התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

אנו שמחים להודיע שהחל מהיום נוספה לפורומים אפשרות חדשה- עריכת הודעה
|!|
ניתן לערוך את ההודעה עד רבע שעה מפרסומה (גם אם נוספו לה תגובות), ולאחר מכן יהיה כתוב על גבי ההודעה שהיא נערכה.
|*|
איך עורכים את ההודעה?
|*|
לאחר פרסומה, יש לפתוח את ההודעה בפורום. בשורה הכחולה שבתחתית ההודעה, בסופה (צד שמאל שלה) יופיע: ">עריכה". לחיצה על "עריכה" יכניס חזרה לתוכן ההודעה ויהיה ניתן לערוך ולשנות אותה לחלוטין! בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו באחת מהדרכים הבאות: ? בשרשור המיועד בפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=168 ? במסר ל"הנהלת הפורומים" ? למייל: [email protected].

למה רק רבע שעה?

הבחורה רוצה לערוך את הודעותיה מתי שיתחשק לה. מה הבעיה? זה הרי מזהה אותי עם שם משתמש.

תשובה

העריכה היא רק לרבע שעה כדי למנוע שימוש לרעה באפשרות (שינוי שמשנה לחלוטין את תוכן ההודעה).

Mottek

New member
שאלה לגבי העריכה....

כל הכבוד על היוזמה והשיפורים, מחכה לראות עוד.
ולשאלה: האם העריכה היא רק להודעה שאני כתבתי, או שניתן לערוך כל הודעה תוך רבע שעה מפרסומה?

לדעתי (ובטח יש דיעות אחרות) זה פתרון חלקי מאד
האפשרות לשנות את תוכן ההודעה ולהשאיר את התגובות כמו שהן עלול ליצור עיוותים ואפילו פגיעה בגולשים
מספיק שמישהו שינה "כן" ל"לא" "אוהב" ל"שונא" וכל ההקשר של התגובות מתערער
אם כבר.... אז לאפשר למחוק את המודעה לחלוטין במידה ונעשתה טעות
או לחילופין...... לאפשר לשנות את נוסח ההודעה אך באותה הזדמנות למחוק את כל התגובות אליה בטווח של 15 דקות

נלקח בחשבון בשיקולים איך להוסיף את העריכה

ולבסוף החלטנו שבכל זאת לתת לשנות מבלי לגעת בתגובות - כיוון שבעיקר נועד לתיקונים של ניסוח/שגיאות וכד' ואז אין טעם למחוק את כל התגובות או למנוע את התיקון כי יש תגובה.
אם נראה שמנוצל לרעה נשקול כיצד לשפר ולשנות.

שוש אור

New member
למה הגבלת הזמן???

העריכה תשפיע רק על ההודעה של מי שכתב אותה.
מה הקטע בהגבלת זמן העריכה?
ואם נזכרתי אחרי שעתיים בעוד משהו שאני רוצה להוסיף/ למחוק.

אם כבר ניתנת האפשרות, אל תגבילו.
שנאמר: אַלְיָה וְקוֹץ בָּהּ

בכדי למנוע ניצול לרעה של העריכה

כמו שנכתב בהודעה שמעליך

העריכה נועדה בעיקר לעריכת ניסוח, תיקון טעויות באופן המיידי לאחר הפרסום.

שוש אור

New member
הגבלת זמן

ראו, מי שרוצה לעשות באלגאן לא צריך את אופציית העריכה.
שנית, בפורומים תוססים שבהם תוך 5 דקות מצטברות 50 תגובות .... נדמה לי שהבנתם.
ולכן, הגבלת זמן העריכה ל 15 דקות [או יותר, או פחות] היא לחלוטין לא ריאלית/ רלוונטית/ חיונית.

u r i el

New member
כתבתי הודעה מהאייפד ...

ומיד רצתי למחשב השולחני כדי לערוך אותה - ולא ניתן היה.
כלומר - למעשה הצלחתי לשנות את הטקסט אלא שכאשר לחצתי "שלח" קיבלתי הודעה שלא ניתן היה לערוך.
למה ?

u r i el

New member
לא.

אחרי 15 דקות לא הייתי מקבל בתגובה החוזרת את האפשרות לערוך מחדש. הייתה אפשרות כזו לעריכה מחודשת, אני הקלדתי את ההודעה מחדש אבל כאשר בצעתי שליחה קיבלתי הודעה שלא ניתן לערוך הודעה זו.
האם יתכן שחלפו 15 דקות במהלך העריכה וזו הסיבה ?

ועל הדרך עוד שאלה - שיניתם משהו בסימון העין שמציינת צפייה בהודעות ?

למעלה