התדמית

התדמית

שלום לכולם/כולן. בראשית ברכות על פתיחת הפורום. ניכרת אוירה חמימה כאן למעט הפרעה של קצת הצפות שיוצרות שינוי בחשיבה על מהות הפורום. (מבלבל) רפרפתי על המשתתפים כדי למצוא משהו שיתפוס את העין ויעניק בי רצון להיות חלק מכם. ניסיתי להתעלם מהסקת מסקנה שגויה שדי כי רוב המשתתפות/ים- עפ"י הכרטיסים שלהם ודבריהן מציגות את עצמן שמנות או לא רפרזנטטיביות, או גרושות/גרושים. לא שזה לא בסדר, סתם תהייה. האם לדעתם אנשים שמחפשים זוגיות באתרים, בפורומים קיים היקש כי הבעיה נובעת מדימוי עצמי נמוך ובעיה תדמיתנית? חשוב לי בבקשה שאף אחד לא ייקח את המסר שלי כפגיעה אישית חלילה, גם בי יש פגמים. פשוט מעניין מהו סוג האנשים המתנקז במקום שכזה.

תגיד....

בתור חבר דירקטוריון, עושה לך טוב לקטלג אנשים, להבין מי מתנקז מה , איפה, כמה ולמה. יש פה אנשים חסרי ביטחון, יש פה אנשים גרושים, שמנים, יפים, פחות יפים, נורמליים, פחות נורמליים, רווקים, מעריכה גם נשואים. פורום פתוח, כולם נכנסים. "ניסיתי למצא מישהו שיעניק בי הרצון להיות חלק מכם"... וואלה אם לא מצאת...תלך..הפסד שלך. אני נראית מצויין, וכן...גרושה...וכן 2 ילדים...וכן אחרי מה שעברתי איפשהו חסרת בטחון, איפשהוא כבר לא מאמינה מהר...אזמה...אני אולי לא מתאימה לך, אבל יש פה מספיק רווקות, מאמינה גם נראות טוב, נורמליות לחלוטין. מה ההתעסקות הזו במה אנשים מחפשים פה, ואם הם פה זה בטח אומר משהו?? ומה אתה עושה פה יקירי? בטח יש לך עין שלישית, חד קרן, ו - 4 אישפוזים בבי"ח לחולי נפש.. לכן אתה פה...הבנתי.

snow white 7

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אחלה תשובה נתת לו
לדעתי חבל על האנרגיה בכלל להגיב, סתם מוח של ילד לא מפותח

יפעת*

New member
ואם אני גם גרושה ודם שמנה?../images/Emo3.gif

משפט פתיחה טוב לחדשים?

D e c e m b e r

New member
פושקין

חשוב מאד לציין שהמשתתפים מציגים עצמם כשמנים/ות וגרושים/ות כי זו האמת.... ישנם כרטיסים שכתוב בהם רווקה, רזונת, בלונדינית ומחפשת סקס.. אוווווווו פה צריך לחשוד... האמת לא לקחתי את המסר שלך כפגיעה אישית. כי אני גאה בעצמי ובמקום שאני נמצאת בו. וכל כך מאושרת שאפילו חבר דירקטוריון לא יזיז אותי ממקומי. אני גרושה, כי רציתי להיות גרושה ונלחמתי מול כל העולם לבדי כדי להגיע למעמד הזה (לאחר שנים רבות של אלימות קשה). אז דימוי עצמי נמוך אין לי !כי במקום שהייתי בו אפשר רק לעלות למעלה ...ועליתי ! הדבר היחיד שמוביל אותי להכרות דרך המדיה הזו, השיעמום בין סמסטר לסמסטר בלימודים... וכמובן 2 הבנים המקסימים שלי... שהרי חבל על בייביסיטר לכל בליינדייט מאכזב.... עכשיו ספר לנו על הפגמים שלך. ואם באמת לא מצאת משהו שיתפוס את העין ויעניק לך רצון להיות חלק....אז... אולי במקום אחר תמצא... בהצלחה.

ליאל212

New member
מלבד האלימות הקשה שחווית. הצטערתי

מאוד שקראתי. אבל כל הכבוד לך נראה שאת אחלה בחורה עצמאית וחזקה!

בנות - נהנתי../images/Emo45.gif לקרוא את התגובות

נידמה לי שקראתי על חוסר ביטחון {דה} אם זה חוסר אז אני לא יודעת מה ... כן גם אני גרושה דנדשה ... ואם ל 3 ועברתי גם אני התעללות , והייתי אפר ואפס ואני מלאה ויפה , נו אז מה ... ומאיפה שהייתי רק עליתי , ואני עוד אמשיך לעלות ותודה שאני כאן ערב ניפלא סחלב

© RoNa

New member
WOW

איזה יופי לקרוא אותך
כמה אופטימיות, כמה כוח, כמה רצון.. כל הכבוד.

תודה לך

האמת קראתי את מכלול התגובות וממש עצוב היה לראות תשובות מתקיפות שבמקום לענות עיניינית ישר מבקשות ממני לעוף מהפורום, ניתוחי אנאליזות והפיכתי למוקצה ובעל רוע. את היחידה שענית מכל הלב, בחינניות, נעימות ומודה אני לך על כך ועזרת לי להבין על הרקע והדמויות המשתתפות ולמנף את החשיבה שלי לכיוונים שונים. מאחל הצלחות וברכות.

אני אענה לך בשמי בלבד...

אני מציגה את עצמי כשמנה כי וואללה- כזאת אני. אז נכון שאני גם עוד המון דברים טובים ומשובחים לא פחות אבל בעולם שבו המראה החיצוני תופס מקום מכובד (נכון או לא- זה כבר נושא לדיון אחר) חשוב היה לי לציין את זה בניק שבחרתי... הדימוי העצמי שלי בסדר גמור. תודה על ההתעניינות... מבחינתי זה לא קשור להיותי רווקה או שמנה או מתולתלת או חכמה או יפה או כל דבר אחר שאני.. בעצם זה כן קשור. הבטחון העצמי שלי והתדמית שלי בעיני עצמי נובעים כתוצאה מכל מה שמניתי וכל מה שעוד לא מניתי.... ואני פה בפורום כי כרווקה בגילי אני מחפשת את החצי. לא מתנצלת שאני פה כמו שאני לא מתנצלת שאני רשומה בלא מעט אתרי היכרויות. לא מתנצלת שאני מנסה להכיר בכל דרך אפשרית. מחפשת ברשת; בפורומים, אתרי היכרויות, צ'טים וכו'... גם מחוץ לרשת אני מנסה למצוא את החצי- דרך חברים, דרך מקומות בילוי ובכל דרך שנראית לי מתאימה להשיג את המטרה... מה סוג האנשים שמתנקזים פה? וואללה, אני מתארת לעצמי שיש פה הכל מכל.... יפים ויפות מכוערים ומכוערות חכמים וחכמות רזים ורזות שמנים ושמנות נחמדים ונחמדות מי יותר ומי פחות אשכנזים מרוקאים אקדמאים מובטלים וכו' וכו' וכו'... (סליחה עם כל אלה שלא הזכרתי את הסטטוס שלהם...
) ולא, לא נפגעתי ממך כי אנשים שאני בוחרת להפגע מהם אלה אנשים שמשמעותיים בחיי.... שיהיה לך אחלה ערב!!! יופי.

© RoNa

New member
קצת קשה לקבוע עובדות כאלה

אומנם אומרים שהמדיה זה מקום משחרר עכבות ומחסומים והרבה יותר קל ופשוט להיות אתה או לתפור לעצמך דמות אחרת, אבל אם יש למישהו בטחון עצמי נמוך, לא נראה לי שהוא יגיע רחוק אפילו פה.. לא יכולה להגיד לך לגבי אחרים כי אני לא גרושה ולא שמנה
אומנם אני לא חסידה של סוג ההיכרויות הזה, אלו אילוצי החיים. אחרת איפה נכיר? זה עדיין לא עושה אותי ואחרים חסרי ביטחון. ואותי קשה לערער. נסיון רב השנים שלי ברשת (ותחום העיסוק שלי) לימדו אותי דבר או שניים. מי שחסר ביטחון, יהיה גם פה כזה. אם הוא יצור לעצמו דמות פיקטיבית אטרקטיבית, הוא לא יצא מהוירטואליות שלו ויחייה בעולם של אשליות. אני מורידה את הכובע בפני החבר'ה פה (בעיקר הבנות) שחושפות פה ובכרטיס שלהן תמונות אישיות. זה מעיד על המון בטחון עצמי ושלמות.

נראה שאתה חושב שהאנשים שכותבים

פה מחפשים זוגיות רק פה או רק דרך הרשת. אני לא בטוחה ב-100% לגבי אחרים אבל אני משערת שרוב האנשים שפה מחפשים זוגיות גם בדרכים אחרות - אם זה אתרי הכרויות (שכל סוגי האוכלוסיה על צורותיה החיצוניות השונות נמצאים שם), דרך משפחה, חברים, מקומות עבודה ועוד ועוד. כך שאין פה שום היקש כי החיפוש לא מתמקד רק כאן.

גם אני, גם אני, גם אני...

אממממ.. טוב, כל הנשים כאן, אמרו כמעט את מה שיש לי לאמר. אנשים למדים עם הזמן, שהתדמית, בוירטואליה, היא דבר מאוד מאוד מטעה. מתארת לעצמי שעם הזמן, החליטו להציג את עצמם כפי שהם ללא מסיכות וכליי עזר משנה על מנת "לשווק" את עצמם. את התדמית, אנחנו יוצרים, לא אחרים, לגיטימי, שכן, זהו מעיין מוצא לדבר מה שהיינו רוצים להיות בנעליו. אם כי, מוצא, לזמן מאוד מוגבל, כי בכל אחת ואחד מאיתנו, יש את האני העצמי, שיצא לאור מתיי שהוא. החיים, הם התדמית של כל אחת ואחת מאיתנו, הם אלה שמוסיפים את הגוון הלבן בשיער, את הקמט החדש על המצח, כל מהלך בחיים שלנו, יוצר "תדמית" וחורט את עצמו עליינו. אני אישית, סולדת מאנשים יומרניים, אנשים שיוצאים מתוך ספוקולציות ומסיקים דבר מה לגביי אחרים מתוך השערה, מתוך ניחוש כל שהוא ונאחזים בזה. כולנו "מתנקזים" לפי ראות עיניינו, למקום שהכי מתאים לנו והכי אטרקטיבי לנו. אם זה בפורום הנ"ל או באתריי הכירויות, הרשת מסועפת ורחבה ומציעה לנו המון. החתך, לרוב חתך פנוי, המחפש למלא את המקום הזה. אין כלום בפיזיות או בפגמים המעידים על התרכזות במדיה! אולי מתוך נוחות, מתוך סקפטיות ושמרנות, מי יודע, הסיבות כל כך גדולות, שהחלטנו להפסיק לנבור בהם, ורק לצאת לעולם החדש, עם רצונות חדשים מאווים ותקווה לצאת לזוגיות מחודשת ומשודרגת. לגביי ההיקש, אני סמוכה ובטוחה, שאת זה המציא מישהו מאוד מאוד מכוער נפשית ופיזית שלא נחל הצלחה במדיה בכלל. והנה אני והאחרות כאן דוגמא להפרחה. אישה אסרטיבית, יפיפייה, מצליחה, עצמאית, בעיניי, שיא השלמות מכל הבחינות, שסובלת מעודף בטחון עצמי מופרז.....אז מה אני עושה כאן? בדיוק כמו 2.5 מיליון אנשים בעולם כולו, מנצלת את המדיה לטובתי! הופכת את היוצרות, ומבאיה את ה"מועמדים" אליי למסך. מתוך עצלנות? מתוך אי זמינות? מתוך ? מכורח? לא יודעת, כי פשוט נח לי כך!

למעלה