התוכנית החדשה

nimrodharel

New member
התוכנית החדשה

בימים אלו אנו מתחילים לעבוד על סדרת תוכניות חדשה שתעלה בקיץ הקרוב (בסביבות יולי בלי נדר). אני עדיין מנוע מלחשוף פרטים אך אני יכול לומר שכל מי שהתגעגע לקסמים הישנים והטובים יקבל את מנת חלקו (מבלי להזניח כמובן את עולם המנטליזם). מי, מה, מתי ואיפה... תדעו בהמשך. נמרוד נ.ב. זה יפה שהפורום כאן ממשיך לחיות ולבעוט לאחר סיום התוכניות. מצאו את ההבדלים מהפורום של היורש...

kobi1298

New member
הפורום ממשיך להתקיים בגלל ש

שמשדרים שידורים חוזרים של התוכנית , יש המון אנשים כולל אותי שגילו את התוכנית הזאת ממש לא מזמן. הפורום של היורש אולי מת (מסתבר שיש פורום כזה ) אבל זה בגלל שהתוכנית שודרה זמן לא ארוך ובלי שידורים חוזרים.

איתנאסי

New member
מה המשמעות של שידורים חוזרים

כשכל התכנית זה הצבעות, ניפויים, והבטחות מה יהיה אחרי הפרסומות.

kobi1298

New member
זאת הבעיה

אני מניח שאתה מדבר על היורש הבעיתיות של התוכנית היורש היא שרובה באמת היתה כמו שתיארת , לכן קשה לשדר תוכנית כזאת בשידורים חוזרים. היתרון של "בלתי נתפס" שהיא בנוייה בצורה של סדרה שאפשר לשדר אותה גם עוד 10 שנים בלי בעיה , כי כל פרק זה עולם משל עצמו.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo6.gif

בהצלחה

Lord VoIdemort

New member
../images/Emo12.gif

אם תצטרכו מישהו לנסות עליו את הקסמים שלך, יש לך את המייל שלי :).

רן המלך2

New member
אנשים אוהבים

לצפות בקסמים המבוצעים בזמן אמת, אם לא קשה מדי, מומלץ שהתוכנית תשודר בשידור חי, זה יעלה לכם את הרייטינג.

kobi1298

New member
ממה שהיה עד היום

ממה שהיה עד היום שידור חי רק הוריד את האמינות , תראה מה היה ביורש. אולי המנטליסטים שהופיעו שם ממש טובים אבל כיוון שהתוכנית היתה בשידור חי כנראה המפיקים לא רצו לקחת סיכון לפאשלה אז ביימו את הרוב.

רן המלך2

New member
זה לא נכון שביימו את הרוב

הקטעים שבוימו או ש"הוכנו מבעוד מועד" היו רק אלה שבהם המנטליסט כביכול קרא את מחשבותיו של הסלב ללא ה"עזרים הקונבנציונאלים". בתוכנית כמו "הכח" למשל אין לך שום אינידקציה לגבי איך הדברים נעשים, במובן מסוים אני מרגיש שעובדים עלי ואין לי מה לעשות בנידון, כאילו אני צופה בסרט פעלולים ערוך היטב ולא במופע קסמים, כשמרחב הפעולה של הקוסם פחות או יותר בלתי מוגבל ולא תלוי בחדות העין של הצופה אז האתגר פוחת וזה קצת מוריד מערך העניין. .לדעתי המצב האידיאלי הוא שילוב בין שידור בלייב לקטעים (ערוכים, לא בשידור חי) שמצולמים מחוץ לאולפן.

BOSS77

New member
שיהיה בהצלחה... יהיה מעניין לראות!

נמרוד, אתה יודע לעשות את האשר טוויסט?

למעלה