התהליך חד כיווני?!

התהליך חד כיווני?!

שלום רב,
הבת שלי נמצאת כרגע בטירונות וכל שיחה עם אנשים/מפקדים הם מתפלאים שהיא בהתנדבות מאחר והיא עברה ניתוח בלב בגיל 3 ימים.
יש לי הרהורי חרטה רבים על זה שלא ערערנו על ההחלטה שלא לגייסה גיוס רגיל. אולי השאלה רטורית אבל בשביל השקט שלי אני שואלת: האם ניתן עכשיו לערער או מאוחר מידי?!

נ ו ע ה 12

New member
לדעתי עדיין אפשר לערער

לחברה שלי שהייתה מתנדבת העלו את הפרופיל לאחר שירות של שנה וחצי (מ-25 ל-64), אבל זה היה בעקבות גילוי משמעותי ושיפור במצב הרפואי.

חשוב לדעת שתמיד יהיו אנשים, בעיקר חיילים בחובה, שיחשבו שהיא פראיירית משום שהתגייסה, או לחלופין אנשים שיחשבו שהסיבה לפטור היא כ"כ מינורית שהם מתפלאים שהיא קיבלה אותו, כפי שאת מספרת. אני יכולה להגיד לך שאני נתקלת בשני המצבים לא פעם, אבל זה לא מפריע לי כי אני שלמה עם ההחלטה שקיבלתי ויודעת שלא היה לי סיכוי להתגייס אחרת...

ערעור

בוקר טוב,
במידה ואתם מעוניינים ניתן עדיין לערער על הפרופיל הרפואי שלה, אך לאור העובדה שהיא כבר נמצאת כרגע בשירות, מומלץ לחסוך את הטרחה ואת הבירוקרטיה הארוכה.
אם היא כבר התגייסה ועומדת להשתבץ בתפקיד בו היא מעוניינת, השירות שלה זהה לחלוטין לשירות של כל חייל אחר.

eran544

New member
היא רק הרוויחה

יש לה הטבות של מתנדבת (קופ"ח אזרחית ופטורים שונים) שאין שום סיבה שתערער.
והיא עדיין חיילת לכל דבר

noboya

New member
אני רק רוצה לציין שקופ"ח אזרחי יכול להיות רע

כי אם הבסיס רחוק מערים זה אומר יום נסיעות בשביל אישור יציאה לטיול מחלקתי...

נ ו ע ה 12

New member
בשיל אישור יציאה לטיול אפשר לשלוח את אמא

חחח :p או אפילו לבקש מהרופא אישור בפקס, הרי הוא מכיר את המצב הרפואי שלך... בכל מקרה אני רואה בזה יתרון עצום

למעלה