התגעגתי לסדרה, לאנשים, לדמויות...

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
התגעגתי לסדרה, לאנשים, לדמויות...

לא ידעתי שיש את הפורום הזה בכלל. הקרדיט לצילה ולאורית. אני עוד מהפורןם הקודם בוואלה! ועוד לפני כן בפורום באתר שלי ז"ל על הסדרה, אם מישהו עוד זוכר אותו. עדכון מטלעד: כמה צפוי, אבל עדיין אין מועד שידור. כשיהיה - אעדכן אתכם. וגם כשאקבל מהם קלטת לצפייה. ירעם

zunga

New member
ירעם..

האתר עם הראיונות זה היה שלך? ראיון עם המתורגמנית ועוד אם כן זה היה אתר נפלא חבר שסגרת ברוכים הבאים :)

hrgo

New member
כן, האתר ההוא היה שלי ושל חבר שלי

הוא נסגר מחוסר תקציב.

adiville

New member
היי ! גמני פה !!!!!!!

אהלן לכולם ! אני עדי בת 20.5, הייתי חולת תיקים (במצב קשה מאוד) שנים ארוכות ואני עדיין חושבת שזאת אחת הסדרות היותר טובות בהיסטוריה של הטלוויזיה (יחד עם באפי ו-24....) ותמיד תהיה לי פינה בלב לסקאלי ומאלדר החתיך
ראיתי את כל העונות ויש לי הרבה פרקים מוקלטים שאני יודעת בע"פ כמובן. ב-1998 אפילו נסעתי בקיץ לארה"ב לראות את הסרט 4 חודשים לפני שהוא הגיע לארץ (אה, וגם טיילתי שם
). מה אני אגיד לכם - זה פולחן עצבני הקטע הזה ! אחרי עונה 8 היה לי די ברור שלא ישדרו את העונה האחרונה פה בארץ. בתכלס, עונות 7-8 כבר ממש מרחו את כל העניין ודי היתה הרגשה של "די מספיק" אבל אי אפשר להפסיק ככה פתאום. אז חיכיתי וחיכיתי והבנתי שאין מצב לעונה 9 פה בארץ (ואם תהיה כזאת אני ממש אתפלא) אז ראיתי את העונה האחרונה בצורה הלא כל כך מקובלת
מה אני אגיד, מאכזב קצת אבל כמו שכבר כתבתי קודם - אי אפשר להפסיק. וגם אני כמו כולם מחכה לסרט ההמשך !!! אז c u around, עדי.

למעלה