התוכנית חוזרת מחופשתה

p o i s o n e d

New member
למה זה נראה טוב מדי???

שלום לכל חברי הפורום ולמי שמטפל בשאלות/פניות הציבור(אם יש כזה). במסגרת חיפוש עבודה באינטרנט - היתה הצעת עבודה של עבודה בשיווק של אינטרנט זהב. פניתי במכתב רשמי ושלחתי קורות חיים כמו לכל מקום מכובד וקיבלתי את ההודעה הכתובה בקובץ המצורף. דבר ראשון ששמתי אליו הוא שאחד ממנהלי החברה הוא ממש כפיל בעיני לאיזה שחקן בטלויזיה שהיה פעם "בשל מי השורה הזו?" בערוץ 2. לצערי, אין את התמונות של המנהלים שם כי משהו יתפקשש אבל אני אשמח שמישהו יסתכל באתר http://www.surfnet.co.il/whous.html רק בשביל לפסול לי את האופציה שאני פרנואיד. כמובן שלא רצתי להירשם - קשה להיות כל כך תמים ולצערנו במדינת ישראל לא מושג משהו ככה בקלות. שלחתי לו הודעה והתגובה מפורטת בקובץ המצורף. שווה לשים לב גם לעניין שהוא שינה את החתימה שלו במעט בא' הוא חתום כרכז שיווק ומנחה בכיר ואילו בב' הוא חתום רק כרכז משווקים בכיר. עוד משהו תמוה בעיני-אפילו חפ"ש בצבא לא משנה את החתימה שלו כל כך מהר. ומה פתאום הוא מוריד מכבודו ומוותר על משרת מנחה בכיר? בכל מקרה,הרמתי טלפון לאינטרנט זהב. כמו כל חובב חקירות בילוש (כן אני מטורף ויש לי מחלת נפש בנוסף לגן החוקר של אחד ההורים והתרופה שלי זה תופים)וחוץ מזה אני בלי עבודה אז אני משועמם כשאני לא מנגן אז תתחשבו בי. התגובה של שירות לקוחות-לא מכירים כזה דבר. התגובה של מוקד מכירות-לא מכירים ולא שמענו על מפרט כזה לעולם אבל יש לנו מבצע אחר אם אתה רוצה. בקיצור, בעיני משהו מסריח ורקוב בממלכת דנמרק או יותר נכון בממלכת ישראל. אשמח לתגובות ורעיונות. אעריך כי המקרה הספציפי שלי לא ידובר עם החברה הזו כי מה לעשות בכל אחד יש טיפה טיפשות ושלי היא ששלחתי קורות חיים באינטרנט בלוחות דרושים אלקטרונים. נ.ב. אם זה לא רמאות כמו שחשבתי תעדכנו אותי שאני אוכל לעשות את "המכה".
יום טוב

רצח עם החלשים מכח שליחות שוררת

בישראל עובד ציבור שממונה על מתן סיוע לחולים מסוימים שסובלים מלבד נכותם גם מחוסר הכנסה ולכן גם הם זרוקים ברחובות רעבים. כיום עובד ציבור שממונה על אנשים כאלה, אם יש לו כוונה ושנאה לאחד מהם, הוא יכל לגרום לאדם למות. כיום, עובד ציבור יכל לראות באדם כזה שפוצה פה ומתלונן כנודניק ולסלף עובדות לממונים עליו כדי לקבל גושפנקא להחלטותיו המתנכלות בקורבן החסר ישע שלו. הדברים שאני כותבת לקוחים מתוך ידיעה מעשית ומהשטח. לרוב עובדי הציבור יש חוסר רגישות חברתית ולא מתחשבים בחולשותיהם של האחרים. סמכות היתר שהחוק מעניק להם עם החסינות בפני תביעות נזיקין רק מעודדים אותם לפעול מתוך שנאה כלפי חלשים. מדוע בני האדם רואים בחלשים, נכים עניים כנודניקים שעדיף שימותו ? מדוע רוב בעלי הסמכות הבלעדית שעובדים בשירות הציבורי הם אנשים שפועלים מתוך נקמנות והתנשאות מעל חולשותיהם של חלשים ומשתמשים בחולשות של הנתינים כדי להרוס להם את החיים מתוך מניעים של שנאה? מדוע יש לאנשים חזקים בעלי סמכות בלעדית שנאה כלפי הנתינים החלשים שתלויים בהם מכח שליחות ציבורית? מדוע מצד אחד 75% מהציבור מבין ומאמין שהשליחות הציבורית (שירות הציבורי) הוא מושחת אבל מצד שני תומך בהמשך ההישארות בשלטון של אותם אנשים שהוא מאמין שהם מושחתים ? איזה כלים עומדים לרשות אותו קורבן שנפגע מהתנכלויות של בעלי סמכות ושררה שבהם הוא תלוי מכח השליחות הציבורית שאמורה היתה לדאוג לבטחונו אך אותם חזקים בעצמם פוגעים בו ומטייחים זאת?

התוכנית חוזרת מחופשתה

אחרי חופשה חוזרת התוכנית לעבודה. אתם מוזמנים להתקשר לתא הקולי שלנו ולהשאיר שם הודעה. במידת הצורך נחזור אליכם. מספר התא הקולי: 0579999444

לאן הולך הכסף שלנו

כנסו ותידהמו מאות מליונים חולקו ב 2004 לכל מיני מוסדות שבחיים לא שמעתם את שמם... והאליפות, מימון שיעורי תורה לאסירים. דין כל אסיר כדין תלמיד ישיבה...

שלום לכם !!

מה דעתכם על הסיפור הבא : מחברת הגז הגיעו אל ביתי בביקור פתע, לבדוק את ברזי הגז. נאמר כי לשם החלפתם יש לשלם 130 ומשהו ש"ח, ולעשות זאת באותו הרגע בו הסוכן היה או תוך שבועיים, דהיינו הזמנת סוכן למועד אחר ולא, אנותק מהגז. מאחר ולא היו ברשותי אמרתי לסוכן, כי אזמין מועד תיקון חדש ואשלם את אותם 130 ומשהו ש"ח לכשיגיע המועד החדש. בשיחת הטלפון נאמר פתאום כי יש לשלם 210 ש"ח ומאחר והזמנתי סוכן במיוחד ולא עשיתי זאת בביקור הפתע!!!!
(וזאת בשל כך שלא היו ברשותי 130 ש"ח ולא נאמר לי כי ניתן לשלם זאת דרך החשבון החודשי!!!) והנה, "הפתעה" חדשה...
עליי לשלם 314 ש"ח!!! וכי למה? אני צריכה לשלם את נסיעות הסוכן!!!!!
זו חוצפה שאין כדוגמתה!!! זו סחיטת כספים!!!!
הגשתי תלונה לשירות הלקוחות של אותה חברה כשנאמר לי שאקבל תשובה לכך תוך 24 שעות, כן השארתי הודעה בתא הקולי של התכנית ואני מקווה כי אקבל משירות הלקוחות תשובה "עיניינית"!!!

אז קיבלתי משירות הלקוחות תשובה

ממש לא עיניינית... קיבלתי כל מיני גמגומים ושעושים לי טובה כי נותנים לי הנחה בתשלום על התיקונים. אני הוכלת לברר את זה חזק!!!

p o i s o n e d

New member
הסיפור ממשיך

אחרי שכבר התחלנו לדבר על לקוחות. הגיעה השאלה של האם לקוח שחותם על העיסקה רואה טופס שכתוב למעלה אינטרנט זהב? עד היום, לא קיבלתי תשובה...

למעלה