|התוודעות לב
שלי בקשר לשרית

Music4Life

New member
|התוודעות לב ../images/Emo23.gif שלי בקשר לשרית../images/Emo70.gif

טוב אז ככה, ממש התרשמתי מהרעיון לקליפ החדש של שרית ל"רק אתה" שחשבתי על קצת עם עצמי ולהציע להביע את מה שאני חושבת כאן. תשמעו, אני כל הזמן בהלם ממנה! אני ממש גאה בה, קודם כל אני ממש אוהבת את העובדה שהיא כל הזמן מפתיעה! היא לא מהאומנים המזרחים האלה ששרים רק מזרחית ותקועים על זה לאורך שנים (שמו נגיד...זהבה בן), היא משתנה המון, לא רק בשיריה (גם במראה החיצוני), אין רגע משעמם איתה. לדוגמא, באלבומה החדש והעכשיו, היא התבגרה בהחלט...היא לא שוב עשתה אלבום רק קיצבי ואותו סגנון, אלה היא הלכה עד פן יותר רגוע, שונה והרבה יותר בוגר. בגלל זה שמחתי שהאלבום לא נשמע כמו קודמיו, אפילו אם חסרים לי השירים הקבועים שלה, הקיצביים... מה שטוב בה זה שהיא תמיד מנסה ללכת על כיוונים חדשים, לעולם לא עושה את אותו הדבר, רק משתכללת עם השנים. היא מחפשת לעשות דברים שהיא עוד לא עשתה והתנסתה בהם. על זה אני מאד מאד מעריכה אותה בתור אומנית, כי ככה לדעתי צריך להיות. זה נפלא! וכמו ששרית אמרה, היא רוצה לעשות הכל ראשונה, לתקוע את היתד ראשונה ואח"כ מתידה שכולם יעשו אחריה.
כבר שחשבנו שהיא הגיע לכל פיסגה אפשרית, יש עוד דבר או שניים שהיא עוד לא עשתה והגשימה. עכשיו היא הולכת לשחק. גם בסרט כפי שהבנתי וגם בהצגה! לדעתי יש לה גם כשרון משחק לא רע...ואני מתה כבר לראות איך היא משתלבת בעולם המשחק. אני יכולה להבדיל בין שחקן גרוע לבין שחקן טוב... מעניין איך אני אשפוט אותה בכך. בקיצור, יש עוד הרבה למה לחכות ממנה, תמיד יש לה איזה שהיא הפתעה חדשה שהיא מוציאה מהשרוול, והקלים החדש יהיה כזה מעניין! היא תהיה לוחמת שמגינה על העולם מפני צפפת האטום, כפי שידוע לכם. מדהימה הבחורה הזאת ואני מקווה שהיא תמשיך להיות כזאת רב-גונית, תמיד! תגיבו את דעתכם ! מתה עליה, היא הגדולה מכולם! נקודה.

Music4Life

New member
אחלה. מעניין מה עם האחרים. תגיבו!!!

נבלות!!!
חחחחחחחחח....

מושיק20

New member
מדונה2

אכן, שרית חדד משתפרת ומשתבחת מאלבום לאלבום
שרית נמצאת בשלב בקריירה שבו אומנים ברמה שלה כבר לא יודעים מה הלאה
אבל היא ואבי כן יודעים
תמיד מחדשים. אם זה בפאן המוזיקלי במיוחד באלבום החדש "חגיגה", במראה החיצוני של שרית ובהשקעה. הרבה מתחילים להשוות את חדד לסוג של מדונה
ולא פלא, להזכירכם מדונה תמיד חידשה את צדדיה המוזיקליים ואת המראה החיצוני שלה ולכן היא שורדת כבר 20 שנות קריירה מוצלחות ושולטת בממלכת הפופ העולמית. שרית בהחלט מלכת המוזיקה בישראל
שתמשיך כך

שושיתה 1

New member
שרית כפרה עליה מלכת המוזיקה בישראל

לדעתי שרית מדיסק לדיסק מישתפרת חבל על הזמן. והדיסק "חגיגה" ביכלל סוף הדרך דיסק חבלזזזזזזז אני יתחברתי לדיסק חגיגה חבל על הזמן זה דיסק שאין מילים!!! שרית אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך פשוט שרית יותר טובה ממדונה כבר כפרה עליה.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוקיי,

חח ניבה, את לא מחדשת לי כלום.. כי אני יודעת שאת חושבת ככה עלייה, על המוזיקה שלה.. ובכלליות!
בכל מקרה, את צודקת! היא באמת השתנתה, התפתחה, התבגרה וכו'...! (אפילו היא בעצמה אמרה את זה בתוכנית של מיכל זוארץ.. אמרה שהיא כבר "אישה" ואח"כ תיקנה את עצמה ואמרה שהיא לא אישה, אבל עדיין, היא יותר בוגרת ממה שהיא הייתה!
) מאז ומעולם היא הייתה זמרת מעולה
וברור שלא משעממת! אני עדיין לא מאמינה על עצמי שנהייתי ככה מעורבת ב"ענייני שרית חדד".. כאילו, אף פעם לא התענייתי בה, לא קניתי דיסקים שלה.. לא שמעתי הרבה את המוזיקה שלה- למרות שמאד אהבתי את המוזיקה שלה תמיד
והנה! עכשיו.. קניתי את הדיסק החדש! אני משתתפת בפורום.. מתעניינת בהופעות, בתוכניות אירוח שהיא משתתפת בהן, מכירה חלק מהמעריצים וכו'... וברור שזה גם בגלל ה"שינוי" של שרית, היא הגיעה לצמרת!
והיא עוד תגיע רחוקקקקקק!!!
טוב, תודה שקראתם את המגילה שלי, חח מרחמת עליכם!
(ניבה, מה לעשות?! אמרת להגיב
חח ותמיד יש לי מה לרשום! כמו שאת כבר יודעת...
חחח) ערב טוב לכולם

חן חמי

New member
עלק בגלל השינוי חח

נהנינו חברות טובות כל היום אני מחרפנת אותה על שרית... לוקחת אותה איתי לאדיר מילר. נותנת לה לדבר איתה בטלפון ותוך שיחה אחת, שהיא בכלל לא מכירה אותה שרית, (את מיטל) ישר היא אמרה לה שהיא רוצה ושתמח להכיר אותה... כיף לך!!!!!!!! נראה לי שהרבה היו רוצים להיות במקומך. וכן גם בגלל השינוי שלה! איזה יפה היא :)

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח כןן ברור שגם בגללך

כאילו, בזכותך!
אבל באמת המוזיקה שלה השתנתה! וזה בזכות השינוי גם! כי אם היא הייתה עדיין עם הסגנון הישן שלה, אני לא הייתי כ"כ אוהבת אותה, ולא הייתי קונה את הדיסק שלה! זה ברור שהסגנון מוזיקה שלה השתנה.. נגיד לפני כמה שנים, הייתם מאמינים שעברי לידר יכתוב לה את השירים? חח.. או שהיא תוציא דואט עם מצב ראפרים?!?? לא! נכון?! בקיצור, שרית השתנה, הסגנון מוזיקה שלה השתנה.. וככה אני הרבה יותר אוהבת אותה! יותר מתחברת למוזיקה שלה! ויותר נהנית מהשירים שלה!
ובאמת כיף לי !!! שדיברתי איתה, שראיתי אותה.. ושהיא אמרה שהיא רוצה להכיר אותי! :) חח.. אבל אתם יודעים שאני לא מעריצה "שרופה" שלה, אלא פשוט אוהבת אותה בתור זמרת..מוכשרת.. מדהימה! וזהו... (את ג'ניפר לופז אני באמת מעריצה!! ממש מעריצה! ... את שרית אני פשוט אוהבת ומעריכה מאודדדד
)

חן חמי

New member
אז ותרי על המעמד שלך

לאחרים שאוהבים אותה חחחחח חמודה מסכנה אין לך ברירה.... (היא בכלל לא רצתה לדבר איתה, מיטל, אמרתי לה שתיקח תטלפון שלא תעצבן אותי!)

חן חמי

New member
זה לא שלא רצית

התביישת קצת שרית תמיד נהנית זזתי סופית יום אהבה שמייח לכולם

Music4Life

New member
מיטל, תזהרי כי שרית היא בחורה ש...

קל נורא להתאהב בה! בקשר למה שכתבת, תראי אותי, עד לפני שנה שרית חדד בכלל לא עניניה אותה בכלל. אבל פתאום, לא יודעת מה נכנס בי והיא פשוט עשתה לי את זה חזק והתאהבתי בה לגמרי. ועכשיו או או או !!!!
את יודעת בדיוק בדיוק עד כמה הא? אבל שששש....
חחחח... בכל מקרה, אני לא חושבת שאף אחד יכול להכרחי אותך לאהוב מישהו אחר, את אוהבת את שרית בזכות מי שאני. התחלת להכיר אותה קצת בזמו האחרון ואת רואה שהיא אחלה בנאדם, ומוכשרת ורק בגלל זה יש לך הרבה הערכה אליה וקצת אהבה. אז אחלה... היא נשמה לגמרי, אפילו אני יכולה להעיד ואני לא מאלה שממש מכירים אותה. ואני מבינה שלא חידשתי לך כלום, זה לא היה רק אלייך ההודעה...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח אוקיי, את צודקת!

באמת איתך זה ככה, כי עד לפני שנה (או יותר..) את לא אהבת אותה עד כדי כך! כמו שאת עכשיו!
אבל אני מקווה שאני לא אסחף עם זה.. ולא אתאהב בה ככה (כמו שאר המעריצים)
חחח.. אבל אני לא קובעת לי את מי לאהוב, ואת מי להעריץ.. וככה גם אף אחד לא קובע בשבילי! וזהו... נראה מה יהיה?! חח.. וכן.. באמת לא חידשת לי כלום, כי אנחנו מדברות על זה הרבה! חח.. :)

say21

New member
אח שרית שרית

פצצה שלי איזה כוסית את עד כאב.. יו שווה שלי שרית סקסית בטירוף ... אני מת עלייך אין תתחתני איתי רק איתך אני מוכן להתחתן יפה שלי בבקשה תתחתני איתה אני אעשה לך רק טוב מבטיח

למעלה