התוכנית הכי-הכי

loveyourself

New member
התוכנית הכי-הכי ../images/Emo20.gif

איזו תוכנית של ד"ר פיל הכי אהבתם מבחינת הנושא והתכנים שהוא דיבר עליהם

Y. Welis

New member
היו הרבה כאלה... ולא תוכנית אחת,

אלא רגעים קצרים ומרטיטים... למשל הרגע שבו הוא נגע בבחור השחור השמן שביזבז כספים בלי לחשוב, וזיעזע אותו עד כדי דמעות (תכונה של הילר, אגב). התוכנית על 'עקרות בית נואשות' שבה הוא דיבר עם אחת מהן שהושפלה ע"י אביה בילדותה (שכמעט הטביע אותה באגם), והתנצל בשם כל הגברים שבחייה על התנהגותם. כל רגע של חמלה על ילדים - 'הילדים שלכם צעירים מכדי לדבר - אני אהיה להם לפה, ואטען בשמם'. וכל אותם רגעים שהוא סובב את שני הכיסאות אלה מול אלה, הניח ידו על כתפי שני האנשים שישבו בהם, דרש מהם לדבר זה אל זה (או זו), ולומר את מה שהם תמיד רצו לומר, ומעולם לא העזו.

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifהיו כל כך הרבה../images/Emo70.gif

כמו שהיילי דה סטריינג' אמרה גמאני אהבתי את ד"ר פיל פאמילי.. אממ.. אהבתי גם את התוכניות שלו על הדיאטות.. זה עוזר
אממ.. הייתה תוכנית עם בחורה שנחטפה שהיתה ילדה על ידי השכן שלה ועברה התעללות מינית והיא הגיעה אחרי כמה שנים באותו זמן שהוא אמור להשתחרר או משהו ודיברה על הטראומה וכל זה.. אז התוכניות הזו ריגשה וכאבה
היו הרבה עוד שאהבתי אבל אני לא זוכרת

brum

New member
אני אוהבת בעיקר את הטיפול בילדים

בגלל שאני אמא לילדים קטנים (נדמה לי שאני אחת הבודדות כאן) כמו כל אחת אני נתקלת בבעיות בכל יום, בעיות שלפעמים מקבלים אותן בלי לחשוב על פתרון ופתאום בא ד"ר ומציע משהו שדיי קל לבצע ועושה הרבה הבדל (כמו שציינתי בעבר יישמתי חלק מעצותיו שבאמת עזרו) אחת הסיבות שאני אוהבת לראות את התוכנית הזו היא שזה נותן לי רעיונות להתמודדות עם מצבים שונים.

דיאטות זה נושא שקרוב לליבי לצערי

וגם הסיפור על אלכס וקטרין היה מעניין, אם אתם זוכרים. היה פעם על פער גדול בין גילאי בני זוג, סכסוכים משפחתיים, אלימות בקרב ילדים.

אתגר הרזיה

כשמראים אותם מרזים, לפני אחרי ונותנים להם כל מני מתנות...זה יפה..

יש מלא אבל בעיקר אוהבת

את סדרת התוכניות שהוא עושה.. בעיקר בנוגע לילדים/משפחות/אימוץ..

cool miki

New member
אם מישהו זוכר...

שהיו כמה תוכניות על משפחה אחת שהאמא בגדה בבעלה כבר כמה פעמים, ונהייתה בהיריון וזה....ולבת הבכורה שלה נמאס מזה וכל מיני...זה היה ממש מרגש בגלל שהבת שלה דיברה ממש בפתיחות ובאופן ישיר על הכל....

brum

New member
כן גם אני חשבתי אתמול בדיוק

לאן המשפחה נעלמה כי היה הרושם שד"ר לא סיים את הטיפול בהם אבל האשה כל הזמן חיבלה במאמצים לכן לי נראה שהוא פשוט התייאש ממנה (אם את זוכרת היא היחידה שהוא אמר לה בפרוש שהוא לא יכול יותר לסבול את התרוצים שלה ושתחליט אם היא בפנים או בחוץ אז כנראה יותר מאוחר היא אמרה שהיא בחוץ

למעלה