התוכנית השבועית

CrazyYoYo

New member
התוכנית השבועית../images/Emo41.gif../images/Emo44.gif

עוד 15 מתחיל
צפייה מהנה

Effoliation

New member
ממממממממ

אדיר אמר שמישהו יהיה במקום חליל וג'אבר
אני לא ראיתי שבוע שעבר, יש למישהו מושג למה חליל וג/אבר כבר לא יהיו? אני אוהבת אותםםם

yanivm1

New member
מה אמרו באמת על דפנה ארמוני

שהיא נעלבה? אני כבר לא זוכר ... והייתה כמו תמיד תוכנית מצחיקה בטירוףףףףףף

אז ככה:

אני מטורפת על היכל התרבות! בתוכנית אהבתי את רונלדיניו וכמובן חליל וג'באר שבסוף לא הוחלפו (כי הרי אי אפשר להחליף אותם...) אבל חלק מהדברים הפעם קצת דשדשו ולא הבנתי את הפאנץ' ליין (דעתי האישית בלבד!) אבל גם זה יכול לקרות ועדיין היכל התרבות היא התוכנית הכי מצחיקה על המסך!

לאו13

New member
אויי היה מצחיקקק../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

איןןןןן חילי וג'באר קרעווו אותיי(כמו בכל שבועע
) ורונלדיניו"יסס יסס יאססססססס" חח וכשגורי ניסה לחקות את ג'בא..איזה פרצוף ג'באר עשהה נשפכתיייי עלקק"לא ככה מצביעיםם"

קמילעעע

New member
אויי רונאלדיניו היה שופךךךךךךך

כעע??? אני מתכוונת שהוא רד עם אליענה כעע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן די עזבו אני בסרטים מהמערכונים איתו.. איזה יפה היה החיקוי של נינהההההההה... רק חסר היה ששירי תצא עם הדיסק..... הכל היה יפה,ומצחיק ומדהיםםםםםםםםםםםםם! באמת.. מוש היה קורע.. וכמובן חליל וג'אבראהובי!!!! בהתחלה נבהלתי שיחליפו אותם אבל אין אין אין אין עליהםםםםםםםםםם!!! די אני חולה על התחת השקסי של ג'אברררררררררר!!!!

CrazyYoYo

New member
הקטע עם יאיר לפיד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

"זה? חדר עבודה. זה? חדר הילדים. זה? זה חדר מלחמה"
אוי זה שפך אותי

כל פעם ש....

כל פעם שארץ נהדרת עושה חיקוי אז היכל התרבות ישר רצה ומעתיקה ממנה כגון:יאיר לפיד עם הבוקסים (שמראינו יודע לעשות אותו פי 10 על מילר) כרגיל...הם מתדרדרים משבוע לשבוע. הם לא כמו בארץ נהדרת הם חייבים להשפיל את האיש שהם מחקים. אחרי שהם השפילו את רן דנקר וגיא פינס השבוע הם השפילו את אליענה הבקייר המהממת אני לא מאשים את ציון ברוך אלא את מי שכתב את המערכון שרונלדיניו אומר אני מתכוון לסקס... אני מציע לציון ברוך לעזוב אותם לפני שהם מתרסקים לקרקעית ולעבור לארץ נהדרת שבינתיים זכתה בתוכנית הבידור ובתוכנית השנה במסך הזהב והיא ממריאה לעננים.

yanivm1

New member
על טעם ועל ריח..

אני חולק עליך. אני חושב שהם מצחיקים נורא. ארץ נהדרת כבר לא מצחיקה אותי כמו עונות הקודמות, לצערי... אבל שוב,, כל אחד וטעמו הוא...

אז איך היא זכתה בתוכנית השנה??

מזה שהיא לא מצחיקה.היא זכתה גם בתוכנית הבידור של השנה,היכל התרבות בינתיים מתרסקת לה בשקט רואים גם לפי טבלאות הרייטינג וגם לפי ההעתקות שהם עושים מארץ נהדרת. בתוכניות הראשונות הם היו קורעים אבל אח''כ הם התחילו להדרדר משבוע לשבוע. אין מצב שיעשו עוד עונה של היכל התרבות בסוף העונה שלה היא תהיה בדיוק כמו משפחת קמיצ'לי.

yardenusit

New member
מסך הזהב הזה לא אומר כלום

כל אחד יראה את מה שנוח לו גם אני אוהבת ארץ נהדרך אבל יותר היכל התרבות חחחחח רק בגלל חליל וגבאר אבל כאילו מה הקטע הזה עם ההשוואות כל אחד יראה מה שנוח לו

קמילעעע

New member
עלק ציון יעזוב ת'תוכניתתתתתתתתתתתתת

פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייחחחחחחחחחחחח חעחעחעחעחעחעעחחעעחחעעחעחעחעעחחעחע בואנה ילד על איזה כוכב אתה חי?ומאיזה עץ נפלת?! תקשיב, ציון עושה את כל התוכנית הזאת ואם אתה חושב שהם מעתיקים מארץ נהדרת אז סע לפורום ארץ נהדרת מה 'תה עושה בכלל?! אם לא נאה לך למה אתה פותח ת'טלויזיה בימי ראשון ברבע ל-9?! אתם אתה חושב שהיכל התרבות גרועים מה אתה מדבר איתנו פה? מבזק:זה פורום היכל התרבות! לא ארץ נהדרת! אז יאללה.. לא אוהב,לא צריך! העיקר מי שאוהב ת'תוכנית נהנה.. אני מציעה לך,לעזוב ת'פורום הזה כי אתה לא עושה כלום חוץ מלהרתיח אנשים! ובנימה זאת אני רוצה להוסיף שזה כבר נמאס מכל אלה שבאים לפה להשמיץ ולהגיד שזה מועתק מארץ נהדרת למה מה ארץ נהדרת לא העתיקו מתוכנית בארה"ב?! האאא? מה אתם חושבים הם המציאו ת'גלגל?! פחעעעעעע צאו מהסרט! ואם לא נאה לכם,ולא בא לכם,ולא מצחיק לכם, אתם מוזמנים לעשות סוויץ' לפורום ארץ נהדרת בטח שם יהיה לכם יותר נחמד... נמאסתם

לא רוצה שיגמרררררררררר :(

זה לא פייר.............. יום ראשון בלי חליל וג'באר .. התרגלתי ל ברשותך.. יא ווראדי.. ציון אני אוהבת אותך בנשמה למה זה ניגמר??!?!?!?!?!? ולכל אלה שחושבים שזאת העתקה מארץ נהדרת שישבו בצד כי אני אישית לא אוהבת את ארץ נהדרת ואת היכל התרבות כןןןןןןן!!!!!! פליזזזז למה???...... התוכנית עושה סיפתח לעוד שבוע מוצלח .. לא רוצה שיגמררררררררר צריך לעשות משו אנשים!!!!!!!!!

tome5

New member
לך....

אתה ממש הוזה......... למה ניראה לך שמישהו מהצוות המושלמי הזה יעזוב ת'תוכנית המצויינת הזאת.. ההבדל בין ארץ נהדרת להיכל התרבות הוא גדול כי בהיכל התרבות לא מנבלים ת'פה ובארץ נהדרת דווקא כן!!!! למה חייבים לדחוף קללה בכל מערכון בגלל זה יותר כייף לצפות בהיכל התרבות!!!! ולמה ניראה לך שהם משפילים את האנשים??!?!?! מה אתה דפוק?!?! ניראה לך שהם היו באים לתוכנית אם הם לא היו רוצים?!!?!? בניגוד לארץ נהדרת שאף סלברטי לא בא לתוכנית שלהם.... קיצר (חפרתי...חיחי) בכלליות היכל התרבות הרבה יותר טובה מארץ נהדרת!!! ויש הרבה אנשים שיסכימו איתי!!!

barakl216

New member
התוכנית של היום

איך קוראים לשיר מהכתבה של חליל וג'אבר???

yanivm1

New member
מישהו יכול להזכיר מה אמרו על דפנה

ארמוני שהיא נעלבה???????

tome5

New member
חחחחחחחחח

זה היה קורעע!!! מאמי כפרה מאמי כפרה מאמי כפרה!!! זה היה הכי מצחיק!!!!!!!!

tome5

New member
יוווווווו איזה פרק!!!!

הכי קורע היה עם רן ונינט וחליל וג'באר!!! מאמי כפרה מאמי כפרה מאמי כפרה!!!!!!!!1 קריית 4 זה סטירי!!!!!! יווווווווו איזה חמוד ג'באר!!!!!!!!!

למעלה