התוכנית מגוחכת ופטתית

LOKIPER

New member
התוכנית מגוחכת ופטתית

התוכנית החדשה של נמרוד הראל: "המופע הבלתי נתפס" פשוט שוברת את שיאי הטמטום. כה נמאס מכול אותן הקסמים הפטתים והשטויות של קוסמי ימי הולדת הללו. אפשר לומר שהטלוויזיה הישראלית משנת 2005 ועד 2007 מוכרת לנו רק זבל!! כה מצער לראות שהטלוויזיה הישראלית הדרדרה והתוכן שלה פשוט משתווה לפח אשפה ענקי. זה כבר לא בידור, זה כבר הפך להיות עצוב שזה מה שמגיע לטלוויזיה שבסלון ביתנו. הבידור הזה שהתוכנית המופע הבלתי נתפס מוכרת לנו, הוא בידור שמתאים ברובו לילדים בני 5 עד 13 . בושה וחרפה שזה מה שערוץ 10 משדר לנו ביום ראשון בערב. אני ממליץ בתוקף להוריד את הבושה וחרפה הזה מערוץ 10. הדבר הזה כה מגוחך ושובר את שיאי הטמטום של כול הזמנים.. חבר'ה אנחנו כבר ב שנת 2007 ונדמה שבמקום להתקדם אנחנו רק הולכים אחורה בזמן.. אם בשנות 1950 לא אהבו את השטויות הללו, אז למה שעכשיו כן יאהבו? פשוט פסולת רק פסולת של זבל יש בטלוויזיה...נמאס כבר מהפסולת הזאת, אני כבר שוקל לזרוק את כול הטלוויזיות שיש לי בבית... אחרי הכול יש שמה רק זבל זבל ושוב פעם זבל כול פעם מחדש. שלא נדבר על החייזר הזה גלר ברוך שפטרנו, אך במקום גלר נמרוד הראל החליט למחזר ולקח את הרעיון השיווקי שמשתווה לזבל והעביר אותו לערוץ 10. לא רק שזה לא מקורי, אלא זה גם פטתי ומעציב שזה מה שמשדרים לנו על המסכים: קלפים, סכינים, מטבעות, כפיות, ושאר החרטבונה. זה טלוויזיה?

LiranTheWizard

New member
יש לי שאלה

אילו קסמים כן צריך לשדר? אני באופן אישי מאוד אוהב קסמי תקריב (Close-Up באנגלית) בקלפים, מטבעות, גומיות וכו'. לדעתי, קסם אחד איכותי כזה מכניס לכיס הקטן כל קסם גרנדיוזי בהפקה אבל עלוב בקסם עצמו. כל הקסמי הפסיכולוגיה למיניהם מאוד נחמדים אבל לא יותר מזה. גם דרן בראון דרך אגב לא יותר מרתק מנמרוד. אולי הוא יותר מקצועי, אבל מבחינת החומר - גם שם אל תצפה לגדולות ונצורות. ואם באמת זה נכון מה שנכתב כאן לגבי השיתוף פעולה מצד הקהל - לדעתי התוכנית הזו עוד יותר עלובה מהיורש...

zvuluni

New member
"קסמי תקריב"

טובים למכורים בלבד, אחרי חמישה, שישה קסמים כאלה, הקהל מבין את הפרנציפ הכללי ומתחיל להשתעמם ומצפה למשהו גרנדיוזי ומרשים יותר, הם בטח לא מתאימים לשידור בפריים טיים.

LiranTheWizard

New member
כאן יש בעיה אחרת. אני מודע לכך

שבטלוויזיה יש קסמים מסויימים ש"עובדים מסך" ואילו קסמים אחרים לא יעברו מסך למרות שהם אולי יהיו יותר מוצלחים. ומה הכוונה שאחרי 5-6 קסמים כאלה, מבינים את העקרון? אני יכול להראות לך גרסאות מאוד מתוחכמות ולא תמצא את העקרון המנחה מאחוריהם. בוא נאמר שאצלנו כנראה אוהבים לראות מישהו מסכן את החיים שלו (יש כאלה שאולי רוצים שהוא יאבד אותם רחמנא ליצלן...) אבל לא מדובר בקסמים כאלה מדהימים אחרי הכל. שמע - להוציא אסים מחפיסה מעורבבת היטב תוך הצגת זריזות ידיים הרבה יותר מרתקת מאשר הימלטות מנחש צפע בעודך קשור לכסא נניח.

DJM2

New member
במיוחד כשכל "סיכוני החיים" אפילו לא בשידור חי

zvuluni

New member
בנוגע למורכבות ולקושי הביצוע

אין בינינו חילוקי דעות, יש קסמי תקריב שדורשים מיומנויות גבוהות יותר מאשר קסמים מסוג אחר, הבעיה היא שצופי הטלוויזיה "הרגילים" שלא מכורים לקסמים באופן מיוחד אלא סתם מחפשים בידור לשעות הערב, לא מתעניינים במורכבות ובטכניקה אלא ב"שואו" - בתפאורה ובסיפור (כמו למשל הקסמים שבהם הקוסם כביכול מסכן את חייו כשברור שהוא לא..).קסמי קלפים לא כל כך מתאימים למדיום הטלוויזיוני מבחינה זו ולכך התכוונתי כשכתבתי שאחרי 5, 6 קסמים מבינים את הפרנציפ - לא מבחינת הטכניקה אלא מבחינת השואו.כמה פעמים כבר אפשר לנחש שוב על איזה קלף מישהו חושב? בכמה דרכים כבר אפשר להציג את זה? בשלב מסויים זה נמאס, אפשר אולי להקדיש לנושא תוכנית אחת, לא סדרת תוכניות.

BOSS77

New member
דרן בראון לא יותר מרתק מנמרוד?!?!?!?!?!?!?!?!

מממממממממהההההההההההההההההההההה????!!!!!!?????!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!? מה אתה בכלל משווה בין השניים?!?! כמה פרקים של דרן ראית??? גדולות ונצורות זה קטן על דרן, הוא הבן אדם הכי גאון בעולם! תגיד בדיוק מה לא הרשים אותך, תפרט קצת. חוץ מזה אני מסכים איתך שקסמי קלוז אפ מכניסים לכיס הקטן כל קסם גרנדיוזי, בדרך כלל. אחרי "בלתי נתפס," המופע הבלתי נסבל של נמרוד הראל זה ירידה עצומה ברמה, ערוץ 10 איכזבו אותנו בגדול. גם נמרוד, שלפעמים סופג ביקורות, ובצדק, אבל אין ספק בנוגע ליכולותיו, איכזב.

LiranTheWizard

New member
יש תקלה. כתבתי תגובה יחסית ארוכה

אני אפרסם אותה שוב מאוחר יותר.

BOSS77

New member
חבל. תפרסם את התגובה,

מעניין אותי לשמוע מה דעתך.

למעלה