התוכנית מצליחה

Tinkerblack

New member
התוכנית מצליחה

למה לדעתכם התוכנית כל כך מצליחה, בחול וגם בארץ, בעקרון שידרו אותה כבר משהו כמו 3 פעמים בארץ(אני אישית ראיתא את כל אחת מהשלוש פלוס והרדתי קטעים מהאינטנרטנ) אבל עדיין מה לדעתכם עושה ת'תוכנית להיות כל כך מושכת ומרתקת שהמון כל כך צופים בה

*superstar*

New member
הסקרנות? זה סוג של מציצנות..

[לדעתי לפחות], איך אפשר שלא??

JoHnYmYsTeR

New member
גם ההפקה-יש לה יד בדבר..

אני חושב שיש החלטות שההפקה מחליטה עליהם ....... כמו הסיפור ב"עדן לנצח" כשליז הייתה צריך לבחור מישהו מתוך:סטפני,מאט ודייב... ולמרות שהיא לא אהבה לא את מאט ולא את סטפני ובנוסף לכך הייתה לה ברית עם דייב.. היא בחרה בו שיילך איתה הביתה.. איפה ההפקה התערבה? היא בטח אמרה/שילמה לליז כדי שתבחר את דייב ככה שבפרק שאחריו שהיה פרק החזרת המשתתפים קייסי תוכל להיכנס במאט וסטפני.. מה שיביא הרבה ארשן

*superstar*

New member
אני מניחה שיש איזושהי השפעה של

ההפקה על ה"ריאליטי".. אחרי הכל הם חלק מהעניין כי הם שם כל הזמן בערך.

JoHnYmYsTeR

New member
היה על זה דיון בפורום סדרות מציאות.

על הקטע שהזוכים בהישרדות היו: עונה ראשונה-ריצ'ארד האץ' הומו,עונה שניה -טינה ווסון זקנה עונה שלישית-אית'ן זון יהודי עונה רביעית וספיה-אפרו אמריקאית... והיו עוד קטעים פה ושם בהישרדות.. בפיינל פור בעונה השלישית היה חידון על חברי השבט... ושאלו מי אין לה אף חור בגופה..אז אני חושב שרק קים ענתה תשובה נכונה.. ולקס ענה גם תשובה נכונה .. אבל ההפקה אמרו שזה טעות..והוא ערער והיה שם בלאגן גדול.

למעלה