התוכנית היומית של ד"ר
-10.10

התוכנית היומית של ד"ר../images/Emo205.gif-10.10

כמו כל יום השבוע- אני עושה משמרת צהריים, בלה בלה בלה... והפעם אני באמת אשמח לשיתוף פעולה, אתם חלק מהפורום ובטוחה שיש פה אחד או שניים שרואים את התוכנית, אז קחו חלק מהפורום וסכמו מה היה כדי שנוכל לערוך דיון. תודה מראש

התוכנית הייתה על אימהות שמתנהגות

לא לגילן, משתוללות, מבלות ולובשות בגדים שמתאימים יותר לילדיהם, וכןעל בנות שמתלבשות בצורה חושפנית מידי. שאלה לדיון
: מה הייתם עושים לו אמכם הייתה יוצאת מבלה, ומתלבשת בצורה שלא מתאימה לגיל 40+ ואולי יותר אפילו
האם הייתם מעירים לה
האם הייתם רבים איתה על זה

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאני חושבת שזה לא טוב

אומנם לא ראיתי ת'תוכנית אבל יצא לי לראות בעיקר בטיוי על נשים בגיל כזה שמתנהגות ככה.. הן לא נותנות דוגמא טובה לילדים, הן פחות משגיחות עליהן ועוד בלילה גם שהן יוצאות למועדונים וכזה והילדים עושים מה שבא להם ואז הם גודלים להיות ממש מרדנים ובלי חינוך טוב ולא יודעים מה מותר ומה טוב לעשות.. אין לי שום התנגדות לזה שהורים יצאו לבלות ולהנות.. אבל לא יותר מדי ולא בלילות מאוחר מדי.. לדעתי מותר להם לצאת להצגה או ארוחת ערב, סרט וכזה בחוץ אבל לא לחזור בשעות המאוחרות של הלילה.. לגבי לבוש חושפני..
לגמרי לאא
אם אמא שלי הייתה כזאת בהחלט הייתי רבה איתה על זה.. אבל ת'אמת לא יודעת אם הייתי כמו שאני היום.. בלי עין הרע ההורים שלי חינכו אותי שתהיה לי דרך חשיבה טובה, נתנו לי הרבה חכמת חיים למרות שאני לא חוויתי את זה אבל למדתי ממקרים שלהם.. יש לי שכל די בוגר.. אבל אם הייתי גודלת לצד הורים כאלה אז לא יודעת אם הייתי חושבת שזה לא בסדר מה שהם עושים וכזה..

למעלה