התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

אנו שמחים להודיע שהחל מהיום נוספה לפורומים אפשרות חדשה- עריכת הודעה
|!|
ניתן לערוך את ההודעה עד רבע שעה מפרסומה (גם אם נוספו לה תגובות), ולאחר מכן יהיה כתוב על גבי ההודעה שהיא נערכה.
|*|
איך עורכים את ההודעה?
|*|
לאחר פרסומה, יש לפתוח את ההודעה בפורום. בשורה הכחולה שבתחתית ההודעה, בסופה (צד שמאל שלה) יופיע: ">עריכה". לחיצה על "עריכה" יכניס חזרה לתוכן ההודעה ויהיה ניתן לערוך ולשנות אותה לחלוטין! בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו באחת מהדרכים הבאות: ? בשרשור המיועד בפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=168 ? במסר ל"הנהלת הפורומים" ? למייל: [email protected].

תנהל אתה את הפורום

לדעתי את ה תעשה כאן עבודה מצוינת ותצליח להחיות את המקום

אם אני אנהל את הפורום
זה עלול חס וחלילה לפגוע בניהול הקומונה התוססת, העמוסה במשתתפים והמאוד מאוד פעלתנית שלי.
&nbsp
לא חבל? אני בעד שכחוליים תנהל את הפורום, או שאבונור יחזור למלא מקום לאיזה שנה שנתיים ארבע.....

מקסימום תעביר אותם לכאן

ותעשה איחוד {:
סתם חשבתי שזה יהיה רעיון מצוין

הם לא יסכימו לטרנספר מרצון
חוץ מזה לנהל את הפורום הזה בימי" שלום" נראה כמו זירת מלחמה, אז במלחמה זה לא ייראה יותר טוב..........

כן אהה

מה שקורה בעזה מבשר את הבאות גם לאוכלסיה שגרה כאן , אם יש תקופה שהתחרטתי שנשארתי כאן זה עכשיו
פשוט בוער בי לעזוב ויותר מתמיד אני רוצה להגר .
לא יאומן השנאה הבוערת סתימת הפיות אנחנו אמורים לסתום שבינתיים כל חרא קטן קורא מוות לערבים וזה הפך לשגרה .
מה שיבוא יהיה יותר גרוע אני מאמינה שיבוא יום וגורלם של ערבי ישראל יהיה די דומה לאחיהם בעזה

אף אחד לא יקבע מי ישאר ומי לא
אני מאמין שבסופו של דבר, אחרי שיהיה יותר רע, יהיה הרבה יותר טוב כי בני אדם רוצים בסוף לחיות בחופש ובביטחון.
&nbsp
אפשר תמיד להגר מפה לכמה שנים, להתרענן, לצבור כוחות ואז לחזור.

למעלה