תוכנית 3 נו, מה אני מתאמץ, ממילא זה ימצא את עצמו בסוף בטופיק של חן צפייה עריבה [עוד 6 שעות]
R RoieL New member 29/1/06 #1 ../images/Emo44.gif תוכנית 3 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif נו, מה אני מתאמץ, ממילא זה ימצא את עצמו בסוף בטופיק של חן צפייה עריבה [עוד 6 שעות ]
../images/Emo44.gif תוכנית 3 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif נו, מה אני מתאמץ, ממילא זה ימצא את עצמו בסוף בטופיק של חן צפייה עריבה [עוד 6 שעות ]
C CrazyYoYo New member 29/1/06 #3 נכון מאוד כי זה לא מתאים לפתוח שרשור פרק 6 שעות לפני התוכנית. אני אכתוב על זה מחר הודעה בעידכון.
C CrazyYoYo New member 29/1/06 #5 התוכנית השבועית.../images/Emo41.gif כמו בכל שבוע, בסיום התוכנית תוכלו לצפות בקטעים מהתוכנית דרך האתר הרישמי (קישור בראש הפורום).
התוכנית השבועית.../images/Emo41.gif כמו בכל שבוע, בסיום התוכנית תוכלו לצפות בקטעים מהתוכנית דרך האתר הרישמי (קישור בראש הפורום).
D DJ SAAR New member 30/1/06 #9 בהתחלה של הפספוסים היה קטע יפה שאיזה איש אחד אומר שמאוד חלקלק שם וצריך חבל ברזל מאוד חזק והוא מנענע את החבל ברזל שלו והחבל נקרע והוא והחבר שלו התגלגלו..התגלגלתי כשראיתי את זה!
בהתחלה של הפספוסים היה קטע יפה שאיזה איש אחד אומר שמאוד חלקלק שם וצריך חבל ברזל מאוד חזק והוא מנענע את החבל ברזל שלו והחבל נקרע והוא והחבר שלו התגלגלו..התגלגלתי כשראיתי את זה!
פ פעמים משה New member 30/1/06 #10 איזה קליפ גדול!!! זה היה אחד הקליפים הכי מצחיקים שהיו !! ועוד הכי צחוקים שראו את שרון איילון וונעה תשבי צוחקות!! ראיתם?
איזה קליפ גדול!!! זה היה אחד הקליפים הכי מצחיקים שהיו !! ועוד הכי צחוקים שראו את שרון איילון וונעה תשבי צוחקות!! ראיתם?