התוכנית הכי יפה בעולם -תקליקו-

shai12123

New member
התוכנית הכי יפה בעולם -תקליקו-

התוכנית הכי יפה בעולם היא מה זה מעניינת כדי שתראו יש גם טיסה לארגנטינה ועוד הפתאות אם אתם רוצים לטוס לארגנטינה 0507487788 יאללה כדאי לכם.....

../images/Emo34.gif../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifשאלון חמוט../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שאלון זה לקוח מפורום המורדים שלקוח מפורום בנות.. מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? איזה יומן יש לך? מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אתם אוכלים רק אוכל כשר? חיות מחמד,יש? טלויזיה בחדר,יש? מחשב בחדר,יש? מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אצל הרופא שיניים? איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה אכלת בבוקר? מה דעתך על השאלון?

../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

חח רותמית היית צריכה לכתוב: שאלון זה לקוח מפורום קטנטנות ופינת אור שלקוח מפורום המורדים שלקוח מפורום בנות..חח מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?? כונן של המחשב, מדפסת, סורק, דיסקים, פלאפון, מיקרופון, שלט ורמקולים.. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? לא שומעת מוזיקה כרגע.. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? היום ב-15:30. פעם אחרונה שהתפדחתם?? לא זכור לי ממש..בטח משהו קטן.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?? איך להפטר מבחור ב-10 ימים.. הסרט הכי מפחיד שראיתם?? אני כמעט ולא רואה סרטים מפחידים.. הסרט הכי מותח שראיתם?? לא זוכרת ממש.. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?? היום..בערך.. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?? לא יודעת.. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?? חיחי לא יודעת.. מה אתם חושבים על רפי גינת?? + מה אתם חושבים על מל גיבסון?? +- מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?? נחמד - מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?? נחמד האם אתם מאמינים ב-ה'?? כה.. האם אתם מאמינים בגורל?? בערך.. אוהב דיסני??איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?? איזה סרטים אתה רוצה לראות??כן, בת הים הקטנהוסינדרלה ולא יודעת באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?? אממ..אנגלית.. איזה יומן יש לך?? אירגונית כזו..חמודה.. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?? מאכליי ים ודברים כאלה בסיגנון.. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?? אסם את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?? שנייהם..אבל פו יותר.. האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?? חח כן..ספייס גירלס, בריטני ספירס.. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?? מה הקשר בגדיי רחוב וואטאבר..אני עם הבגדים שאיתם אני חוזרת מהביה''ס..חיחי..לפעמים אני מחליפה.. אתם אוכלים רק אוכל כשר?? בד''כ..חח סתם משתדלת שכן.. חיות מחמד,יש?? לא.. טלויזיה בחדר,יש?? כן.. מחשב בחדר,יש?? כן.. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?? מזמן נראה לי..מלא מלא מלא מלא זמן.. אצל הרופא שיניים?? נראה לי איזה 4-5 חודשים.. איזה חטיף את הכי אוהבת?? אממ..שוקולד.. איזה שוקולד את הכי אוהבת?? פרה..ונוטלה.. איזה מסטיק את הכי אוהבת?? זום, מאסט.. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?? שיש לי שיעורים, עבודות, בחנים ומבחנים לעשות.. באיזו שעה התעוררת היום?? 6:30.. מה/מי העיר אותך?? השעון מעורר של הפלא.. מה אכלת בבוקר?? סופגנייה חח.. מה דעתך על השאלון?? נחמד ביותר..

חחחח אופסי../images/Emo122.gif

וגם שחכתי שכמעט כולם פה מרבלדה

../images/Emo186.gif../images/Emo187.gifאני עונית../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo23.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?מנורה,מיקרופון,סורק,מסרק,מילון.
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?סולדד פסטורוטי המושלמת! אלא מה?!
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?אתמול
פעם אחרונה שהתפדחתם?אממ נראה לי אתמול ואל זוכרת מה זה היה
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?אין לי מושג.. ראיתי יותר מדי!!!
הסרט הכי מפחיד שראיתם?אממ לא זוכרת איך קוראים לו|מסמיק|
הסרט הכי מותח שראיתם?מותח?בעע
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?חחח לא זכור
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?היום עם אמא אתמול עם אבא
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אממ לפני יומיים לדעתי..
מה אתם חושבים על רפי גינת?שהחברות מזכירות לי כל דקה שראו משהו מפחיד בתכנית שלו
מה אתם חושבים על מל גיבסון?
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?אממ יש חיבוי ויש שלילי..
פרויקט וואי רולזז
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?פיכס..
האם אתם מאמינים ב-ה'?סי
האם אתם מאמינים בגורל?מאוד!
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?איזה סרטים אתה רוצה לראות?אני מתה על דיסני ולא היו סרטים שלא אהבתי
קשה להחליט
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מדעים ומתמטיקה
איזה יומן יש לך?איזה אין לי..
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?אממ כמעט כל הבשרים..
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?לולו.. חח בצחוק.. מה זה?!.. ואני אוהבת אסם.ץ. הרגילו אותי מגיל קטן לבמבית הזאת..
אז אני רגילה.. וגאה בזה
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פופיייי
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?נטליה אוריירו
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?אממ יש ויש.. בד"כ בגדי בית
אתם אוכלים רק אוכל כשר?חחח לא
חיות מחמד,יש?סיפ! כלבה מושלמת
טלויזיה בחדר,יש?לא
מחשב בחדר,יש?לא
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?לפני החופש הגדול..
אצל הרופא שיניים?יואו מזמן.. מזכיר לי באמת לבקר דחוף
איזה חטיף את הכי אוהבת?במבה וצ'יטוס
איזה שוקולד את הכי אוהבת?פררו רושה חח
איזה מסטיק את הכי אוהבת?אורביט ירוק
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?התחרות שלנו במועדון מעריצים של סולשלמת! יהיה לי גרוע
באיזו שעה התעוררת היום?7:5נראה לי
מה/מי העיר אותך?אממ חח לא זוכרת אם אמא או אבא
בד"כ הכלבה שלי מעירה אותי.. איי חולה עלייה כפרות!
מה אכלת בבוקר?לא אכלתי נאדה..
מה דעתך על השאלון? נחמט מאודד

barbilo16

New member
שלום לכולם אני חדשה פהההההה...

אני אוהבת הכי בעולם את בנחמין ואת להקת ארווי שלצערי הרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מתפרקת ...די בע לי למותתתתתת

te amo benjamin

New member
עונה

1. טלפון מנורה ומיקרופון למחשב 2. לא 3. לפני שנייה 4. לא קרה או שאני לא זוכרת 5. סיפור אהבה בלתי נישכח ועוד מלא סרטים 6. לא ראיתי 7. לא ראיתי 8. לא נתקלתי 9. לא זוכרת 10.רק בהחלטות חשובות קשה לי להחליט 11.לא רואה את התוכניות שלו ולא מעניין אותי 12.נחמד 13.את כולם 14.תוכניות חמודות 15. נחמד 16.ברור 17.כן 18 ברור 19 את כולם 20 ראית את כולם חוץ צעצוע של סיפור 2 21 לא היה כי עושה את כול השיעורים בכיתה 22 המורדים 23 פו הדוב 24 כן את להקת errway שמתפרקת ב 1 לדצמבר :( 25. חזיר יאקקקק 26 .אוסם ושוש 27 .כן מחליפה בגדים שאני חוזרת הביתה 28. לא 29. לא אין 30. אין 31. אין 32. לא זוכרת 33. לא זוכרת 34. לא יודעת 35 שוקולד פרה 36 must ובזוקה 37 שerreway מתפרקים 38 6:30 בבוקר 39. שעון מעורר 40. לא זוכרת 41. שאלון חמוד

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifאני עונה../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? אז ככה: ניר טואלט,קלמר,שמיניות בריסטול,קוקטיל שאני הכנתי
, פו'צי(הכלב האלקטרוני) מסך,מצלמה,מספרים,עיפרון,עכבר,דאורדוראנט , מחשבון מחברת,גומיה ופאנל לפלטפון מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?כלום אני בשאנטי פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? חברה פעם אחרונה שהתפדחתם?לא יודעת הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?- הסרט הכי מפחיד שראיתם?- הסרט הכי מותח שראיתם?- מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?היום.. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?היום מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?היום מה אתם חושבים על רפי גינת?קומ-ביה מה אתם חושבים על מל גיבסון?חומד... מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?שולט מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?נייס האם אתם מאמינים ב-ה'?בארור האם אתם מאמינים בגורל?אולי אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?איזה סרטים אתה רוצה לראות?מיקי צמאוסססססס באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?היסטורי...בעעע איזה יומן יש לך?של LEVIS מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?משו לא כשר איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אסם..טוטאלי אוסם את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פוו..אגב על המשך שלי יש מדבקות ענקיות שלו האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?כאילו עכשיו אני לא צעירה?! אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?מחליפים..אבל אם לא יוצאים נשארים אתם אוכלים רק אוכל כשר?יאפ חיות מחמד,יש?נופ. טלויזיה בחדר,יש?בארור מחשב בחדר,יש?בארור מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?הרבה זמן..באמת הגיע הזמן ללכת אצל הרופא שיניים?היום איזה חטיף את הכי אוהבת? במבההה איזה שוקולד את הכי אוהבת?כל השוקולדים איזה מסטיק את הכי אוהבת?דובדבן מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?שנארס לי הקוקטיל באיזו שעה התעוררת היום?7:7:30... מה/מי העיר אותך?אמא מה אכלת בבוקר?כלום..דיאטההה מה דעתך על השאלון? מטומטם

©its me©

New member
עונה:]

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? דיגיטלית,מקירופון,מדפסת,פנקסים,רמקולים,אוזניות,כתר מבורגרקינג. ממה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? "יש לך אותי" פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני דקה בערך פעם אחרונה שהתפדחתם? היום בבוקר.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? א..."תעביר את זה הלאה" הסרט הכי מפחיד שראיתם? "הצלצול" הסרט הכי מותח שראיתם? "הכפר" מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? אוהו, היום בדרך הביתה. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? היום... מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? שיעור מתמטיקה היום מה אתם חושבים על רפי גינת? מי?!חח סתם. מה אתם חושבים על מל גיבסון? וואו! מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? בסט אבר! מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? יאק! האם אתם מאמינים ב-ה'? לאאא האם אתם מאמינים בגורל? לפעמים:] אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?איזה סרטים אתה רוצה לראות? לודעת באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה. פויהה איזה יומן יש לך? pucca מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? סטייק. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם! את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיררר האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? הכבש השישעשר? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מחליפה:] אתם אוכלים רק אוכל כשר? חחח..לא! חיות מחמד,יש? אחות ושני אחים טלויזיה בחדר,יש? כמובן מחשב בחדר,יש? הלוואי:[ מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני חודש בערך.. אצל הרופא שיניים? לא זוכרת כבר איזה חטיף את הכי אוהבת? טוויקס איזה שוקולד את הכי אוהבת? ראה למעלה. איזה מסטיק את הכי אוהבת? א..קינמון אמריקאי מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? איזה ילד אחד באיזו שעה התעוררת היום? שש וחצי מה/מי העיר אותך? אמא. פויה על השעות האלה. מה אכלת בבוקר? שתיתי תה:] מה דעתך על השאלון? גדול. תבואו כל יום.

אני עונה :)

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? עטים, קרם, מנורת לילה ויומן
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? זוז מצד לצד
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? שאני רושמת את זה
פעם אחרונה שהתפדחתם? היום :) הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? המורדים ובטח יש עוד לא זוכרת ;] הסרט הכי מפחיד שראיתם? הנשכחים, הצלצול.. לר ראיתי הרבה הסרט הכי מותח שראיתם? אפקט הפרפר- אחח איזה סרט אלוף וגם השחקן
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לפני שבוע בערך.. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? עכשיו.. מה אתם חושבים על רפי גינת? קולבוטק מה אתם חושבים על מל גיבסון? שיחק בסינס - סרט :) מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? אדיר !
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? די משעמם האם אתם מאמינים ב-ה'? ברור !!
האם אתם מאמינים בגורל? כן.. אוהב דיסני? איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? איזה סרטים אתה רוצה לראות? הכי אוהבת מלך האריות.. ואני רוצה לראות את מלך האריות 3
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? תנ"ך איזה יומן יש לך? של סנופייי
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? כל המאכלים המגעילים- ג'וקים, חלזונות, צפרדעים וכו'..
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדוב.. האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? תלוי.. אתם אוכלים רק אוכל כשר? כן.. חיות מחמד,יש? לא
טלויזיה בחדר,יש? ברור מחשב בחדר,יש? ברור
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לא מזמן.. אצל הרופא שיניים? גם.. איזה חטיף את הכי אוהבת? צ'יטוס או כיפלי בצל :) איזה שוקולד את הכי אוהבת? לא יודעת.. איזה מסטיק את הכי אוהבת? את כל המסטיקים מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאני וחברה שלי לא מדברות..
באיזו שעה התעוררת היום? 7:15 מה/מי העיר אותך? אמא שלי.. מה אכלת בבוקר? צנים עם חמאה.. מה דעתך על השאלון? אהבתי

בגלל שה../images/Emo185.gif ../images/Emo185.gif

הפך להיות אייקון קבוע (בעקבות מחאה שאני ממקימייה
),בחורף יש 8 אייקונים (או 7 לא זוכר..) ואז נוצר "חלל" ואיך משלימים אותו..אם |טי.וי|..פשוט וקל. ועכשיו לשאלון: (פורום בנות..אבל לא יכלו לכתוב את זה בלשון זכר
) מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? משחקי ספורט (פיפא,NBA) מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? הפרסומת של גרי המבורגרי (פיג'מות..) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמול..
פעם אחרונה שהתפדחתם? האמ..לא זוכר
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? ...
הסרט הכי מפחיד שראיתם? ספינת השדים (יאו הקטע ההתחלתי כזה מפחיד אמאאלהההההההההההההההההה
) הסרט הכי מותח שראיתם? כנ"ל,ספינת השדים מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כמעט ולא נתקלתי. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? כל יום..
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מקודם,לענות על השאלון או לא
מה אתם חושבים על רפי גינת? "הגנההההההההההההההההההההההההההההה" מה אתם חושבים על מל גיבסון? מי זה?!
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? לא עד כדי כך מעניין,אבל אני בדר"כ מתמכר. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? מגעיל :-
האם אתם מאמינים ב-ה'? לא ממש... האם אתם מאמינים בגורל? לא. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?איזה סרטים אתה רוצה לראות? סרטים מצוירים אני אוהב,לאו דווקא של דיסני
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? האמ......חשבון
איזה יומן יש לך? "הפיג'מות" מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? חרקים מגעילים (גוקים,עכבישים) איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? תינוק. יאמיי |במבה| את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? WTF?! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? לא. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מה זאת אומרת.?! אתם אוכלים רק אוכל כשר? כן. חיות מחמד,יש? לא טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? בחדר של אחי... מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני שבועיים ככה. אצל הרופא שיניים? סיימתי ת'טיפולים
איזה חטיף אתה הכי אוהבת? האמ..."סנדוויץ' קרקר" (לא ממש חטיף..) טוב..במבה של התינוק |במבה| איזה שוקולד אתה הכי אוהבת? פרה איזה מסטיק אתה הכי אוהבת? בזוקות |מסטיק| מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? 7:10 מה/מי העיר אותך? אמא. מה אכלת בבוקר? שתיתי שוקו..ו..זהו. מה דעתך על השאלון? מושקע

למעלה