התוכנית של נמרוד הראל - 27/11

התוכנית של נמרוד הראל - 27/11

בניגוד לתוכנית הקודמת (של הנהיגה בעיניים עצומות שסתם שיעמם) דווקא התוכנית של אתמול (ירי החיצים) היה מאד נחמד. טוב נתחיל עם השאלות: 1. איך הוא ידע איזה מספרים הם יגידו וכתב אותם מראש במעטפות ? 2. איך כיוון שיפגעו בדיוק בקלף שכתב מראש ? לפחות תנו כיוון מחשבה............. יאללה בוקר טוב והוקוס פוקוססססססססס לכולםםםםםםםםםם

אין ספק שאתמול היתה תוכנית טובה

היא היתה מעניינת, מותחת ואפילו מפתיעה. אם אתם רוצים כיוון מחשבה לדברים שהוא עשה אז.....אין כיוון! והסיבה היא שמדובר על פורמט מאוד שונה מהופעה חיה או אפילו שידור טלויזיוני חי, כאן מדובר על תוכנית שעבדו עליה מראש ועברה עריכה, אנחנו לא רואים הרבה מאוד דברים שהיו בין לבין-זאת אומרת שחסר לנו מידע. אנחנו לא יודעים כמה פעמים צילמו קטע מסוים, אנחנו לא יודעים מה נאמר להם ומה לא, אנחנו לא רואים את כל התנועות ומהלך הדברים ובקיצור, אנחנו לא רואים את התמונה הכוללת. אני לא מנסה להבין מכמה סיבות: 1. זה לא ייתן לי כלום, אני לא אלך עכשיו ברחוב ויבצע את מה שראיתי אז רק בגלל שאני סקרן אני אלך לחקור איך הוא עשה את זה ?! 2. זה יהרוס לי את הסוד-אם התלהבתי וזה היה מאוד מעניין וסוחף, ברגע שאני אדע איך זה נעשה, זה יהרוס לי את ההנאה. 3. לא בטוח שמה שאני רואה זה באמת מה שהיה במציאות-חסרים לי פרטים כדי שאני אוכל להגיע לאיזושהי מסקנה.

809080

New member
מסכים איתך

לפעמים ידיעת סוד הקסם יכולה לבאס ד"א אהבתי את השילוב של הטריקים של החשמל סטטי והשטר המעופף כשאני ראיתי את ההופעה הוא עשה כל אחד מהם בנפרד והוא לא קישר את היכולת שלו לעופף דברים לחשמל הסטטי

Sweet Girl7

New member
איך השטר עף באוויר?

אני לא מבינה איך זה יכול להיות הוא הלך והשטר היה עדיין באוויר

עריכה

יפה אמרת (כתבת) באמת לא רואים מה היה לפני ואחרי .... דוגמא יפה היתה הטריק בתוכנית הראשונה העונה של הטריק עם הטלפון הסלולארי. הרי ברור לכולם שמישהו התקשר אליה וגם שתל לפני את המספר המתקשר כדי שיופיע בשיחה מזוהה. בסוף מתברר שהכל בעצם עריכה... וחבל.....

לא הכל עריכה...

נמרוד הוא אחד המנטליסטים היחידים שמשלב המון דברים ביחד ולא ממהר להשתמש בפלאי הטכנולוגיה-זה מאוד מעניין לראות איפה זה מאוד נקי ואיפה היה לו קשה למצוא פתרון כדי לתת לקהל ולכן הוא פנה לעריכה-אולי אני אביא אותו בקרוב לאירוח כאן.

phrizer

New member
לצערי לא ראיתי את התכונית

אבל לגבי שאלה מס' 1: את התשובה הוא גילה בעונה הקודמת, בטריקה עם זה שהוא גילה איזה קלף הם בחרו, אני לא אגיד את התשובה כי זה אסור ע"פ חוקי הפורום.

למעלה