התוכלו בטוב לבכם\ן לייעץ לברמן מתחיל?

Nonamco

New member
התוכלו בטוב לבכם\ן לייעץ לברמן מתחיל?

שלום. אני מסיים ממש עוד מעט קורס ברמנים, ואשמח מאוד לשמוע את עצתכם\ן דעתכם\ן.... אין לי שום ניסיון what so ever כברמן, וחשבתי אולי להתחיל בבית מלון משום שהבנתי שאין כל כך לחץ ושהעבודה שם די רגועה, לכן יותר קל להתקבל בלי ניסיון, ולאחר שאצבור ניסיון מעשי במשך חצי שנה או שנה אעבור לבר יותר גדול ועמוס. מה דעתכם\ן? אשמח לשמוע כל הצעה ודעה. תודה רבה! סוף שבוע נעים לכולנו.

DoubleD

New member
זה לא משנה

איפה אתה מתחיל כל עוד אתה מתחיל... לכל ברמן יש העדפה אישית אחרת בקשר לסגנון בר וכל עוד אתה מתחיל וזה לא משנה איפה, אתה צובר ניסיון בר ולאט לאט תוכל למצוא את המקום שאתה הכי אוהב לברמן בו.. גם אני מחפשת עבודה במלון בשביל מועדפת אבל כוח אדם זה מכה..
בהצלחה !

פעם אחת ולתמיד

תשמע, גם אני חששתי מלעבוד בבר. איך יהיה היום הראשון? איך לתפקד? בטח אני אתבלבל... וכו' וכו' רוב המחשבות נבעו מהתבוננותי בפורומים, כמה שהדבר קשה ,מורכב ומלחיץ. אבל אם תעצור לרגע תבין שזה סכ"ה למזוג משקאות. כל החסרי סבלנות בטח כבר מתחילים לכתוב תגובה..." לא הייתי רוצה להיות בבר שלך וכו'".... (אלא שרושמים את התגובות האלה זה אותם ברמנים "תותחים" שמתעצבנים שהלקוח מזמין וודקה רד בול... כאילו כל לקוח יצא עכשיו מקורס ברמנים... אני אקצר לך את זה כך. ברמן זה אופי!!!!!! וזה אומר סדר, ארגון, לדעת לשרת לקוחות ולתת להם הרגשה שאתה שם בשבילם. לדעת עם מי לפטפט ומי מעדיף "להטביע" את יגונו בכמה כוסות ויסקי בשקט אחרי יום מחורבן. ברמן יודע לקרוא אנשים!!!! נכון שצריך לצבור נסיון ולדעת שיטות עבודה , איך להכין 5 משקאות בבת אחת, סדרי עדיפיות וכו' אבל תאמין לי 3 ימים כפול 5 שעות בבר הכי לחוץ בעולם כשהפעם הראשונה אתה עומד מאחורי ברמן אמיתי, פעם שנייה בליווי שלו ושלישית לבד ואתה כבר חבל על הזמן... צריך לדעת לרצות את כולם ובכללם גם את הבוס שמבחינתו הבר לא מהווה כיתה ללימוד תרבות השתייה , אלא מקור הכנסת כסף בלבד. או שיש לך את זה ואתה יודע להיות רגוע גם בלחץ (נכון שחלק מההשתפשפות- הבטחון נבנה ככה) או שאין לך את זה. יש מקומות שיעדיפו ברמן מנוסה , יש מקומות שיעדיפו אחד עם פחות ניסיון- והיתרון שמה שהבר מלמד אותו בעל הבית יודע שזה בטוח מה שמתבצע בפועל, לעומת ברמן מנוסה שמגיע עם שיטות שונות "מהבית". הכל תלוי כמה נכונות ,התלהבות ובטחון תראה בראיון. אל תשקר שיש לך ניסיון אבל תמיד תאמר שאתה מוכן ללמוד ובלה בלה. מי שבאמת אוהב את המקצוע רואים את זה עליו. אם נפלת על מקום טוב שהחבר'ה אחלה (שזה מה שחשוב בכל מקום עבודה) שיהיו עם מספיק סבלנות ומנהל בר עם נכונות וסבלנות אתה מתקתק עבודה צ'יק צ'ק. אז שיהיה בהצלחה ו... עזוב אותך ממלון לך לבר קטן וסימפטי.

למה כוח אדם קיבינימט???

למה הקטנת ראש???? נעשה ניסוי רחוב הירקון מכירה??? כן כן זה של המלונות.... בת"א ככה ביום ראשון , לא שבת, תכתבי קורות חיים גם אם אין ממש מה למלא שם טוב? לכי לאורך הרחוב במלונות ותשאלי איפה נמצא משאבי אנוש. הגעת? יופי. שלום מחפשים פה ברמנים תשאלי? ומכאן השמיים הם הגבול... מבטיח שמהילטון, דן ,קונטיננטל, מלון עזרא וכו' תקבלי לפחות שני הצעות. כנ"ל אם את גרה בהרצליה, נתניה, אילת, חצי האי סיני וטול כרם.... נ.ב הנימה לא מזלזלת רק מעצבן שאנשים פונים לכוח אדם בעבודות כאלו שיש בשפע...

DoubleD

New member
אני לא פונה אליהם בכוונה !

.. תתפלא אבל אין כ"כ הרבה מלונות שצריכים ברמנס בשרון :) בכלמקרה, אני לא מתלוננת ולא משחקת אותה ראש קטן יש לי קו"ח שמן ועסיסי וחבל שאתה מתעצבן סתם אתה חמוד אתה

Symbolic

New member
חבוב

לא יודע אם אתה מכיר את עסקי המלונאות, אבל רוב העובדים, כולל מלצרים, קב"טים, משק בית וכדומה כולם עובדים של חברת כוח אדם. וכן, גם ברמנים. זה לא באופן מוחלט, כי יש עדיין מלונות שרוב האנשים "עובדי מלון", אבל זה שהיא תלך ישירות למלון ותבקש עבודה, ואפילו אם תקבל, זה לא אומר שהיא לא תעבוד בחברת כוח אדם, שזה חרא. ואני יודע, שנה וחצי עבדתי במלון מאוד גדול. אמנם לא מאחורי הבר, אבל הייתי שם וראיתי מה הולך.

למעלה