התהפכה!!!!!

ריקי29

New member
התהפכה!!!!!

הגעתי היום לקנטי, כדי להקדים את ההיפוך. לפני שאני מתקבלת להיפוך בודקת אותי רופאה אחרת ואומרת בשיא האדישות: "מצג ראש"... "מצג ראש? מה זאת אומרת? היא הפוכה?!" אני שואלת בבורות מוחלטת, לא מאמינה ולא מעקלת מה שאני שומעת! "לא, היא לא הפוכה. היא במצג ראש..." היא עונה לי בשיא אדישותה! מיותר לציין איך הרגשתי, כמה בכיתי ואיך רצתי להתקשר לאיש שלי בארה"ב מבלי לחשב את השעות ולהתחשב בו! "את בטוחה?" הוא שואל אותי. "לא יודעת, לא ראיתי אבל זה מה שרופאה אמרה" אני עונה וספקות עולות בראשי. "אולי כדאי שתבדקי שוב?" הלכתי, התחננתי שתבדוק שוב. "גברת, היא אומרת, אני בטוחה שהיא עם הראש למטה במליוני אחוזים. תבדקי שוב בעוד שבוע שהיא לא השתנתה" וזו השמחה הפרטים שלי ביום כל כך קודר.

סטיוויה

New member
../images/Emo24.gif אני כל כך שמחה בשבילך!

אני מאחלת לך שמנקודה זו והלאה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ותהיה לך את הלידה שאת רוצה.

ריקי29

New member
תודה../images/Emo70.gif

אני עוד כל כך בשוק שאני לא ממש מאמינה. רצים לי בראש כל מיני סרטים מוזרים שהרופאה טעתה, התעצלה, לא הסתכל מספיק טוב... כל תזוזה שלה אני דואגת שהיא לא תתהפך בחזרה. מחר יש לי פגישה עם המיילדת. נראה מה היא אומרת. בעוד כמה ימים אלך לוודא שהכל נשאה במקומו ומקומו הטוב...

סטיוויה

New member
תתחילי להגיד לה

"איזה יופי. כל הכבוד לך.את ממוקמת במקום הטוב ביותר" ותלטפי הרבה את איזור הראש שלה כדי שתדע שהיא במקום הנכון.והרבה הליכות רגליות!

הילהל

New member
וגם כריעה יכולה לעזור

וגם קפיצות על כדור פיזיו, אם יש לך. זה מה שאני עשיתי ברגע שמיה התהפכה סוף סוף (שבוע 35!)

עופריקה

New member
יו-הו!!!!

איזה יופי, בהחלט בשורה משמחת ומרגשת.

ריקי29

New member
אני בטוחה שהיא התהפכה בזכות שיחה

ארוכה שהיית לי איתה. באיזשהו שלב פשוט הודתי בפניה שזו הלידה שלה, והיא המחליטה, ואם ככה היא רוצה, ככה זה יהיה ואמרתי שאני רק מבקשת בשביל שתינו שתחשוב שוב על התוצאות בלידה אחרת ממה שתכננתי. שכל מה שתכננתי היה בשביל לעשות לה ולי את החיים קלים וטובים יותר, אבל אני מקבלת שהיא חושבת אחרת. אני חושבת שהיא עברה לילה ללא שינה וחשבה וחשבה והפתיעה! איזו ילדה בוגרת יש לי! פשוט מדהימה!!!

עיגולית

New member
גם אני מאמינה

ריקי, את החוויה הזאת של השיחה תקחי איתך ללידה. את האמון שיש קשר, את המקום שנותן ולוקח אחריות. את הצקום שמרפה, שמוותר ככל שהחוויה הזאת תשתרש אצלך חזק, ויהיה אמון בינכן, ובינך לבין הגוף שלך, כך גם הלידה שלך תהיה. ככל שהאמון יהיה יותר גדול את תוכלי לעבור "הסחות דעת" ביתר קלות, תמיד תחזרי לחוויה הזאת והיא תחזק אותך.

ריקי29

New member
../images/Emo24.gif

אין לי ספק שעברתי שיעור חשוב בחיים איתה. רגע הויתור, הקבלה וההבנה שהלידה הזו היא בעיקר שלה היה הרגע בו השתנתה הגישה שלי כלפי ההריון, הלידה והחיים בכלל. אני בהחלט אלך עם זה הלאה. למדתי המון בתקופה האחרונה בעיקר בזכות ההריון הזה, אבל גם בזכות דברים אחרים שסובבים אותי. תודה!

debby12

New member
מנהל
אל תצחקי - זה נכון!

בלידת הזוועות של בילבי בעודי בבית החולים עם רעלת חמורה, מסרבת לקיסרי ומבקשת ללחוץ אותה החוצה לבד -קיבלתי עצה (לא, לא מהרופאים כמובן...). העצה היתה לתפוס שיחה מלב אל לב עם העוברית. להסביר לה שמוכרחים לצאת עכשיו ואין מה לעשות, ושאני=אמא תעזור לה ואני מבקשת שתשתף פעולה ושיהיה בסדר בצד השני ונדאג לה. אכן תפסתי עם הילדה שיחה עמוסת דמעות (ריחמתי על הפגות המצפה לה) וככה המשכתי "לדבר" אליה בלב במשך רוב הלידה. בחלקים מסוימים גם ביקשתי ממנה שתחזיק מעמד ולא תוריד דופק חלילה (כי הצוות כל הזמן לחץ לי את המוניטור בכוח לבטן מתוך היסטריה שהיא מורידה דופק). לדעתי, הלא קונבנציונלית אמנם אבל בכל זאת, זה שיחק תפקיד בכך שהלידה היתה קלה והילדה יצאה בקלות ובמצב גופני מעולה. יש לנו איזה חיבור אליהם שם בפנים - אין מה לעשות. לא סתם אנחנו על אותה מערכת פיזיולוגית....

איזה יופי../images/Emo70.gif

עקבתי אחר הדרמה בשרשורים הקודמים ואני בהחלט יכולה להצטרף לדעתך שזו הבשורה המשמחת של היום האפור הזה. תמשיכו בטוב.

g a n i

New member
יש../images/Emo70.gif כלכבוד לה../images/Emo34.gif

בשורה נפלאה, כ"כ שמחה בשבילך
מתי אפשר לקבוע אצלך תור לשיחת מוטיבציה?

למעלה