התדבות ליחידה שלדג

לינוי176

New member
התדבות ליחידה שלדג

שלום, לאחר כמה זימונים החלטתי סופית שאני רוצה להתנדב בשלדג.
העניין הוא שלפי מה שאומרים לי בתא מתנדבים, לפחות, לא רוצים לתת לי להתנדב שם בגלל הפטורים שלי, אבל אני חושבת שזאת לא סיבה נכונה ואם אני קצת אעמוד על זה יתנו לי בסוף להתנדב שם. יש לי חברה שלא רצו לתת לה להיות פראמדיקית, במשך שנה היא שלחה להם מכתבים והתקשרה אליהם, בסוף נתנו לה מיונים והיא מיועדת לפראמדיקית.
העניין הוא שגם בקושי עונים לי בתא מתנדבים. אחד הפטורים שלי הוא חשיפה מהשמש אבל שלדג הוא באמת המקום היחיד שאני מעוניינת להתנדב ואני מכירה המון מתנדבים שמשרתים שם. למי אני יכולה לפנות שיתנו לי ראיון שם?
ובקשה אל תגידו לי שזה לא אפשרי, אם נלחמים הכל אפשרי בצבא.

Malshab31

New member
אם את מכירה מתנדבים בשלדג

תבקשי מהם לדבר עם המפקד שלהם...

xXGASXx

New member
לגבי הפטורים

אם הפטורים הם הבעיה תתקשרי לתא מתנדבים ותבררי בדיוק אלו פטורים הם אלו שמונעים ממך לשרת שם, לאחר מכן תגישי בקשה חריגה בתא מתנדבים לביטול פטורים אלו ותנמקי מדוע את רוצה לבטל אותם והיכן את רוצה לשרת. אם זה מעודד אותך תדעי שלי היית בעיה דומה ובסוף הצלחתי להתקבל לתפקיד שרציתי.

eran544

New member
פטורים הם טריגר גדול בכל מה שקשור לשיבוץ

לכן לא משנה כמה תרצי אם יש לך פטור חשיפה לשמש לא יכולים לשבץ אותך בתפקיד שכולל חשיפה לשמש, ואם יש לך פטור ללינת בית לא תוכלי להיות משובצת בבסיס סגור, וכך הלאה. תחשבי שבסופו של דבר מדובר בבריאות שלך והפטורים נקבעו על מנת שלא להחמיר את הבעיה הרפואית בה את נמצאת. בנוסף תסכימי איתי שאם הייתה לך אחריות על חיילים לא היית רוצה לקחת אחריות על מישהו שמצבו לא מאפשר לו להיות שם, לא משנה עד כמה הוא רוצה.
הדרך היחידה בה תוכלי לקבל מיונים לשם היא לבטל את הפטורים שמונעים ממך לשרת שם, ולכן עלייך לשכנע את רופא המתנדבים כי אין לך צורך בפטורים הנל.
ממליץ לך לשקול האם באמת כדאי לך לפנות למדור מתנדבים בשביל זה.
בהצלחה! :)

למעלה