התוכנית של יום שני =)

התוכנית של יום שני =)

אזזז מה אתם אומרים על התוכנית?! אני יגיד לכם מה אני חושבת.. אז ככה היה אחלה ואני ממש מתחברת לזה... יש בזה דברים אמיתיים כאלה כמו להראות קליפים מהאינטרנט - כמה פשוט ככה מגניב... אהבתי שהם ירדו על הגיי(ם) בויז... עדיין הם דוחסים יותר מידי בזמן קצת מידי אבל חוץ מזה היה סבבס..

לא כל כך אהבתי../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה נחמד אבל לא יותר מזה.. לא היה שום דבר מעניין במיוחד ולמה לעזאזל הייתי צריכה לראות קליפ של הגיימבויז באמצע?!

lady inferno

New member
אכן תמונות קשות, יונית

אבל הקליפ היה שם כדי שפורמן יוכל לרדת עליהם... יכול להיות ממש מגניב אם הם באמת יעשו פינה קבועה כזאת של ביקורות (בעיקר ירידות). יש לי מלא ביקורות משלי, כבר שלחתי להם אחת :)

HiLi88

New member
כן הירידות על הקליפ היו מצחיקות

באמת יהיה נחמד אם זה יהיה שוב, על דברים אחרים ושונים... אתמול לא יצא לי לראות כל כך אבל היום ראיתי ואהבתי המנחים חמודים לאללה, זה חדש להם וזה מזכיר טיפה את ימיה הראשוניים של אקזיט...
ליאל מזכירה לי טיפה את יעל, ביופי שלה וגם אולי טיפה בהתנהגות...
זהו, נראה טוב...
מקווה שימשיך וישתפר...

אחלה תוכנית.../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo90.gif

ראיתי רק את הקטעים באתר וממש אהבתי.
ואני גם רוצה להגיד תודה שיש הרבה קטעים באתר כי אני, שאין לי HOT, יכולה בכל זאת לראות את הדברים העיקריים שהיו בתוכנית.

לא ראיתי!../images/Emo194.gif

מתי זה בכלל?! LOL אמרו לי שהביאו לשם אימותי חחחחחחחחחחחחחחח איכס אני שונאת אימו!!

אחלה תודה!!../images/Emo194.gif

חח איזה מצחיק זה שפתאום יש אקזיט חחחחחחחח זה קרה במהירות כזאת
נו לא יודעת

ראיתי ב-4 ../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

בערוץ 7 אני מתחילה לאהוב איתי כזה שולט וזה הם עדין כזה סגורים אבל בתכלס אחלה באמת זה קצר והם עושים ראיונות מאוד קצרים אבל אחלה אני ממשיכה לראות
.

אני רוצה לראות ברצף את התוכניות

לא ראיתי את הפתיחה והיום ראיתי מעט ככה שלא היה לי עיניין

איפה זה בV.O.D?../images/Emo4.gif ../images/Emo90.gif

הייתי היום אצל חברה שיש לה HOT ונכנסתי לV.O.D לקטגוריית סדרות וערוצים בHOT3 ולא היה את אקזיט.
מישהו יודע תחת איזו קטגורייה התוכנית? או שאולי זה פשוט עדיין לא הגיע לV.O.D?

זה כן שם../images/Emo2.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אני נכנסתי אתמול חחחח עושים סדרות וערוצים-->תוכניות HOT3-->[יורדים למטה]אקזיט-חדש.

יום שני היה עם אושרי כהן נכון??

לא ראיתי..חישפתי את זה באינטרנט ויש תתוכנית של יום שני ולא מצאתי את אושריי ישוו יודע איפה דיוק מה ??

lady inferno

New member
באתר של אקזיט

בקטעי וידאו של "התוכנית השניה" הוא היה מקסים!!!!

למעלה