התוכנית הכי פלצנית עד כה! לקרוא!

OROCHIMARU

New member
התוכנית הכי פלצנית עד כה! לקרוא!

אני התחתנתי לא מזמן ועל סכום של 170,000 שקל לא חשבתי בכלל! רציתי מאוד חתונה מפוארת אך לא היה לי את התקציב שהיה לאותו הזוג שהופיע בתוכנית.יש לי טעם טוב ואני לא מתפשר בקשר לטעם! בסוף הצלחתי לארגן חתונה ברבע מחיר (רבע מ 170,000 זאת אומרת) והאורחים שהיו אצלנו בחתונה (צעירים ומבוגרים) אמרו שהם לא נהנו ככה בחתונה הרבה מאוד זמן(מהאווירה, מוסיקה, אוכל,מקום וכ'ו)ואתם יודעים מה גם אני לא זוכר חתונה שבא ראיתי את האורחים נהנים כל כך(למרות שאני לא אובייקטיבי)! מה שאני מנסה לומר הוא ש 170,000 אלף שקל לחתונה זה בסדר אני אפילו מכיר מישהי שהאבא שלה עשה חתונה ב 700,000 דולר במתחם הפאצ'ה בתל-אביב! מה שאני לא מבין זה איך בתוכנית כמו של פיני שנקראת "עסק משפחתי" שבפרומואים לתוכנית שלו הוא העז לומר אני הולך להוציא אתכם(עם ישראל) מהמינוס, הסוף למינוס בבנק ועוד סיסמאות דומות מארחים זוג כזה פלצני ש"טחון" בכסף מפה ועד הודעה חדשה ועושים עליהם תוכנית ועוד תוכנית על חתונות! אם מטרת התוכנית היא לחסוך אז שיראה איך חוסכים כסף לאנשים רגילים גם לכאלה שאין להם הכנסה וגם לכאלה שיש להם הכנסה בינונית! ואם מטרת התוכנית היא להראות לעשירים איך לחסוך אז שלא יבלבל את המוח על סגירת מינוסים בבנק כחלק בלתי נפרד מרעיון התוכנית!. צפיתי בתוכנית ופשוט הייתי בשוק הזוג הזה לקח את כל הדברים היקרים ביותר בכל תחום שרק אפשר אם זה תאורה, די.ג'יי, קייטרינג וכ'ו.ואז מגיע "סופר פיני" ה"חכם" ואומר להם: "אתם לא חייבים לקחת די.ג'יי ותאורה הכי יקרים יש לכם אפשרות לבחור בעלי מקצוע יותר זולים"! והאוווו!, מדהים!, איך עלית על זה פיני? הרי אם הם היו מעונינים למצוא אנשי מקצוע יותר זולים הם כבר ממזמן ובלי עזרתך היו הופכים את העולם בשביל זה.ככה עושים רוב האנשים הרגילים והפשוטים(ולא בהכרח עניים) שמנסים לחסוך! זה נקרא השוואת מחירים!. אם הזוג הפלצני הולך על חתונה יקרה 170,000 זאת אומרת שהם לא בדיוק חשבו על לחסוך בהוצאות מלכתחילה.אולי הזוג הזה רצה דווקא להשוויץ במה שיש לו! ובכוונה בזבז כסף על דברים יקרים כדי שכל האורחים יראו ויקנאו! זאת לא בושה! וזה בסדר גמור וכנראה שזה גם מה שגרם לכך שמחיר החתונה יגיע לסכום של 170,000 שקל.כי כשלא חושבים על כסף כמו שאמרתי קודם אז אפשר להגיע לסכומים גבוהים מאוד(והאמת זה די מפליא שהם הגיעו רק ל 170,000 שקל ולא ל 200 או 300). שורה תחתונה אחרי שפיני חסך להם 35,000 שאלו את הזוג הפלצן מה תעשו עם הכסף? הבחורה ענתה" "ירח דבש ועוד איזה ירח דבש" ואני שואל אתכם האם כשהזוג הפלצן הזה תכנן את חתונתו הוא לא חשב על ירח דבש לאחר החתונה? ברור שהם חשבו ותיכננו ואני גם בטוח שהם היו יוצאים לירח דבש לא פחות מפואר גם בלי החיסכון הזה של 35000 כי כשיש לך יש לך וזהו!! יש הרבה אנשים ש 35,000 שקל זה כל התקציב שיש להם לחתונה! ולאדון "סופר פיני" אולי פעם הבאה תנסה יותר לחבר את התוכנית הפלצינית שלך לעם!

ruven77

New member
ל"התוכנית הכי פלצנית"

כל כך נכון שזה מעצבן! my thoughts exactly

rpoldi

New member
שמע בנאדם התגובה שלך קצת מוגזמת

חתונה ברבע מחיר? 40 אלף שקל??? לא יכול להיות שאתה רציני, מנה של 20 דולר שזה המינימיום של המינימום שאני יכול לחשוב עליו ו350 מוזמנים זה כבר 30 אלף שקל ועם הדי ג'י כבר עברת את ה40 אלף שקל אז על מה אתה מדבר בכלל? איפה השמלה של הכלה, זר, חופה + בופה, חליפה לחתן ומשפחה, הזמנות, שבת חתן... חתונה שהיא ארוע של פעם בחיים (בשאיפה
) אפשר בהחלט להגיע למאה אלף שקל הוצאה חד פעמית. בעיקרון זה תלוי במשפחה ובנוהג. אצל האשכנזים החתונות הן צנועות יותר וגם ככה המשפחות לרוב קטנות יותר ולעומת זאת אצל הספרדים נהוג לארח כיד המלך ולהשקיע המון בשואוו אבל גם אז הצ'קים בהתאם. בקיצור חתונה של למלעלה ממאה אלף שקל זה לא דבר נדיר, לפחות אצלנו המזרחיים, וכמו שכבר פיני אמר גם "עשירים" המשתכרים 15 אלף שקל בחודש בלי ידע בצרכנות נבונה יכולים להסתבך בקלות במינוסים וחובות. שתהיה לכולם שנה טובה!

מלו2

New member
אחי עשה חתונה מעל הפופיק ונכנס למינ

מה שווה חתונה כזו?

OROCHIMARU

New member
אתה מפספס את הנקודה שלי בגדול!!!!!!

אני רציני ביותר! אני לא התחיל לפרט לך פה על מחירים זה גם לא לעניין רק האולם(גן) עלה לנו 30000 כולל האוכל שכלל הכל כלל הכל!.גם כשאני מדבר על תיכנון חתונה אני חושב על תקציב מינימום אבל גם בלי להתפשר על דברים חשובים כגון די.ג'יי אוכל וכ'ו(אחרי הכל אני מנסה לחסוך ולא להתקמצן!).זאת חשיבה נכונה! חתונה אם כל הכבוד זה אירוע של פעם בחיים אומנם אבל יש הרבה אנשים שלא יוצאים מה"אירוע" הזה בשלום יש אנשים שחודשים אם לא שנים עדיין משלמים חובות של החתונה! כן כן מה שאתה שומע! בשבילי חתונה טובה היא חתונה בה לא הפסדת כסף וגם האורחים נהנו(וזה בדיוק מה שקרה בחתונה שלי!).צריך למצוא את האיזון הדק הזה. אם יש לך חתונה של 350 אנשים ומנה עולה לך 40 נגיד אז כל אורח "חייב" להביא לפחות 180 שקל כדי לחסות את המנה שלו נכון? נכון! אבל מנות בדרך כלל הן לא 40 דולר אלה 45-50 עדיין לא נתקלתי במנה של 20 דולר!!! לכן כל אורח צריך להביא בממוצע 200 שקל לכיסוי המנה.לכן בהזדמנות זו אני הציין כי עניין המזרחיים והאשכנזים לא קשר בכלל השורה התחתונה היא שהאורח יכסה את העלות של החתונה. אבל יש גם את השמלה ויש גם את המאפרת ויש גם את הספר ויש חליפה לחתן ויש בר אקטיבי ויש נעלים לחתן ולכלה ויש הזמנות ופתיחת תיק ברבנות והוצאת תעודת רווקות וכ'ו וכ'ו לכן זה לא תמיד קורה!.אנחנו הגענו בסופו של דבר למשהו בין 45000 שקל ל49000 אם זה באמת מעניין אותך וכמו שאמרתי לא היה חסר כלום בחתונה ואפילו הבופה שלפני היה כל כך מלא באוכל(טוב רצוי לציין) שאנשים היו בשוק שיש אח"כ (לאחר החופה כנהוג כמובן) עוד אוכל(טוב לא פחות אם לא יותר). בקיצור החתונה שלנו כללה הכל כולל הכול לא היה חסר כלום וגם לא התפשרתי על שום דבר(עיצוב חופה בצורה מדהימה לטעמי ע"י מעצבת שלנו צלם מהטובים בארץ וכ'ו).נכון ש ל400 אנשים אתה יכול להגיע ל100000 אבל... 170000 זה מטורף!!! ואני אומר לך עוד משהו שכנראה לא הבנת. אני לא התלוננתי או תקפתי את אותו הזוג בגלל שהם הוציאו סכום של 170000 שקל זה בכלל לא מעניין אותי גם אם היו מוצאים 170000 דולר וכ'ו. העניין הוא שאדון "סופר פיני" מנסה להציג את התוכנית כתוכנית שתסגור לעשירים את המינוס בבנק! או לפחות תצמצם אותו! נכון? נכון! לכן שכהזוג הפלצן נשאל בסוף התוכנית מה יעשה עם הכסף שנחסך להם(להזכירך 35000 שקל) הם ענו: נעשה לנו ירח דבש ועוד איזה ירח דבש! האם זאת באמת תשובה שאתה מצפה לשמוע בתוכנית שבה "סופר פיני" מנסה לסגור לך את האובר (גם אם אתה עשיר).ובזמן שאתה חושב על תשובה הולמת הרשה לי לרענן את זכרונך במה שאתה כתבת בעצמך: " גם "עשירים" המשתכרים 15 אלף שקל בחודש בלי ידע בצרכנות נבונה יכולים להסתבך בקלות במינוסים וחובות".לכן איך זה מסתדר לך אם התשובה של הזוג הפלצן? הרשה לי שוב לענות זה לא מסתדר! הם היו צריכים לענות משהו כמו: עם הכסף שחסכנו נפתח תוכנית חיסכון או לחילופין נשים בבנק ונסגור את המינוס!במקום זה הם "מבזבזים" את הכסף על ירח דבש שזה בסדר גמור אני בעד! אבל אין לתשובה כזאת או לזוג כזה מקום בתוכנית שמנסה לסגור לך, לנו את האובר בבנק!!!!הרי ברור שלזוג הזה אין בכלל אובר וגם לא בעיות במימון החתונה!לסיום(הפעם באמת) הזוג הזה כבר 4 שנים מתכנן חתונה אתה חושב באמת שהם לא תיכננו גם ירח דבש? ברור שכן לכן ה 35000 שהוא "חסך" הם 35000 שיבוזבזו בכל מקרה!

rpoldi

New member
עכשיו ממש הפתעת אותי

אם הצלחת לסגור חתונה מחיר כזה כולל הכל ומבלי להתפשר על כלום אז אני מוריד בפניך את הכובע ובאמת קבל ממני את כל הפרגון שבעולם. רק אל תשכח לתת פה עצות לכולנו איך אפשר באמת, ולא כמו אצל פיני, לחסוך בתכנון חתונה. ורק תן לי להבהיר דבר אחד קטן שאולי היה ברור מאליו רק לי. כשדיברתי על הוצאה של למעלה ממאה אלף שקל על חתונה התכוונתי כמובן שיש מאיפה לממן את זה (הורים ו\או חסכונות, בכל זאת הם כבר בני 30) אני בשום אופן לא מצדיק לקיחת הלוואה של מאה אלף שקל!!! לזוג צעיר שעוד לא עמד על הרגליים ובטעות חושב שהצ'קים יכסו את ההשקעה. לא לא לא!!!! נ.ב אם בתגובה הראשונה שלי התקבל הרושם שתקפתי אותך אז קבל נא בדיעבד את התנצלותי, פשוט מרתיח אותי לשמוע כל פעם מישהו מתלונן על התוכנית כאילו שפיני חייב למישהו דין וחשבון. אני בכלל אומר תודה שבנק!!! טרח בכלל לצאת עם כזו תוכנית ועוד מחזיקים לנו פה אתר ופורום שזה בכלל חבל"ז. כנראה שיש להם שיטות אחרות לעשות עלינו כסף
שתהיה לכולנו שנת אושר ועושר!

rzli

New member
אשמח אם תפרט

אני אשמח את תוכל לתת את הפרטים של המעצבת, שרותי הבר, הצלם והDJ שלקחת, כולל המחירים שלהם ומספרי הטלפון שלהם. תודה

למעלה