התגעגתי לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
התגעגתי לכולם

הי חזרתי הביתה לפני פחות משעה וישר למחשב- התגעגתי לכולם ואני אנסה להתעדכן בהמשך אז ככה: ביום ראשון עברתי לגור אצל אישה מבוגרת שחיפשה מישהו שיהיה איתה בלילה ובתמורה היא משכירה חדר במחיר סמלי של 300 ש"ח לחודש . היא כל כך מקסימה ולבבית ונותת לי להסתובב בבית חופשי ולהשתמש במה שאני רוצה. למרות שהיא לא חייבת לי היא תמיד מכבדת אותי בדברים ומכינה לי ארוחת ערב. אתמול זללנו לנו פופקרון בלילה. בעלה נפטר לפני שנתיים והיא בערך בת 80 פלוס אבל כל כך חברמנית שזה כיף. היא גרה 20 דקות הליכה מבלינסון ( איפה שאני לומדת) כך שזה נהדר ואני לא צריכה לקום יותר בחמש וחצי בבוקר לנסוע ללימודים. בסופי שבוע אני בבית אז זה סידור נוח. בצהריים אני הולכת עם חברי לכיתה לאכול בחדר אוכל של הסגל בבית החולים. כל ארוחה כזו עולה 7 וחצי שקלים אבל זה שווה כי זה ארוחה ממש מלאה. הכי קשה לי זה שוקי שאני נורא מתגעגעת אליו ( הכלב) ,געגועים לאמא ומחשב. אבל באמת אין תלונות ואני מסתגלת די מהר. לגבי המבחן בכימיה אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שהיה ק-ש-ה!!! הבוחנים המגעילים לא היו מוכנים לתת שום תוספת זמן ואפילו לא הספקתי לבדוק שעניתי אכן על כך השאלות. יצאתי די מצוברחת אבל מספיק אני צריכה לאגור כוחות לאנטומיה עכשו. יש לי מבחן עוד שבועיים על משהו כמו 400 מושגים בלטינית ואנגלית אני לא מגזימה- אימלה.......איך זוכרים הכל? יאלה, הולכת לנוח. מחר בבוקר אני באישפוז יום לטיפול מס 3 שירי

איך זוכרים??

בקשר ל 400 מושגים, אפשרי לזכור. את רק צריכה לנסות לשחזר את זה הרבה מאוד פעמים. לכתוב ולכתוב ולכתוב ולשנן ולשנן ולשנן .... ולנסות ל"צלם" את הכתוב. אני אחרי מבחנים .... זה כאילו יצאתי משם טיפשה. שופכת הכל על הדף ולא זוכרת אחרי זה כלום
בהצלחה
נורא התרגשתי לשמוע על האישה בת 80 היא לבבית אבל את עוד יותר עם העובדה שעברת לגור איתה. זה נורא מחמם את הלב. ומרגש מאוד.

gaia20

New member
וואי, שירוש!!

מאוד מרגש לשמוע על האישה שעברת לגור איתה, היא נשמעת אחלה לגמרי אני מאוד שמחה בשבילך (וגם בשבילה שזכתה לדיירת כמוך)
תקשיבי... מה שקארין כתבה לך בקשר למושגים- כל מילה חקוקה בסלע. אני חושבת שאין שיטה יותר טובה (וזה גם נבדק!) מאשר שינון מילים שוב ושוב כמו תוכי. זו פשוט שיטה מוצלחת שאפילו עלי היא עובדת! שיהיה לך בהצלחה היום בטיפול
נ.ב- היום סיימתי מחזור נוסף בהצלחה, היפי הי בשבילי שוב

ל3

New member
תודה בנות

אתם באמת מקסימות. האישה הזו היא באמת מיוחדת ונורא נורא נחמדה. כבר נרקם ביננו קשר נהדר- כך אני מרגישה. חזרתי עכשו מהטיפול- היום הלך די מהר. בדרך כלל מטפטפים לי את החומר נורא לאט אבל היום היה בסדר. אני בדרכי ללימודים לקורס ביוכמיה. מבאס אותי שרק בשביל קורס אחד אני צריכה לנסוע אבל אין ברירה- זה קורס קשה. תודה על הטיפים- אני באמת עושה לי מחברת מיוחדת לסיכומים וכל הזמן מצמצת וחוזרת על החומר אבל עדיין- קשה נורא לזכור כזאת מסה של חומר

שירוש ../images/Emo25.gif

אין ספק שזה קשה ללמוד מושגים. אפילו לאנשים עם הזכרון הכי טוב <יש דבר כזה?> זה קשה. מה לעשות? תמיד נפספס משהו. אנחנו רק בני אדם ולא רובוטים. מקווה שאת מרגישה טוב
יום נפלא!

למעלה