"התהום"

"התהום"

ראיתי שילשום את הסרט משנת 1999 "התהום", לדעתי הסרט הזה ממש יפה! מה אתם חושבים עליו?? אם ראיתם אותו... אוהבת -

europe1990

New member
the hole-סרט מעולה

זה סרט בכיוון של מתח פסיכולוגי, את האמת זה קטע קצת מפחיד להיות לכוד בתוך המקלט(אין לי שם אחר) והידיעה שהאדם שאמור לשחרר אותך לא מגיע!! סרט מותח ביותר-אהבתי!!!

אממממ(ספויילר)

הוא בעצם גם לא היה צריך להגיע! הוא בכלל לא נעל אותם!! ליז (הדמות הראשית) נעלה את עצמם בגלל שהיא לא רצתה שהנער שהיא אוהבת יילך... מה שהפחיד אותי בסרט זה שראתה את החברים שלה מתים, והיא לא עשתה שום דבר!! רק בסוף היא פתחה את הדלת! אני ממש ריחמתי על זה שהיא אוהבת, שמרוב רעב וצמא, הוא הרג (שלא בכוונה) את חברו הטוב ביותר, בגלל פחית קולה מסכנה.. כשחברה שלי סיפרה לי על הסרט הזה, חשבתי שזה משהו כזה מפחיד, שאני לא אצליח לישון בלילה..! אבל Zה בכלל לא היה כזה.. אוהבת -

europe1990

New member
כן אני יודע שהוא לא נעל אותם

אבל אם אני זוכר נכון(ראיתי מזמן) הוא זה שהיה אמור לשחרר אותם!!!! זה לא סרט אימה או משהו, כמו שאמרתי מתח פיסכולוגי, אבל המחשבה להיות סגור בתוך המקלט הזה בהחלט מעורר מחשבות!!! זה סרט בהחלט מומלץ!!

לא הוא לא..!!

ככה האחרים חשבו..!! אבל הוא נתן את המפתח לליז.. כנראה אתה זוכר את הגירסה השיקרית שליז סיפרה לפסיכיאטרית, זאת שעזרה לפור את התעלומה.. וליז בגירסה השיקרית האשימה את מרטין, בזה שהוא נעל אותם וזה.. אוהבת -

europe1990

New member
אני מתחיל להיזכר-חחחח, פשוט

ראיתי אותו מזמן!! אני אחכה שתבל דיגטל ישדר אותו שוב(כהרגלו!!)

xander55

New member
לא ראיתי שהם שידרו ../images/Emo129.gif

את הסרט מעולם, דווקא אני ממש רוצה לראות, כל סרטי האימה הטובים אין בענק הוידאו, נמאס!

smady by

New member
אהבתי!!

אחד הסרטים הכי לא צפויים ושהכי נהנתי לראות..
רק חבל שהייתי צריכה לראות אותו בהמשכים... :( אני חושבת שהסרט באמת יפה וראוי ליותר הערכה מהצלוצל (בכלל לא הפחיד אותי- חוץ מהקטע של הסוס- שזה פשוט הגעיל..) הצלצול ביפנית עוד היה יותר מפחיד מזה...

למעלה