצהריים הגוף שלך ישתחרר ויפסיק לכאוב :) יפה על הבדיחה בשורה האחרונה, אפעם לא שמעתי אותה

L y c a n

New member
כן, נשמע נחמד..

אגב, אני מבין אלה שקיבלו מה שהם רצו, אבל הסתבר שמה שהם חשבו שזה, משהו אחר.. חחח וכן.. 4 כיווני אוויר, זה מעלה נשכחות.. כשבאים לפרוק נשקים ב4 בבוקר בחורף כשהאצבעות שלך לא מתכופפות מהקור, בלע היה כיף

מיטללל

New member
נצל"ש

בדרך כלל אני לא מערבבת בין בשר וחלב אבל חבל לי לפתוח עוד שרשור
וגם רציתי להזכיר לכם שאפשר לנצל שרשורים
רציתי לברך את ChilD SouL שהשתחררה לפני כמה ימים בשעה טובה ומוצלחת
מה שלומך ? מה את עושה בימים אלו? את מתגעגעת? נכון זה באסה לא נורמלית לחזור לשלם על אוטובסים ולהיבדק בקניונים?........ (רואה בת אל ? יש תקווה)

comet9

New member
מזל טווב

שיחרור נעים.. ואני קניתי פולאר היום

L y c a n

New member
בטח ויקינגים..

אפילו אני זוכר את זה עדיין.. אם הזיכרון לא מטעה אותי, זה אמור להיות בסוף של המחנה, לקראת היציאה למטווחים מצד שמאל.. לא? אני הייתי פלוגה ב'- בז

למעלה