התוכנית של האמריקאים !! !! !!

שחר.ג

New member
התוכנית של האמריקאים !! !! !!

סוף סוף ארה"ב התעוררה הממשל שם מבין שאם הסכסוך ישראלי פלסטיני ימשך הם לא יוכלו להמשיך את המלחמה בטרור. התוכנית אומרת כך: 1 השטחים יהיו בידי הפלסטינים,מצוין זה מה שאני אומר הם שמה בשטחים אנחנו פה בארץ ישראל נרים גדר וזהו. 2 מזרח ירושלים תעבור לידי הפלסטינים,גם זה מצוין גם ככה אין שם כמעט יהודים כולם שמה ערבים. 3 המקומות הקדושים במזרח ירושלים יעברו לידי הפלסטינים,אחלה הם יקבלו את המקומות הקדושים להם ואנחנו נקבל את שלנו וכך לא תהיה מריבה על המקומות הקדושים. 4. אין את זכות השיבה,שלזה בעצם הפלסטינים מחכים עם החלום הזה יתנפץ יכולים אפילו לרצוח את ערפאת. ועל כל השטחים האלה תקום מדינה פלסטינית. לפי דעתי זאת תוכנית שאנחנו נוכל לקבל עם ארה"ב הציע זאת אין סיכוי ששרון יסרב כי בעצם אנחנו תלויים בארה"ב. ארצות ערב הסכימו לתוכנית עכשיו שרון צריך להסכין וערפאת שאלה בעצם הצדדים החשובים. טוב שהממשל בארה"ב התעוררה להם עכשיו לא נוכל לסרב ואני מעריך שגם ערפאת לא יוכל.

.המוסד

New member
תוכנית גרועה, למה?

א."נרים גדר וזהו" איזה דבליות, שמעת על מרגמות, קטיושות, שמעת על הערכת צה"ל שלא ניתן להקים "גדר" שכזו? ב.יופי, עכשיו אפשר יהיה לסתנן ממזרח ירושלים ג.איזה מקומות קדושים לנו יש בירושלים תזכיר לי? ד.בלי זכות שיבה הם לא יסכימו להסכם, אתה יודע אמריקה צריכה את ההסכמה שלהם טוב ממך לא ציפיתי ליותר מידי

קלימרו

New member
זהו באמת...

שחר הוא לא כזה אטרקציה, עד כדי כך שאני כבר לא מדבר אליו אלה עליו. מצידו של שחר זה גם תוכנים החלוקה של 48 כל מה שלא קשור לביית שלו עצמו ולתחת שלו זה לא מפריע לו, אני בספק אם הוא בכלל יהודי, אולי הוא בכלל איזה פלסטיני שנכנס בשם בדוי.

CANDY MAN

New member
מצטער לאכזב קלימרו אבל...

התוכנית נראת די טובה חוץ מכמה דברים שכלולים בה או שלא : 1. השטחים- שחר תבין דבר אחד,המלחמה במתנחלים תיהיה יותר קשה מאשר המלחמה שהייתה לנו בערבים - אתה עוד תראה. 2. הפסקת אש מוחלטת - כדי שישיראל תיישם את ההסכם הפלשתינאים צריכים למנוע בכל דרך שלא תיהיה את האלימות בשטחים וגם ובמיוחד למנוע כמה שאפשר אלימות מהחיזבללה ומהחמאס. 3. הגדר - רעיון מפגר למדי וגם יקר! הגדר לא תעזור בגרוש. חוץ מזה אם הכל יהיה בסדר והערבים יכבדו את ההסכם אז בשביל מה צריך גדר? בברכה, CANDY MAN שמאמין שזאת הדרך להגיע לשלום בדרך הימין!

metal_slug

New member
הגדר היא לא רעיון יקר

כבר הוכח שלא, המחיר שלה הוא מינימאלי, ביחס לתקציב המדינה כמובן. וגדר צריך בכל מקרה, גבול חייב להיות מוגדר באיזושהי דרך. לא מדברים על סתם גדר, המטרה היא גדר חשמלית, עם אמצעי שמירה נוספים מסביבה. המצב הבטחוני של היום נגרם בגלל שאין הפרדה ממשית בין שטחי הרשות לשטח מדינת ישראל, והפרדה צריכה להיות. למקש את האזור, או משהו בסגנון. מלחמה במתנחלים? איזה מלחמה בדיוק? אם הממשלה תגיד להם ללכת, הם ילכו, והמושג "מלחמה" לא מוצא חן בעיני. לא רק שלא נלחם בבני עמנו, אין למתנחלים עם מה להלחם. הנשק שנמצא אצל כל המתנחלים ביחד הוא בכמות פחותה יותר מהנשק שיש ליחידה צבאית אחת בצה"ל.

.המוסד

New member
המחיר שלה גבוה

היא לא תהיה יעילה (כך העיד הרמטכ"ל עצמו) והמצב הביטחוני הוא בגלל הסכמי אוסלו המתנחלים יילחמו? לא נראה לי

*maayan*

New member
תוכנית גרועה!

1. גדר?, איפה אתה חי, גדר זה באמת מה שיעזור לדעתך?, ועוד עכשיו אומרים פה גדר חשמלית, כדי שאז כל רשת תקשורתית בעולם תגיד שאנחנו מתנהגים לערבים כאילו הם חיות, חוץ מזה, אתם באמת חושבים שהם לא יצליחו לעבור את הגדר (גם עם היא חשמלית), אם תשאלו אותי, בזבוז של זמן וכסף. 2 ו-3. ירושלים שלנו ולא שלהם, גם אם זו רק ירושלים המזרחית, גם אם זו רק שכונה אחת, לא מעניין אותי, אסור להחזיר את ירושלים! 4. דבר אחד שבו אני מסכימה, אסור שתהיה זכות שיבה.

metal_slug

New member
טוב, רק הבהרה קטנה אחת:

אני לא מצטרף לשאר הויכוח, אבל בקשר לגדרות חשמליות אני מבין משהו: גדר חשמלית ממוצעת של היום עובדת במתח של-10,000 וולט. אם בן אדם עומד במרחק של מטר אחד מהגדר, הוא מתחשמל, כי המתח כל כך חזק, עד שהוא עובר דרך האדמה. עכשיו, אף אחד לא אומר שצריך לשים *רק* גדר, כי זה באמת לא יעיל. כששמים גדר, גם ממקשים את השטח שמסביב, כדי שאי אפשר יהיה להתקרב אליה. וחוץ מזה, ממתי התחלתם להתעניין במה שהעולם אומר עלינו? הייתי בטוח שלא אכפת לכם?

*maayan*

New member
לא איכפת לי

הבעיה היא שלממשלה איכפת, לפעמים איכפת לה מדי. תאמין לי שגם אם תשים גדר חשמלית ומוקשים מסביב זה לא יהיה משנה, כמו שמישהו פה הזכיר, אפשר להשתמש בקטיושות וכדומה...., אם מאוד ירצו אפשר גם לנטרל גדר חשמלית.

שחר.ג

New member
candy man

אין לך מה לכתוב לי אני כותב לך מה ארה"ב תציע בקרוב ואין סיכוי ששרון יסרב כי אנחנו תלויים בארה"ב. כך שהטענות שלך צריכות לבוא כלפי ארה"ב למרות שאני חושב שזאת תוכנית טובה.

שחר.ג

New member
קלימרו

אני יהודי ציוני גאה פשוט אני רוצה שלום ואתה לא. אתה יכול לכתוב עד מחר מה שאתה רוצה זה לא מפריע לי לי בכלל נראה שאתה ערבי.

קלימרו

New member
אם הערבים היו כמוני...

מצבנו היה טוב. אבל לא נורא, אצל השמאל ספרדים זה יותר גרוע מערבים, אני כבר רגיל.

שחר.ג

New member
מוסד

למה קטיושות אתה לא מבין מה אני כותב? אני כתבתי פה את תוכנית השלום שארה"ב רוצה להציע,אז מה קשור קטיושות? כל מה שכתבת זה שטויות כי אני כותב לך שארה"ב מציעה תוכנית לסיום הסכסוך ישראלי פלסטיני כך שקטיושות יריות פיגועים וכל זה לא יהיה כי יהיה שלום.

אריאל1

New member
טוב גם לזה אני אגש מהסוף

האמריקאים לא יכפו עלינו שום דבר אנחנו אומנם תלויים בהם אבל הם יודעים שלא צריך להגזים. גדר חשמלית עם מוקשים, הצחקת אותי (מי שזה לא היה שאמר את זה) מה אתה מתכנן להקים כאן את חומת ברלין? גם שם זה לא עבד. מה זה המקומות הקדושים לכל אחד מהדתות? כל ירושלים קדושה ליהודים, כמו שהיא קדושה למוסלמים. אם אתה מדבר על אתרים אז עלי להזכיר לך שנקבת השילוח במזרח ירושלים כמו קבר ר´ עובדיה מברטנורה. מדינה פלשתנאית אני לא בטוח שאפילו ערפת יסכים לזה במבנה הנוכחי. אין יהודים במזרח ירושלים? תזהר הר"מ שלי גר שם. כל השטחים אתה מתכוון לכל יהודה שומרון ועזה, כלומר גבולות 67´? כולל אפרת, רמות, אריאל, ורוב סנהדריה המורחבת? שוב הצחקת אותי מה זה השטחים?

למעלה