התוכנית "מהפכנים" בערוץ 22.

התוכנית "מהפכנים" בערוץ 22.

שודרה היום בצהריים תוכנית בערוץ 22 בשם "מהפכנים",אותה מנחה קובי אריאלי. המהפכן התורן היה בוב דילן,אך לצערי פיספסתי את רוב התוכנית וראיתי רק את העשר דקות האחרונות. התארחו בתוכנית יואב קוטנר,אנקצלופדיה מהלכת לנושאי דילן,זמר דתי-בחור חמוד מאוד ששר נפלא את שירי דילן(מי זה ואיפה אפשר לשמוע אותו?) ועוד זמרת(?) שלא זיהיתי,שלפי השיחה היא דיי ימנית(ובכלל,לא אהבתי אותה,יש עליה הרבה פוזה בלי הרבה תוכן וחן). לסיכום,עשר הדקות האחרונות היו מעניינות ודובר בהן בעיקר על מהלכי חייו של דילן מסוף שנות ה60(כנראה הפסדתי ת'התחלה),על השירים הפוליטיים/מחאתיים שלו ומה שהם גרמו,הקשר שלו לישראל/יהדות/נצרות והשינוי שהוא הכניס במוסיקה. מישהו הקליט או בכלל ראה את התוכנית?יש סיכוי לשידור חוזר?

HighDeath

New member
נכון. גם אבא שלי היה אמור להיות שם.

רצו שאבא שלי גם יבוא להתראיין על בוב, (מכיוון שכמו שאמרתי, אבא שלי היה חבר שלו ויודע עליו ה-מ-ו-ן), אבל הוא סירב. הוא לא רצה לתת פרטים אישיים על בוב, ולכן לא בא לשם.

ראיתי את הרוב....

לפי דעתי אם רק יואב קוטנר היה שם, זה היה הכי טוב. גם קרני אלדד (אם אני זוכר נכון את שמה), וגם אהרון רזאל, העלו השערות ותיאוריות על בוב, ופחות עובדות, בעוד שקוטנר דיבר לעניין. אני זוכר קטע מצחיק, שגם קרני וגם אהרון אמרו שהכי חשוב אצל בוב זה המילים, ושהוא לא משקיע כל כך במוסיקה. קוטנר שלל את זה וזה גרם להם להיראות די מיותרים בתכנית. דרך אגב, אהרון רזאל זכור לי מאיזה סיבוב הופעות שלו עם אריאל זילבר לפני כמה שנים.

מסכים...דיי הצחיק אותי שהם זרקו

כל דקה תיאוריות לאויר שרובנו יכולים לסתור ולהוכיח ההפך,אבל אדם באמונתו יחיה. מה שבאמת עיצבן היה הקטע שהם אמרו שדילן לא משקיע בלחן טם טם טם.... אהרון רזאל-הוציא דיסק?

Chocoholic

New member
לא ראיתי

שיהיה שידור חוזר בימים הקרובים לצערי... אתמול במקרה יצא לי לראות קטע מתוך תוכנית, אם אני לא טועה זה היה 'כוכב נולד'; הופתעתי לראות מישהי מבצעת את העיבוד העברי ל 'A Hard Rain's A gonna Fall' קרוב יותר לדילן מאשר אביב גפן, עם מפוחית וגיטרה אקוסטית.

orenharp

New member
אני מאוהב.

פשששש...יפה. לא רואים כזאת הרבה בארץ. סחטן, אפילו על המפוחית ידעה לנגן לא רע בכלל.

orenharp

New member
ואוסיף..

מי מצפה לראות דבר כזה בתוכנית כזאת ירודה !!! צביקה פיק. אתה אידיוט אם אתה מחפש זוהר וכוכבות "עממית". פשטות, כנות ויופי. זה מה שיש לבחורה הזאת. בהצלחה לה...לא שאני אדע אי פעם אם עלתה לאיזשהו גמר של איזושהי תוכנית כי אין לי טלויזיה בבית. בהצלחה בכל אופן!

orenharp

New member
אני לא עד כדי כך מאוהב.....

אהבה לא תצליח להעיף את העקרונות שלי לרוח. you know the best thing in life is free..but you can give it to the birds and bees.. i need some money. thays what i want.

דניאל, לך על זה

אלוהים הוא אישה, ומי יודע אולי האלוהים שלך היא מישהי שתנגן לך על גיטרה שיר של דילן.

היא בת 20 נראה לי ויש לה חבר../images/Emo7.gif

וחוץ מזה היא עלתה לתוכנית עצמה של 14 המתמודדים,אז היא תיהיה סלב ואז בכלל לא יהיה סיכוי חחח
לונורא,לפחות אני אמצא מישהי שתיהיה מוכנה לסבול אותו

למעלה